MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141374

2018-11-11 17:59

Už od dob Cibulkových seznamů tu samozvaní soudci demonstrují vlastní morální velikost pliváním na takzvané spolupracovníky StB. Ne že by mezi nimi (těmi spolupracovníky) nebyly taky pěkné svině, ale častokrát jsou za tím spíš tragické příběhy lidí, kteří byli spíše oběťmi. Oběťmi zločinného systému. Neuměli se bránit, měli strach, kličkovali, báli se o děti, báli se o rodinu, podlehli, podepsali. A zatímco se kdejaká nula, tak bezvýznamná, že by o ni ani estébák nezavadil, pohoršuje nad těmito nešťastníky, ti skuteční gauneři, myslím skutečné fílzly ve výkonu služby, si vesměs spokojeně užívají důchodů.

A Jarek? Kdo z těch samozvaných soudců ví, co si prožil, jak to opravdu bylo, jak kličkoval a jak to neustál, jak to řešil alkoholem. Že prý práskal. No, nevím. Na Pavla Kohouta prozradil, že je bohatý a že má doma pěkné obrazy. Hm, to estébáci o v zahraničí nejhranějším českém dramatikovi do té doby určitě nevěděli.

Mě daleko víc zajímá Nohavica jako geniální autor, skvělý básník, který svoji vysokou tvůrčí laťku drží dlouhá desetiletí. Málokdo z našich kumštýřů svojí tvorbou překračuje hranice, Jarek nepochybně. To ocenění mu přeju.


A jestli měl cenu z rukou Putina přijmout? Samozřejmě, že ano. Ta současná protiruská hysterie zdejších mentálních bolševiků ale není nic nového. Mají svůj předobraz v putimském strážmistrovi Flanderkovi. Ten taky dostal befel, pročež hned ve Švejkovi viděl ruského špiona. Svět současných vymytých euromozků je pro změnu plný ruských trollů a švábů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141376 Re:

2018-11-11 18:11:22

#141374: -  

To je standardní výmluva donašečů StBáků, že se "báli", že "byli přinuceni", atd. 

Nic jim nebránilo se prostě dekonspirovat, jasně říci svým přátelům, StBáci mne zlomili. Jsem donašeč. Takový donašeč byl bezcenný a co si na něm StBáci pak "vzali" nic. Žilo se mu snad lépe když donášel, žilo se snad lépe jeho dětem, když jejich rodič donášel? Stal se snad někdy takový "donucený" udavač důvěryhodným pro StBáky, děti snad přestaly být StBáky sledovány? Nehraj si na idiota. 

V padesátých letech, to je jiná liga, ale tam raději lidé které StBáci nutili emigrovali nebo spáchali sebevraždu, než donášet StBákům. 

Nenech se vysmát, drtivá větši jestli ne všichni donašeči byli donašeči aktivní o své vůli, mimo jiné proto, že donašeč z donucení je obrovsky nespolehlivý, nemá vlastně žádnou hodnotu a to ani jako zdroj "referenčí informace". Poto je také např. směšná Bohdalová, která se si u soudu vymůže, že nebyla donašeč a pak jde oslavit narozeniny s hlavním StBákem Miloše Zemana a v kampani podporu Zemana, který vypadá nejen na StBáka ale také KGBáka. 

Z toho co dnes dělají Babiš, Zeman a Klaus se dá vcelu jednoznačně usuzovat na to, co je u Babiše dokonce soudně potvrzeno, že je StBákem, nomenklaturním komoušem. Jednání Zemana s Klausem jejích společné ukradení russáckého dluhu v objemu 140 mld. a okradení russákova bandou kolem Putlera při této "privatizaci" se jeví tak, že Zeman s Klausem už za komunistů byli i KGBáky, není to samozřejmě jisté, ale je to velmi pravděpodobné, mimo jiné např. proto, že russácký velvyslanec KGBák byl na Hradě v době Klause pečený vařený, ačkoliv ostatní velvyslanci se na Hrad prakticky nedostali či nebyli zváni a to platí i o velvyslanci USA, Německa či Fracie a Itálie. 

....................

Např. náhlé přátelství Vondráčka s KGBákem Klausem po cestě ANO StBáka Vondráčka do russákova a setkání s opravdu odpornými kretaurami, které jsou na sankčním seznamu EU, je velmi zvláštní věci a vypadá min. jako naverbování Vondráčka do FSB či GRU nově GU. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141384 Re:

2018-11-11 19:02:49

#141374: -  

Skvěle napsáno!