MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141376 Re:

2018-11-11 18:11

#141374: -  

To je standardní výmluva donašečů StBáků, že se "báli", že "byli přinuceni", atd. 

Nic jim nebránilo se prostě dekonspirovat, jasně říci svým přátelům, StBáci mne zlomili. Jsem donašeč. Takový donašeč byl bezcenný a co si na něm StBáci pak "vzali" nic. Žilo se mu snad lépe když donášel, žilo se snad lépe jeho dětem, když jejich rodič donášel? Stal se snad někdy takový "donucený" udavač důvěryhodným pro StBáky, děti snad přestaly být StBáky sledovány? Nehraj si na idiota. 

V padesátých letech, to je jiná liga, ale tam raději lidé které StBáci nutili emigrovali nebo spáchali sebevraždu, než donášet StBákům. 

Nenech se vysmát, drtivá větši jestli ne všichni donašeči byli donašeči aktivní o své vůli, mimo jiné proto, že donašeč z donucení je obrovsky nespolehlivý, nemá vlastně žádnou hodnotu a to ani jako zdroj "referenčí informace". Poto je také např. směšná Bohdalová, která se si u soudu vymůže, že nebyla donašeč a pak jde oslavit narozeniny s hlavním StBákem Miloše Zemana a v kampani podporu Zemana, který vypadá nejen na StBáka ale také KGBáka. 

Z toho co dnes dělají Babiš, Zeman a Klaus se dá vcelu jednoznačně usuzovat na to, co je u Babiše dokonce soudně potvrzeno, že je StBákem, nomenklaturním komoušem. Jednání Zemana s Klausem jejích společné ukradení russáckého dluhu v objemu 140 mld. a okradení russákova bandou kolem Putlera při této "privatizaci" se jeví tak, že Zeman s Klausem už za komunistů byli i KGBáky, není to samozřejmě jisté, ale je to velmi pravděpodobné, mimo jiné např. proto, že russácký velvyslanec KGBák byl na Hradě v době Klause pečený vařený, ačkoliv ostatní velvyslanci se na Hrad prakticky nedostali či nebyli zváni a to platí i o velvyslanci USA, Německa či Fracie a Itálie. 

....................

Např. náhlé přátelství Vondráčka s KGBákem Klausem po cestě ANO StBáka Vondráčka do russákova a setkání s opravdu odpornými kretaurami, které jsou na sankčním seznamu EU, je velmi zvláštní věci a vypadá min. jako naverbování Vondráčka do FSB či GRU nově GU. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141377 Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-11 18:12

 

 

Z Miloše Zemana je na zvracení i jeho voličům, to je myslím současný pocit občanů této země, přesto je opravdu šílené, že 15-17 % stabilně vyjadřuje názor, že Zemanovi to jeho odporné lhaní věří.  Všichni ostatní nepřetržitě po celou dobu jeho mandátu o něm pochybují a skupina lidí, kteří mu otevřeně nedůvěřují se pohybuje v rozmezí 19-22 %. 

https://cvvm.soc.cas.cz/cz/

Co je děsivé, že porušování Ústavy, zločiny proti tomuto státu v podobě odporné bandy lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě, kterou tam přivedl KGBák Zeman Sněmovna ani Senát neřeší.  Je to velmi zvláštní stav obzvláště v kontextu veřejných částí výročních zpráv BIS, která od vstupu Zemana na Hrad spatřuje obrovské riziko právě v Zemanovi a bandě zločinců, kterou tam Zeman přivedl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy/

Velmi pochybuji o tom, že by utajované skutečnosti státu a EU nebyly KGBákem Zemane a jeno bandou zločinců přím

o předávány russákům a číňanům. Snad kdyby BIS nebrala např. předání utajovaných skutečností lidem jako je Nejedlým, Mynář, Hlinovský, nebo Remek jako vyzrazení russácké pakáží, tak to leda. "Dotčení Češi" tedy banda russáckýh trotlů na Hradě, zmrd Zeman a zemanovci a samozřejmě jeho KGBácký soudruh Klaus s jeho vlastní zločineckou bandou. 

