MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132740 Re: Re: Re: Re:

2018-06-25 08:54

#132737: - Re: Re: Re:  

Británie má obrovskou historii demokracie, vědomí, jakou má demokracie cenu, která je i důsledkem desítek let potýkání se s nacistickou a komunistickou totalitou. 

Přičína stability Británie není ve volebním systému, ale ve stabilitě volebního systému a systematičnosti činností v politice. Bylo by dobré jistě projít vývoj Británie, volebního systému, atd., aby se zjistilo, jestli na počátku demokracie dělali podobné prasárny jaké tu udělali KGBáci v Zeman s Klausem v letech 1998-2002. 

Tady idioti Zeman s Kalausem zničili přepočítavací systém do parlemtu tím, že dvěma stranám s největším počtem hlasů dává křesla na úkor nenších členů parlamentu. Tento zločin se projevil hned v dalších volbách, kdy došlo k patové situaci a hned v těch dalších. Trvá velmi dlouho, než se taková volba stabilizuje. 

To jdou zločiny Zemana a mají možná daleko větší důsledky než jeho giga zlodějiny. 

 

--------------------

Např. ve Francii, pokud se tam chcete usadit, dostanete seznam zákonů, které se k takovému kroku váží, a jsou mezi nimi zákony platné od osmnáctého století. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132747 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-25 10:03:49

#132740: - Re: Re: Re: Re:  

     Britský volební systém je označován jako systém relativní většiny. V praxi to znamená, že mandát dostane ten, kdo získal nejvíce hlasů. Přeloženo z řeči voliče, počtu hlasů,  znamená to, že voliči zvážili sdruženou otázku CO řešit nejvíc - JAK to řešit - KÝM  se to má řešit,  a největší váhu přisoudili jednomu z kandidátů.

      Vidíme, že  vítěz nemusí být nutně manekýn, a že se nesmí  ani snažit  nejnebezpečnější potíže ignorovat, bagatelizovat či jinak fušovat. Takže až se budete vztekat nad tím, jak je možné, že ten zloduch obalamutil českého voliče,  vzpomeňte si, že jeho soupeři stáli proti masívní převaze zmizelých či naopak natištěných peněz, jakož i mediálních zmínek. K tomu druhému přispěli i hloupí novináři, kteří jeli za kdejakým jeho slintem jak slepice po flusu, hypnotizovaní jak opice hadem.

 


Nepřihlášený uživatel

#132753 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-25 11:47:36

#132740: - Re: Re: Re: Re:  

Děkuji zdvořile za imigrační nabídku do Francie. S díky, ale důrazně ji odmítám. Jednou jsem viděl Francouze v TV, a pak podruhé v ZOO, a úplně mi to stačilo.