MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131628 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-10 19:31

#131625: - Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Nejsem autorem zvolsi.info, ocěňuji na něm stručnost, přehlednost a jasnost v návodu, jak se vyhnout nesmyslům v přívalu zdrojů, které lze konzumovat či které nám vnucují lidé jako jsi ty. 

To, že se Čechoslováci zachovali hanebně k Rakousku - Uhersku nic nemění na faktu, že díky Rakousku-Uhersku bylo obyvatelstvo Českoskoslovenska velmi vzdělané, jazykově i odborně zdatné s kulturou sociální mravné společnost s vědomím a zkušeností, že se polečnost a její jednání může vyvíjet. Např. Národní divadlo bylo postaveno ze společných peněz Rakouska-Uherska, nikoliv z "celonárodní" sbírky. 

Penelákové králíkárny si nezateplují jejich obyvatelé, protože o to nejspíše nestojí. Nikdo jiný to za ně neudělá, žádný stát za ně jejich osobní majetek spravovat nebude. 

Příčiny rozpadu Rakousko-Uherska lze vidět v různých úhlech. Jednou z nich byl jistě i vliv bolševické zločinnosti v russákově, který tvrá dodnes. Nechat si ovšem vnutit od komunistů, že křesťanství je příčina lze je vskutku velká hloupost, obzvláště, když je nabízen russácký komunistický ateismus. 

Tvůj příspěvek nijak nezpochybnil nic z toho, co jsem napsal, je smutné, že nejsi schopen polemizovat s mými argumenty a já jsem tvé, kdykoliv dosud zpochybnil.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-10 20:14:46

#131628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

    Zaměňuješ křesťanství s jezujitskou mocenskou prasárnou? Opovrhuješ každým pravým křesťanem ty dobytku. Jestliže bolševické Rusko podepsalo s Rakousko-Uherskem mír, který potřebovalo, uniká mi motivace bolševiků inicializovat jeho brzský rozpad, když bylo Rakousko-Uhersko jedním z garantů onoho míru. Že padlo Česko na úroveň rozvojových států během jeho členství v EU je pravda. Neboď lídři západních bank toto umístnění naší republiky vyhlásili až v nedávné době. Kdyby komunisté ony "králíkárny" nepostavili, bylo by diskutabilní odhadovat, co by dnes měli mnozí obyvatelé Česka, kdyby se Česko začalo roztunelovávat už v roce 68 (kdyby Rusko nezasáhlo), vůbec za movitý majetek. Hromada nejspíš akorát tak v Číně ušité stany, jako je má dnes obrovské množství bezdomovců v San Franciscu. :-)