MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#127442 Re: Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál.....

2018-03-06 10:36

#127420: - Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál..... 

ad : Babiš dává (??) Sáblíkové naději na stadión

Slibem nezarmoutíš. Takových slibů navíc Martina během svého života už slyšela určitě dost. je ale vidět, že silné osobnosti jako Martina Sáblíková nebo karolína Erbanová se prosadí i bez kolaborace s estébáky. Ale kdyby to dal ze svého, to bych ho ocenil ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127444 Re: Re: Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál.....

2018-03-06 10:57:06

#127442: Evropan - Re: Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál..... 

Babiš a "ze svého"? Babiš především vůbec neví, co je "jeho". Žije v představě komunisty, že když je vlastníkem právnické osoby, je vše oné právnícké osoby "jeho", což je naprostý nesmysl, neboť mu např. nepatří daně, které má právnická osoba zaplatit.  Babiš si ale nejen myslí, že "všechno vlastní" ale také tak jedná. Viz. korunové dluhopisy jím emitované a jím nakoupené, které státu způsobují škodu 30 mil. korun ročně na neuhrazené dani. 

Typicky své jednání předvedl v dotačním podvodu s Čapím hnízdem a tím, jak o tom mluvil ve Sněmovně. 

Tvrdil např., že "dětem" dal peníze na projekt, ve skutečnosti jim žádné zdaněné a hotové peníze nedal, ale firma jím vlastněná ručila dětem za úvěř, přičemž jim ještě "šikovně" prodal projekt za 16 mil. korun, který předtím pořídl za 8 mil. korun, pokud vůbec připustíme nejspíše jeho další lež, že to děti vlastnily. Ze zprávy OLAF dokonce ani nevyplývá, že by jeho děti kdy dokladovatelně "farmu" vlastnily. 

Tedy já bych nadšen nebyl, kdyby Babiš Sáblikové postavil halu "ze svého", neboť je naprosto zřejmé, že by to z jeho skutečně zdaněných peněz nikdy nebylo, přestože by to vydával za "jeho", bylo by to z daní, které by nikdy nezaplatil.

Babiš je myšlením komouš, to je naprosto zřejmé, vůbec není schopen pochopit, že jeho podnikání garantujeme my všichni občané tím, že dodržujeme zákony této země, on žije v představě, že pro něj žádné zákony neplatí, stejně jako to dělají komunisté, když své zločiny udělají beztrestnými tím, že si dají "vůdčí úlohu KSČ" do Ústavy. 

A toto je skutečně jen příklad Babišova "podníkání":

https://youtu.be/WTMxs1XKouw