MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#138050 Re:

2018-09-15 10:33

#138036: Bolševická EU -  

Co je neomarxismus?

V čem je tedy rozdíl mezi marxismem a neomarxismem?
 
Rozdíl mezi marxismem a neomarxismem je principiální: tam, kde Marx označuje jako utlačovatelskou kapitalistickou třídu, neomarxisti označuji jako utlačovatelskou střední třídu, dělnickou třídu, bílou rasu a celou evropskou civilizaci. 
 
Co je hlavním cílem neomarxistů?
 
Pro neomarxisty, nazývané logicky též kulturní marxisty, nestojí žádná věc výše, jako zničení rodiny, kterou pohrdají jako diktaturou a inkubátorem sexismu a sociální nespravedlnosti. Frankfurtská škola vyvinula ideologií kulturního marxismu, je jimž cílem je rozdrtit všechny zdroje soudržnosti v Západní společnosti: náboženství, rodinu, národ, rasu a kulturu. Podle této ideologie trpí všichni Evropané, kteří se ztotožňují s náboženstvím, rodinou, národem a rasou, psychickou poruchou. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#138052 Re: Re:

2018-09-15 10:36:46

#138050: - Re:  

„Európania sú rasisti. Už sa teším na deň, keď budú Európania v menšine. Až potom budeme slobodní a bez predsudkov“. Cecília Malströmová, komisárka EÚ. 

Neomarxisty jsou všichni, kdo se hlásí k ideám kulturního marxismu Frankfurtské školy a antibělošské rasistické ideologie multikulturalismu.