MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141438 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-12 09:49

#141369: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ať táhne do pekel ten dementní dědek plesnivej. On má tak co blábolit za nesmysly a lži, šířit paniku, hrůzu a nenávist. Tohle těm fráterníkům vatikánskejm jde nejlépe. Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. Celá staletí tady vládla a poroučela tato sebranka z Vatikánu, její vůdce Papež - Místobůh krájel světadíly a země a uděloval je jako dary svým nejvěrnějším fanatikům - co následovalo - zničení vyspělých kultur a civilizací v Americe, ničení nesčetných domorodých společenství po celém světě, genocida, plundrování, rabování ve jménu Boha. Hrůzný teror všude možně, upalování, mučení, zabíjení, zastrašování a ponižování, ukrutné vybírání odpustků na církevní vrchnost - na jejich plné pokladnice, měšce, soukromé bordely a perverzní zábavy, do dnešních dnů prznění a týrání dětí. Ničit, křižovat, pálit - to jim jde dobře. Místo aby se ctila láska a přátelství mezi lidmi bez rozdílu, tak se vyvolávají běsy války, zabíjení a slepého fanatismu víry. Jak nesmírně ubohé je to kázání a chvástání dědků fráternickejch včetně tohoto starého Pihatky belzebubského.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141441 Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-12 09:56:55

#141438: - Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

"Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. " Co to vlastně zkoušíš russácký trotle? 

Co je naprosto jisté, že Svět je v principu postaven na existenci absolutního dobra, tedy pokud jsme si takovou představu dokázali vytvořit, je absurdní tvrdit, že nemá smysl jí rozvíjet, neboť je naprosto evidentní, že ideál absolutně dobrého smyslu bytí myslících lidí na Zemi naprosto jednoznačně správný, pravidvý, přičemž je zřejmé, že důležité věci v životech lidí jsou právě ty, které nelze hmatatelně uchopit, vidět, změřit, jako je přítelství, úcta, důvěra, vzdělání - ani to nejde dost dobře pochopit, kultura, morálka, soulad kultury, morálky a znalostí jako pojem vzdělanost, atd. atd. 

Představa, že ideál absolutně dobrého smyslu bytí na zemi, bude nahrazena vírou ve zlaté tele - tedy politické sektářství, co jich jich hloupí lidé na Světě vyprodukovali a bude to ku prospěchu lidí, je představa absurdní již tísíce let od putování pouští a snad každé století má nějakou zkušenost se sektářskou debilitou, velkého rozsahu, minulé století právě s komunismem a nacisme, které přetrvalo nejen v russákově do dnešních dní.   

Tedy bud v klidu, ač je samozřejmě organizace církevní tvořena lidmi, kteří se jistě mnohdy jen jako věřící tváří a přitom jsou to sektáři, nic to nemění na věci, že vlastní organizace má zásadní význam mimo jiné proto, že udržuje v případě katolické církve kontinuitu a znalosti o rozvoji lidského myšlení právě v oblasti absolutně dobrého smyslu bytí na této Zemi. Totéž samozřejmě platí o Židech, muslimech, budhistech, hinduistech atd. kolik různých verzí rozpracování myšlení k dobru vzniklo. 

Chápání a srozumitelnost myšlenky absolutního dobra je opravdu rozdílná, co je ale všude stejné je popírání absolutního existence absolutního doba a tomto popírání generování různých vraždných sekt, přičemž to vypadá, že komunismus je z těchto sekt nejhorší a ničím se neliší od nacismu, vyznavači této sekty naprosto volně přechází mezi nacismem a komunisme či dokonce kombinují zrůdnost obou těchto sekt, viz. tvůj příspěvek.