MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132670 Re: S StBákem a KGBáme, je opravdu "velká legrace" žít v této zemi....

2018-06-24 12:57

#132667: - S StBákem a KGBáme, je opravdu "velká legrace" žít v této zemi.... 

No a tím pádem bude asi nucen Zeman Pocheho jmenovat, KSČM vládě důvěru nedá, 3.pokus předsedy sněmovny bude taky neúspěšný a směřujeme k předčasným volbám, jak již v týdnu Zeman naznačil, že by je mohl vyhlásit. Ovšem nevím, jestli také není možnost, že by Zeman po 3.neúspěšném pokusu jmenoval svou úřednickou vládu, samozřejmě v čele s Babišem. To nevím jestli to ústava prezidentovi umožňuje. Všechny ty kroky se mi zdají předem promyšlené a projednané, nejprve Zeman prohlásí, že mu Pocheho nikdo nenavrhl, načež Babiš okamžitě vyhlásí, že dostane prezident zítra návrh kde bude i Poche a všichni zúčastnění vědí, že KSČM celou dobu prohlašuje, že s Pochem souhlasit nebude a couvnout už tedy nemůže.

Rovněž tak je možnost, že Zeman Pocheho opravdu nejmenuje a pověří řízením MZV Hamáčka, ale tím, že Babiš Pocheho navrhne, dodrží vlastně koaliční smlouvu, aby od začátku nebylo možné říkat, že ji porušil. O to možná jde nejvíc. A dohoda, že Hamáček bude dočasně řídit MZV už je, i s tím, že Poche bude na onom ministerstvu náměstkem a vlastně jej stejně bude řídit on. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Však oni se nějak na těch korytech domluví

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132672 Re: Re: S StBákem a KGBáme, je opravdu "velká legrace" žít v této zemi....

2018-06-24 13:09:38

#132670: - Re: S StBákem a KGBáme, je opravdu "velká legrace" žít v této zemi.... 

Komunista z ANO StB Vondráček jmenuje Bureše, ten si všechna ministerstva napíše na sebe, za Zemanem skočí, že vláda je on sám - na ministra si naklonuje polodementní "Malé" a běhm půl roku bez důvěry s KGBákem v pozadí ČR vykrade do základů. 

Pak teprve budou nové volby a Babiš v emigraci v russákově. 

Nové volby neřeší KGBák z Hradu, ty řeší Sněmovna. 

Pokud vláda ani ve třetím pokusu neuspěje, jsou předčasné volby.  Že v takovém případě KGBák projeví "ústavní kreativitu" a bude to oddalovat, co to půjde a mezi tím si postaví  něco prapodivného jako "vládu" tedy jmenuje počtvrté premiéra Babiše to je více než jisté, budou zkoušet co ještě občané vydrží.