Citace kapitoly 2.3 z výroční zprávy BIS za rok 2016

"Na poli klasického sběru zpravodajských informací dominovala ruským zájmům v ČR politická rozvědka. Ruské zpravodajské služby v ČR dlouhodobě disponují kvalitní sítí informačních, přístupových a vlivových kontaktů, kterou dále rozvíjely. Dotčení Češi nepředávají ruské straně utajované informace, ale ve velkém rozsahu jí vyzrazují citlivé interní informace. Byť Rusové získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval ČR větší škody, než vyzrazení informace utajované (viz pozn. pod čarou č. 4, citát V. I. Trubnikova)."


Nepřihlášený uživatel

#141378 Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-11 18:19

#141377: - Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté..... 

Tady Miloš Zeman doslova ukradl russácký dluh v objemu až 140 mld. a kamsi do bývalého russákova....

 

Bělorusko dluží v zahraničí pět miliard dolarů, nemá je z čeho splácet

.....ho "zprivatizova", přičem už při této zlodějině se spekulovalo, že ona "privatizace" byla do blízkosti Vladěna Iljiče Putina. 

Ruský dluh koupí podezřelá firma

1. dubna 2001  23:15
P r a h a - Stát chce vymoci mnohamiliardový dluh, který u něj má Rusko, s pomocí firmy podezřelé ze spojení s podsvětím. Ministři financí Pavel Mertlík a zahraničí Jan Kavan po několika měsících nalezli společnou řeč a rozhodli se prodat ruský dluh společnosti Falkon Capital. Před ní však varuje ministerstvo vnitra: existuje podezření z napojení na zahraniční tajné služby a mafii. Pražskou firmu Falkon Capital si vybrali sami Rusové. Delegace ministra Mertlíka právě dnes jedná v Moskvě o konečné verzi dohody. Dluh dosahuje 3,7 miliardy dolarů (téměř 140 miliard korun).

..........po této Zemanově giga zlodějině zůstalo utajované rozhodnutí vlády, několik soudních rozhodnutí, že má být rozhodnutí oddtajněno, ale co je děsivé, velmi špatně se dokonce hledá i číslo a datum rohodnutí Klause-Zemanovy zlodějské bandy russácký dluh "privatizovat". 

Mimochodem Zeman - Klausova zlodějská banda kradla russácký dluh v dubnu 2002 a volby do Sněmovny se konaly v červnu 2002.  Je navíc velmi pravděpodobné, že tato zlodějina v ČR zapříčinila získat moc KGBábákovi Putlerovi v russákově, neboť to vypadá dle textu, že tam bylo ukradeno další 30 mld. korun, které někde skončili u Vladěny Iljiče Putlera. 

Ukradení russáckého dluhu Zeman-Klausovou zlodějskou bandou také vcelku objasňuje servilitu KGbáků Zemana a Klause k současným russáckým zločincům v Kremlu, neboť si ti zločinci vybírají dodnes "palmáre" z této zlodějiny. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141379 Slovenský ŠtBáka a kriminální imigrant Babiš s Stbákem Filipem tvoří "zahraniční politiku" :-)....

2018-11-11 18:23

Čeští vojáci by se mohli účastnit bojových misí, míní Babiš

Také čeští vojáci by výhledově mohli plnit bojové mise, jako tomu bylo v minulosti. Novinářům to v neděli v Paříži řekl premiér Andrej Babiš (ANO), který se ve francouzské metropoli účastnil 100. výročí oslav konce první světové války.

......a ještě jim k tomu sekunduje KGBák Miloš Zeman, tedy v konečném důsledku Vladěna Iljič Putler, který je jeho řídícím údem. I na tomto vyjádření ŠtBáka Babiše je zřejmé, jak virtuální svět vlastně předkládá, jak si vymýšlí hovadiny a jak je směné když si je vymýšlí právě slovenský komouš, zloděj a ŠtBák. 


Nepřihlášený uživatel

#141380

2018-11-11 18:26

"Jeszcze Polska nie zginela"


Nepřihlášený uživatel

#141381 Vždyť je poradcem Ochcáčka a příští rok bude vyznamená samotným Zemanem.....

2018-11-11 18:31

Zmizení krále českých komiků: Kam se poděl legendární vtípkař Zdeněk Izer?


Nepřihlášený uživatel

#141382 Vzpomínáte jak StBák Babiš nechal zlikvidovat daňový sklad pohonných hmot, který platil .....

