MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#137933 Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,

2018-09-13 19:47

#137923: pan Hnedy - Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,  

Migrace je součástí lidského chování dle dnešních znalostí desítky tisíc let. Co pořád tedy ty idiote řešíš? Copak si myslíš, že mimo russácké pakáže snad někdo po nějaké živelné migraci touží, vyvolává jí? 

Jsem sobci o naše "bohatství" se s nikým dělit nechceme i to je do jisté míry přirozené. Navíc se opravdu o žádné bohatství nejedená je tu sakra draho pro koholiv kdo tu nevyrostl, nemá vzdělání, které tady může uplatnit, nemá znalosti, které lze v našem světě uplatnit, je ztracen. I pro nás, kdo velmi dobře víme - známe prostředí, jazyk, mapu, zákony, máme spoustu známých, pohybujeme se v sociálních skupinách s vysokými příjmy i na západní Evropu je to do velké míry "boj o život" a je to velmi správné, od toho tento život žijeme, aby měl absolutní dobrý smysl, což je pro tebe komunistického idiota logicky naprosto nepochopitelné. 

Odpovědi

pan Hnedy

#137953 Re: Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,

2018-09-13 21:04:33

#137933: - Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,  

absolutní dobrý smysl rozhodne neni v "boji o zivot" byt i v tech prenesenych vyznamech. "Boj" je, u cloveka obdareneho mysli, spise priznani slabosti, protoze je to ta krajni alternativa nepripravenych. U zvirat je to vsak neco jineho...

  Boji je vsak  mozno se vyhnout, pokud mate vedomosti a znalosti a umite je spravne chapat a pouzivat ve spravnem case, to je to prave mistrovstvi dobreho cloveka a jednoho z dobrych smyslu byti, mimo prchajiciho zachyceni objektivni reality v urcite souvztaznosti, jinak zpochybnit lze vse.

Ja se s moudrym a dobrym podelim o sve bohatstvi, bohuzel ti mladi Africane se smartphony to rozhodne nejsou. Jsou tady, aby rust mohl rust. Jak rikal VH. Vzpomente si na jeho slova. Jak se jimi ridi EU, ktera ho tak adorovala ?