MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#129995 Re: Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista...

2018-04-30 18:41

#129972: Evropan - Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista... 

Jednou je to 300, jindy 400 tisíc, nevíte co by jste si vylhali. Čísla jsou samozřejmě vylhaná trolly washintonské žumpy. Rusko je nemultikulturnějším územím na celé planetě a obviňovat ho z neonacizmu je jednoduše další chorobná úchylka rádobydemokratických trotlů vyžívajících se v nejrůznějších diskuzích. Krym byl podle ukrajinské ústavy pouze pod administrativní správou Kyjeva, nikdy nebyl ve skutečnosti žádným ukrajinským územím. V referendu se rozhodli obyvatelé Krymu, že budou patřit pod administrativní správu státu jiného a to ve svobodném referendu naprosto drtivou většinou, při naprosto maximální účasti voličů na Krymu. Nacistický převrat na Ukrajině řízený CIA přinesl tedy své zákonité ovoce, proto je nesmyslné hovořit o nějaké anexi. 

 

 

 

 

Odpovědi

Evropan

#130010 Re: Re: Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista...

2018-05-01 07:18:42

#129995: - Re: Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista... 

Používám údaje OSN, kdy už v roce 2016 se uvádělo číslo 250 tisíc mrtvých Syřanů. Organizace typu Amnesty International odhadují počty mrtvých na vyšší úrovni a relativně z nedávné doby se už hovoří o půl milionu mrtvých Syřanů v jejich občanské válce. To válka s Islámským státem nebyla tak krutá, jako válka s diktítorem Al-Asádem, kterého podporuje koalice Russko-Írán-Hizballáh.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/foto

Na wikipedii, což není žádná oficiální zdroj, se uvádí čísla obětí : 122 tis. provládních vojáků, 125 tis. protivládních vojáků, 106 tis. civilistů. Ovšem nevím, jak jsou definováni protiasádovští vojáci, protože žádná neasádovská armáda neexistuje.

https://en.wikipedia.org/wiki/Casualties

Toto jsou ovšem jen doložené oběti. Kolik bylo těch, kteří zemřeli v Asádovo vězení, kolik jich zakopáno v bezejmenných hrobech? A odkud bereš své informace ty? Z russké ambasády?