MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127744 Re: Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-)))

2018-03-08 16:41

#127707: - Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-))) 

....tedy je pan Kalousek dnes po letech odporného urážení, hanění a posmívání se mu, neotřesitelná morální i odborná autorita....

(To si o sobě Kalousku píšeš ty sám? :-) :-) Ty jseš stejné hovado, jako Havel, když sám sebe povýšil na "svědomí národa", vzápětí po té z této myšlenky obvinil národ a vyčítal mu jak je tato myšlenka ujetá, ačkoli si tu ujetou myšlenku ve své hlavě sám vygeneroval.)

...pak by bylo ještě záhodno navléknout ho jako svatého do žlutého rubáše, dát mu do rukou tibetskou vlajku a dosadit ho do tibetského paláce na funkci nalejlámy, po té, co bude Tibet obsazen americkou armádou a funkce dalajlámy zrušena...časem ho pak papežem nechat posvětit na Santa Kalouska.....

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127745 Re: Re: Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-)))

2018-03-08 16:47:39

#127744: - Re: Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-))) 

Píšu to já, ne pan Kalousek. Je jednoznačné, že je dne pan Kalousek neotřesitelná morálnlí autorita, neboť Babiš nic z hanopisu, který nechal vypracovat nedoložil a přesto, že vše z hanopisu roky prověřuje. 

Tedy nikoliv pan Václav Havel, ale ti kdož jej kritizovali za to, tuším prodal kus majetku Junkovi, protiže se o něj nemohl starat a on slíbil, že ho nezničí. 

Tedy je tako vždy s vámi příznivci Miloše Zemana, něco vymyslíte a pak se tváříte, že je to realita a když se to snažíte doložit, je z toho naprosto zřejmé, že je vše jinak. 

Pan Václav Havel by nikdy takový blábol o tom "že on je svědomím národa" nikdy nevypustil z pusy, to bylo zřejmé, už když jsem četl ten tvůj blábol.