MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127624 Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák

2018-03-07 18:16

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127629 Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák

2018-03-07 18:31:34

#127624: - Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Dovolání nemá odkladný účinek. Aktuálně je StBák Babiš, obávám se veden i soudně oprávněně jako vědomý spolupracovník StB. 

Z mého pohledu, ale aktivní komunista vyhledávající aktivně práci v organizcaci (PZO) řízenou přímo StB, což velmi dobře věděl je věc vždy velmi pochybná. 

Závažné je pokračování tohoto příběhu v podobě korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou tedy Babišem v podobách právnická osoba a fyzická osoba. 

Neméně závažné je aktivní kooperace s Stbáky i v příběhu s dotacemi, neb zprává OLAF je přehledná, jasná a věrohodná. 

Jsou v ní věci naprosto absurdní, např. že předseda představenstava Farma Čapí hnízdo nikdy nesvola valnou hromadu a majitele neznal. Majitele o kterých Babiš tvrdí, že jimi byli jeho děti a milenka a jeji brat. Majitele, které nikdy nikdo neviděl na žádné valné hromadě se prokazovat vlastnictvím akcií na doručitele natož aby je vůbec kdy viděl na jakékoliv valné hromadě firmy. 

Babiše tedy považuji za kriminálního imigranta, Stbáka a nomenklaturního slovenského komunistu a skutečně je mi opravdu odporné, že je v pozici premíéra bez důvěry, vyhružuje novinářům, policii, státním zástupcům a soudcům. Je mi obecně odporné jeho jednání, neboť vypadá jako Stbák, mluví jako StBák a jedná jako Stbák. Je mi odporné i to, že se jako skutečný idiot nedokázal za 20 let života v České republice naučit česky. To dokládá jeho odpornou aroganci k této zemi, k jejím zákonům, občanům. Je mi odporné, že zničil pole herbicidem, to je vůbec jeden z dokladů, že je to odporný zločinec, ubožák a jak gigantickou neúctu má k zemi do které imigroval.