2018-11-11 18:38

Žalobce chce vypínat narkobaronům v Kolumbii proud

Néstor Humberto Martínez, kolumbijský generální prokurátor, hodlá použít neobvyklá opatření vůči vlivným zločineckým syndikátům, aby překazil obchodování s drogami. V oblastech známých výrobou drog chce zavést státní kontrolu nad zásobováním elektřinou, benzínem či cementem.

......miliardu ročně na daních? Bylo to tím, že byl v Babišově areálu a StBákovi velmi vadilo, že je pod nepřetržitou kontrolou celní správy a to i ve formě video záznamů.  Není se co divit. StBák Babiš s jeho karuselem za rok 2017 zaplatil na dani 736 mil. z majetku v objemu 80 mld. a přitom pobral na dotaci jen od státu 2 mld. korun, dle jeho vlastní výroční zprávy karuselu Agrofert, to je pak logicky velmi nepříjemné, když někdo má přehled o tom, co se jeho karuselem všechno krade, byť se jedná o malý díl jeho zlodějin.  


Nepřihlášený uživatel

#141383

2018-11-11 18:53

Myloš dnes už připomíná jenom "vyhořelé palivo".


Nepřihlášený uživatel

#141384 Re:

2018-11-11 19:02

#141374: -  

Skvěle napsáno!


Nepřihlášený uživatel

#141385 A my tu teď máme KGBáka a donašeče russákům Miloše Zemana na Hradě a ve Strakovce.....

2018-11-11 19:08

Komunistům utekl Vlakem svobody. V Aši projeli železnou oponou a stali se legendami

.....slovneského donašeče StBákům, který se za dvace let (idiot) nedokázal ani naučit česky a peleší se s Stbákem Filipem předsedou komunistické pakáže. 


Nepřihlášený uživatel

#141386 Re: Re:

2018-11-11 19:09

#141384: - Re:  

Nechval se, to co jsi napsal je ubohá reletivizace hodnot, kterou předvádí KGBák Zeman a Stbáka Babiš kdykoliv otevřou ty jejich prolhané pusy. 


Nepřihlášený uživatel

#141387 Re:

2018-11-11 19:11

#141383: -  

Je bohužel sakra nebezpečný, tedy jaderné. Zpráva o tom, že je placen GRU vlastně "nikoho nepřekvapila" "nikoho nezajímá" " nikdo v této věci nebyl zatčen" přestože se jedná o spolupráci se zločineckou russáckou organizací, jasně bylo jmenováno vedení Zemanovců, konkrétní donátoři i příjmce darů zmrd Miloš Zeman.  


Nepřihlášený uživatel

#141388 Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 19:12

#141367: - Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Ale já jsem neřekl, že vidím  nějaké důkazy. Ptal jsem se jen, když jsou tam údajně nějaké záhady, tak kde je vidíte.


Nepřihlášený uživatel

#141389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 19:18

#141388: - Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

"záhady" spíše v uvozovkách.  Jak jsem napsal, jednalo se russácké letadlo, russáci nepřizvali k vyšetřování Poláky a už vůbec ne v první hodinách po pádu, ani po nalezení skříněk, nepřizvali vlastně vůbec nikoho. 

Tedy spíše spekulace, že s celým vyšetřováním russáci manipulovali tak, aby vytvořili dojem záhady, pravděpodobně ničili důkazy. 

Záhadou je, jestli to nařídíl Vladěna Iljič Putler.  

Proto si myslím, že tam spiknutí proti Polské politické elitě existuje a byla zničena právě Putlerem, ale je to samozřejmě do velké míry spiklenecká teorie. Věc se odehrála na území russákova a ani Poláci vlastně nemají přístup ke kompletnímu důkaznímu materiálu, spousta je toho zjevně zničena, dokonce snad ani trosky letadla nebyly Poláků dodnes předány. 


Nepřihlášený uživatel

#141390 To burlaky na Volze opravdu nemohlo napadnout :-), v rusákově se dají očekávat vraždy, násilí ....

2018-11-11 19:29

Lom odhaluje tajemství pyramid

Lidé táhnou za sebou saně s obřím kamenem. Jednou kráčejí po rovině od lomu, jindy zase stoupají po šikmé rampě vzhůru na pyramidu. Tak dosud vypadaly představy o budování proslulých kamenných staveb v Egyptě. Nový objev v prastarém lomu na alabastr ale ukázal, že přepravu kamene měli Egypťané daleko propracovanější a tím i rychlejší, než se soudilo.

