MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#137953 Re: Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,

2018-09-13 21:04

#137933: - Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,  

absolutní dobrý smysl rozhodne neni v "boji o zivot" byt i v tech prenesenych vyznamech. "Boj" je, u cloveka obdareneho mysli, spise priznani slabosti, protoze je to ta krajni alternativa nepripravenych. U zvirat je to vsak neco jineho...

  Boji je vsak  mozno se vyhnout, pokud mate vedomosti a znalosti a umite je spravne chapat a pouzivat ve spravnem case, to je to prave mistrovstvi dobreho cloveka a jednoho z dobrych smyslu byti, mimo prchajiciho zachyceni objektivni reality v urcite souvztaznosti, jinak zpochybnit lze vse.

Ja se s moudrym a dobrym podelim o sve bohatstvi, bohuzel ti mladi Africane se smartphony to rozhodne nejsou. Jsou tady, aby rust mohl rust. Jak rikal VH. Vzpomente si na jeho slova. Jak se jimi ridi EU, ktera ho tak adorovala ?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#137954 Re: Re: Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,

2018-09-13 21:53:05

#137953: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,  

„Kdybychom věděli, jaké problémy si tím způsobíme v budoucnosti, tak jsme si tu bavlnu raději posbírali sami," říkají dnes Američani.


Nepřihlášený uživatel

#137959 Re: Re: Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,

2018-09-14 04:54:15

#137953: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Poche, Telicka, Niedermayer, Polcak, komunista Stetina,  

Jak jsem psal tvé znalosti začínají a končí na velento - russko listch :-). 

"Boj o život" byl v uvozovkách a dále bylo jasně vysvětleno, že i život v celosvětovém etalonu mravné, kulutrní a odborně správné správy veřejného prostoru tedy v EU je logicky stále životem, který je do jisté míry obtížný a je to tak správně. 

EU jsem my ne někdo  imaginární o kterém ty tvrdíš, že kohosi adoroval. Komunisticko nacistícká pakáž Zeman s Babišem jsou min. z části "oni", neboť je jistě pro člověka který sí váží své vlastní integrity nemožné se identifikovat s jech pseudohodnotami, oplzlostí, nemravností, nekulturností, lhaním, křivými přísahami na zdraví děí,  StBáctví, KGBáctvím, zlodějinami. 

Proto si také StBák Babiš s KGBákem Zemanem vždy musí vypomoci nějakou lží, když se objeví na veřejnosti. Je to ubohé. 

Komunisté se vždy "dělí" o to, co někomu ukradnou a to bych řekl, je součástí tvé "deklarace", jak se ty "dělíš s moudrým  a dobrým  o tvé bohastsví" a je vskutku jen shoda náhor, že jsi onoho moudrého a dobrého nenazval komunistou, když "moudrými a dobrými" shledáváš StBáka Babiše s KGBákem Zemanem  a mezi moudré a dobré k ním dnes evidentního  připojuješ i KGBáka Kause . :-)

Obávám se, že tvá záliba ve spikleneckých teoriích valento-russko listů ti velmi zdatně upravila "tvé znalosti, kam se svět řítí" :-).