MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu

2018-08-27 12:54

#136770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či j 

Už jsem to tu probrali. 

Zižka se s bandou nájemných vrahounů napojil na ideově propojené sekty husitů a adamitů. Adamity následně vyvraždil a nepřetržitě rozpoutával války na území dnešní ČR, vypaloval kláštery, města, tvrze, loupil a tím dále "živil" sektářství a zločinnost po dobně jako IS. 

Řešit to následně musela velká koalice. stejně jako dnes koalice více jak 60 států řeši IS a Sýrii, neboť Vladěna Iljič Putler vetoval min. sedm rezolucí RB OSN o Sýrii, kdy min. dvě mohly rozšíření konfliktu předejít. 

Tedy v tomto ohledu je možné Žižku vnímat jako teroristu napojeného na náboženskou sektu a tedy podobnost s IS je bohužel velmi velká. Těžko vskutu zjistit, jakých odporných zločinů, se husité dopouštěli, ale je naprosto jisté, že husizace byla vražedně násilná a nepodvolení byli vražděni. 

Komunisté z něj tedy velmi správně udělali středověkého komunistu, neboť komunisté se k základním zdrojům dostávají stejně jako nacisté, zločiny, vykrádáním bank, v případě komunistů následně klášterů, kostelů, viz. zločiny Stalina i Gottwalda před komunistickým pučem v Rusku i po komunistickém puči zde.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou se

2018-08-27 13:38:09

#136771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu  

    Analogii s IS by jsi mohl udělat pouze v tom případě, kdyby si třeba "velká koalice" najala Žižku a jeho armádu k tomu, aby svrhl nějakého místního pohlavára někde v Africe. Kdyby tedy dělal vládcům tehdejšího světa kdesi nějakou placenou úderku, určenou k destabilizaci a dobývání. Takhle to ovšem v ničem neobstojí.

   Spíše můžeš IS srovnávat s bestiálním řáděním amerických vojáků ve Vietnamu, kde se snažili Američané po sektářku zachraňovat "demokraci". Nakonec mnohdy tak, že zabíjeli vše živé, co jim přišlo do cesty. Taková analogie by seděla nakonec i lépe a to i vzhledem k časovému rozpětí (husité tu byli před cca 500 lety), ale i k míře bestiality, jakou dokázali provádět američtí interventi svoje skutky ve Vietnamu s tím, co dnes provádějí příslušníci IS.