.....zločinnosti, ale myšlení jen a čistě u jednotlivců, dohromady russáci vlastně nejsou schopni udělat vůbec nic, tedy pokud se nejedná o vyvolání II. světové války v tom byli opravdu nepřekonatelní, stejně jako v předobrazu vyhlazovacích táborů a genicidních masových vražd, viz. masová vražda NKVD v Katyni.  

Bořivoj Pauk

#141391 Pravda o čecháčkovském pronárodě a russáckém barbarstvu

2018-11-11 19:48

Jak dlouho se ještě vydrží ruský car s čínským chánem na sebe usmívat ??? Co myslíte ?
Chlastoslovanské barbarské Russácko, s jeho pátými kolonami užgryndaných, podlézavých, vlastizrádných a neproduktivních azbuckých čechomužiků, frankomužiků a balkánomužiků, musí být bohužel i s pomocí Číny zlikvidováno (demontováno) v zájmu světové civilizace. Stejně jako Islámský stát, který rovněž přebírá štafetu bolševizmu. A stejně jako dříve francouzské třetí císařství, osmanská říše a německá třetí říše či japonské císařství. Čínský chanát přijde na řadu později. Řešení na konci příspěvku.
Blbou Evropu budou muset zachraňovat opět USA (i bez Trumpa) jako v obou světových válkách ?
Čína bude jejich hlavním spojencem ? Blbí čecháčkové budou jenom čumět na drát.
Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (foldynovské Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:

Bořivoj Pauk

#141392 Pravda o čecháčkovském pronárodě !!!

2018-11-11 19:49

Sudety, (podobně Horní Uhry, polské Slezsko), nikdy nechtěly být dobrovolně součástí umělého, podvodně vzniklého, separatistického husitsko-bolševického čecháčkostánu. Výsledkem mstivého a loupeživého odsunu původního obyvatelstva - namísto předtím mu odepřeného plebiscitu - je jejich současný žalostný a vydrancovaný stav, plný putinovské či čecháčkovské lůzy. Zplundrovaného parazitického čecháčkostánu, zamořeného jaderným a těžebním uhelným odpadem nebude žádná škoda. Je to boží trest za zlovolné a podlé vyhnání původních obyvatel, kteří nedostali ani autonomii. Jakékoli naředění bolševické lůzy neruskými a nečínskými cizinci je jenom prospěšné.
Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem tupého a kolaborantského čecháčkostánu za Ural, kam dávno patří, a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap. Tak jako se Kosovo odtrhlo od azbuckého Titova Srbska aby skončilo v náručí ještě primitivnější Albánie - tak se čecháčkostán a slovenskostán odtrhly od civilizovaného Rakousko-Uherska, aby skončili přesunem do ruských stepí nebo až za Ural a budou rádi, až jim Putler stanoví dostatečné uprchlické kvóty do jimi samoobslužně zbudovaných gulagů v Akci Z.
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie, založené na bratrovraždách a zákeřných záludnostech. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou. Viz Václav Perokrad.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Ani děti se mu moc nevydařily. Pravda vyděsí !!! Mnichovská dohoda: Čecháčkové si svůj stát nevybojovali ale vysomrovali na západních velmocech a stejným způsobem o něj přišli. Kdo se ani nepokusí ubránit sám, musí po zbytek života platit výpalné "osvoboditelům". Čecháčkové se musí na někoho vymluvit. Patří za Ural.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce separatistické, jepičí a neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google


Nepřihlášený uživatel

#141393 odporní pseudočecháčci

2018-11-11 19:53

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovští vepříci a vepřice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#141394 pro nechápavé socany a jinou levicovou frontu lidí

