MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 04:29

Zpráva o vraždění v Rusku zapříčinila pád Rakouska-Uherska? :-) Kam ty na takové myšlenkové obraty chodíš? To jsi zase vysál zfetovanému řídícímu důstojníkovi takovou moudrost z varlat? Radil jsem ti mockrát. Už jim to nehul, hrozně blbneš. Smlouva z roku 1922 byla podepsaná v době, kdy Rakousko-Uhersko už neexistovalo. Nakonec z toho celého vyplívá leda ta věc, že v dodržování jakýchkoli smluv selhává západ. V tomto případé selhalo později zrovna právě Němeko, když rozpoutalo nakonec na východě válku znovu. Pak se spolehni na zrůdy, jako je Merkelová....:-).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131655 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 04:52:42

#131653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Smluvu z Rapallu jsem zmiňoval proto, že KGBák Putin se tváří, že russákov nezačal II. světovou válku společně s necistickým Německem, přitom to byl právě russákov, kdo spáchal první masovou vraždu této války v Katyni. 

Např. Trojstrannou smlouvu o Ukrajině Rusko porušuje naprosto svévolně, neboť se v ní zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny. 

Russákov je ultra zločinecká země, to je zřejmé ze složení vlády z KGBáků, nezveřejňování všude jinde veřejných informací - jednání vlád, parlamentů, samospráv atd. 

Bolševická zločinnost v russákově skutečně měla vliv na rozpad Rakouska - Uherska a samozřejmě na další vývoj v Evropě až po hrůzy II. světové války, gulagy byly pro Hitlera předobrazem vyhlazovacích koncentračních táborů a odporná zrůdná komunistická totalita předobrazem nacismu, neboť poslední stádium komunismus je nacismus, jak je dnes z russákova naprosto zřejmé.