MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141403 Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-11 21:48

#141402: - Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté..... 

Tady Miloš Zeman doslova ukradl russácký dluh v objemu až 140 mld. a kamsi do bývalého russákova....

 

Bělorusko dluží v zahraničí pět miliard dolarů, nemá je z čeho splácet

.....ho "zprivatizova", přičem už při této zlodějině se spekulovalo, že ona "privatizace" byla do blízkosti Vladěna Iljiče Putina a ten si přitom vypral 30 mld. korun a s tím už se dá udělat i druhá komunisticko-nacistické "revoluce" v russákově i okupovat Krym. 

Ruský dluh koupí podezřelá firma

1. dubna 2001  23:15
P r a h a - Stát chce vymoci mnohamiliardový dluh, který u něj má Rusko, s pomocí firmy podezřelé ze spojení s podsvětím. Ministři financí Pavel Mertlík a zahraničí Jan Kavan po několika měsících nalezli společnou řeč a rozhodli se prodat ruský dluh společnosti Falkon Capital. Před ní však varuje ministerstvo vnitra: existuje podezření z napojení na zahraniční tajné služby a mafii. Pražskou firmu Falkon Capital si vybrali sami Rusové. Delegace ministra Mertlíka právě dnes jedná v Moskvě o konečné verzi dohody. Dluh dosahuje 3,7 miliardy dolarů (téměř 140 miliard korun).

..........po této Zemanově giga zlodějině zůstalo utajované rozhodnutí vlády, několik soudních rozhodnutí, že má být rozhodnutí oddtajněno, ale co je děsivé, velmi špatně se dokonce hledá i číslo a datum rohodnutí Klause-Zemanovy zlodějské bandy russácký dluh "privatizovat". 

Mimochodem Zeman - Klausova zlodějská banda kradla russácký dluh v dubnu 2002 a volby do Sněmovny se konaly v červnu 2002.  Je navíc velmi pravděpodobné, že tato zlodějina v ČR zapříčinila získat moc KGBábákovi Putlerovi v russákově, neboť to vypadá dle textu, že tam bylo ukradeno další 30 mld. korun, které někde skončili u Vladěny Iljiče Putlera. 

Ukradení russáckého dluhu Zeman-Klausovou zlodějskou bandou také vcelku objasňuje servilitu KGbáků Zemana a Klause k současným russáckým zločincům v Kremlu, neboť si ti zločinci vybírají dodnes "palmáre" z této zlodějiny. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141404 Re: Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté....

2018-11-11 21:54:00

#141403: - Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté..... 

Tedy každý rozhovor Zemana s Putlerem začíná: "Pamatuješ Vladěno, jak jsme ti se soudruhem Klausem umožnili vyprat těch 30 mld. a přitom jsem okradli naše občany o 120 mld.?"