2018-11-11 20:25

Přerozdělováním žádné hodnoty nevznikají, ba právě naopak je jím vznik mnoha omezen a další lidi to žene do závislosti a velmi snadno to může mít negativní psychologické a následně sociální dopady. Každý člověk, i zvíře vyššího druhu, potřebuje mít první zázemí aby si troufl například přivést na svět potomstvo, u lidí je třeba jakési zázemí aby si mohli se dovolit zapojit pořádně do veřejného života, politiky, správy věcí veřejných… Přerozdělování vede jen k tomu že lidé musí více pracovat aby dosáhli toho stejného z a delší čas a za více námahy, jenom protože mají zvyšovat životní úroveň někoho kdo ji chce mít vyšší, ale není ochotný pro její dosažení konat, z toho vzniká frustrace a eventuálně rezignace velké části lidí a vůbec další negativní dopady.
Například je dost velký problém v tom jak chtějí řešit levicové strany „solidaritu“ v daních, pokud lidi se zdejším nadprůměrným příjmem zdaníte podobně jako ve Skandinávii, tak by si tam mohli stoupnout do fronty na dávky, vzhledem k provázanosti s vnějším světem jim tak zmenšujete výrazně životní úroveň, pak vymýšlíte dávky a pod. Podle mne je mnohem lepší řešení snížit daně skupinám s nižším příjmem, tím rozpočet ztratí celkem málo, ale lidem zbude o něco víc a to už může být značný rozdíl. Ale děje se tak? Ne. A to se tu bavíme o stovkách, nebo jednotkách tisíc korun. Oblíbené téma je zvyšování minimální mzdy, pokud ji zvednete o pár stovek, znamená to ale o dost vyšší náklady pro zaměstnavatele, reálný nárůst o 500Kč čistého měsíčně ale můžete realizovat snížením daňové sazby zaměstnanci, zaměstnavateli přitom nevznikne náklad navíc. Nevím teď třeba jaký počet lidí tu minimální bere, ale pokud by to byl milion, tak je výpadek na straně rozpočtu, o těch 500Kč měsíčně, je jen 6 mld za rok. Tolik, kolik bylo rozházeno za levné cestování. Proč by měl stát vybrat >6mld a ty pak se značnou režií vracet, místo toho aby je raději nevybral? Ale lidé mohou tyto peníze využít pro zvýšení své životní úrovně.
Nebo co se týče starobních důchodů, tak jak je to nastaveno je to letadlo, pyramida, ponziho schéma, ten systém je se současnou demografií, která je dále ničena odvody státu, nestabilní, i když máme teď nějaký přebytek na daných účtech, je to výjimka daná nízkou nezaměstnaností, ale dlouhodobě není stabilní, vstupuje do něj méně plátců, než je vybírajících, co je třeba je aby se lidé naučili si šetřit, investovat, státní důchod by měl sloužit jen k tomu aby lidé nešli o žebrácké holi, ne k udržování vyšší životní úrovně, k tomu by měli lidé si naspořit, nebo mít možnost si přivydělat. Nějak. Ale hlavní díl by měl být na lidech, ne na státu. Uvědomuji si že prostě jsme zdědili rozvrácenou sociální strukturu, že tu pak řádila mafie levných úvěrů a exekutoři, kteří využívali naivnosti/hlouposti lidí, o tom milionu v exekuci vím, ale to přerozdělování nevyřeší. Naopak to přerozdělování to může dále zhoršovat tím že se lidem pro odvody hůře spoří a musí si tedy brát úvěry na pitomosti jako pračka.


Nepřihlášený uživatel

#141395 Toto jsou vůdcové jelimanů českých

2018-11-11 20:28

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmení
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#141396 Re:

2018-11-11 20:28


Nepřihlášený uživatel

#141397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 20:42

#141389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Byla tam nějaká další letadla. S polskými novináři například. Mohli se domluvit s piloty...

Například i o tlaku na letišti.  Pak by problém vertikální navigace odpadl úplně.


Nepřihlášený uživatel

#141398 Re: Re:

2018-11-11 21:18

#141396: - Re:  

Kladka kolem stromu snad nemůže fungovat vodorovně burlaku?  :-) 


Nepřihlášený uživatel

#141399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 21:22

#141397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

O nějakých dalších letedlech snad víš? 

Podstata je pořád stejná, rozmlácené letadlo s polskou elitou na russáckém území. Russák cosi "vyšetřující" nikoho k tomu nevpouští. Nevpouští k tomu ani ani v situaci, kdy jsou nalezeny skříňky. Dokonce to vypadá, že dodnes Polsko nemá přístup k troskám letadla. 

Co si o takovém jednání russáků myslet? Jedině to, že mají na této masové vraždě podíl, obzvláště, když v Kremlu sedí jeden KGBák vedle druhého a russácký trotl Zeman jim ještě k tomu několik let předtím umožníl "privatizací" russáckého dluhu v ČR vyprat desítky miliard korun.