MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově n

2018-06-03 16:36

#131153: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově nekon 

Ty jsi taky úžasnej. Ještě řekni, že Evropa už nikdy lepší nebude. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131161 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásado

2018-06-03 16:41:52

#131160: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově n 

Proč bych to tvrdil, když si to nemyslím. Proč by EU nemohla být lepší, nic jí v tom nembrání za situace, kdy budou státy EU demokratickými státy, budou rozvíjet již uzavřené smlouva (to také činí) a západní státy tak dokonce činí již cca 60 let.

Demokracie je život sám, není to hraní si na život jako v russákově. Tady si každý občan může přecíst o čem rozhoduje vláda, o čem jedná parlament, jak který poslanec hovoří jaké položky státního rozpočtu se plní a jak, kolik peněz jde na jaké kapitoly. 

To v russákovu opravdu možné není, tam chudák russák ani neví, o čem vláda jedná, neb to vláda nezvěřejňuje, stejně tak neví nic o tom, o čem jedná parlament. Taková základní věc pro demokracii, občan přece má mít informace a v russákově si je ani nemůže ověřit. 

Je symtomatické, že si totality hrají na demokraicie, mají vlády, parlamenty a jako schvalují zákony, ale je to jen divadlo - prostě russákov, jako jeden ze symbolů totality. 

Demokracie v ČR má ovšem velmi zásadní problém, russácký trotl Miloš Zeman požívající absolutní beztrestnosti nestoudně demokracii zneužívá pro ničení tohoto státu, má k tomu domonce spolusoudruha a spolusoukmenovce StBáka Babiše a to už je orpavdu trošku velké sousto pro tento stát. Kriminálního imigranta Babiše bychom tedy měli repatriovat zpět na Slovensko.