MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

bořivoj pauk

#141459 odporní čecháčkové a zvláště zpovykaní pražáci !!!

2018-11-12 12:16

Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čecháčkovští „boží“ bojovníci proti Bruselu !!!
Sledujíce váš neúnavný boj a „spanilé jízdy“ proti EU a Bruselocentrizmu za výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši zfušovanou a rozkradenou vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny, nebo jiných civilizačních norem. Vám zůstane měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní vekslácké (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s V. Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, či k zapůjčení do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem (včetně řetězu - ale jen řetězu kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny včetně těmi správnými osmahlými vlastenci a Novými Rusy „hrdinsky počeštěných“ německých Sudet. Místo vykastrovaného lva si můžete dát do znaku rudého kance s modrým ptákem nebo straku zlodějku a za hymnu vám může posloužit česká prostonárodní píseň: „Měl jsem tři prsty v prdeli. Zastrčený. Čížek mi tu prdel ukrad, nemám je teď už kam strkat. Jsem ztracený.“ Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „Nebát se krást !“ nebo "Pravda vyděsí !" (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři a kapsáři). Váš ovarový „ctnostný mocnář“ a ruský agent toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově v Maus-oleum je pro něj teď po ožraleckém Gottwaldovi místa dost. Když dáte kovošrotovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, případně jitrnici s becherovkou, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný Klauzemanův český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“ (protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).
Blbečkové švejkovští čehúni! Nelíbilo se vám v Rakousku, tak budete součástí Německa nebo Ruska. Za Uralem vám bude nejlíp!
„Nadpartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a zakladatel jepičí ČSR TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141488 Re: odporní čecháčkové a zvláště zpovykaní pražáci !!!

2018-11-12 14:57:03

#141459: bořivoj pauk - odporní čecháčkové a zvláště zpovykaní pražáci !!! 

Pauku a ta tvoje Morava je jako co ??? Mysliš, že jste lepší ??