MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141476 Re: Re:

2018-11-12 13:34

#141453: Evropan - Re:  

Proč pořád meleš hovna, bolševický kreténe?


Nepřihlášený uživatel

#141477 Re: odporní pseudočecháčkové

2018-11-12 13:41

#141475: - odporní pseudočecháčkové 

Ty spíš vypadáš jako najatý russácký trotl, než kdokoliv, kdo by byl ochoten bránit vlast a demokracii. 


Nepřihlášený uživatel

#141478 Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-12 13:43

 

 

Z Miloše Zemana je na zvracení i jeho voličům, to je myslím současný pocit občanů této země, přesto je opravdu šílené, že 15-17 % stabilně vyjadřuje názor, že Zemanovi to jeho odporné lhaní věří.  Všichni ostatní nepřetržitě po celou dobu jeho mandátu o něm pochybují a skupina lidí, kteří mu otevřeně nedůvěřují se pohybuje v rozmezí 19-22 %. 

https://cvvm.soc.cas.cz/cz/

Co je děsivé, že porušování Ústavy, zločiny proti tomuto státu v podobě odporné bandy lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě, kterou tam přivedl KGBák Zeman Sněmovna ani Senát neřeší.  Je to velmi zvláštní stav obzvláště v kontextu veřejných částí výročních zpráv BIS, která od vstupu Zemana na Hrad spatřuje obrovské riziko právě v Zemanovi a bandě zločinců, kterou tam Zeman přivedl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy/

Velmi pochybuji o tom, že by utajované skutečnosti státu a EU nebyly KGBákem Zemane a jeno bandou zločinců přím

o předávány russákům a číňanům. Snad kdyby BIS nebrala např. předání utajovaných skutečností lidem jako je Nejedlým, Mynář, Hlinovský, nebo Remek jako vyzrazení russácké pakáží, tak to leda. "Dotčení Češi" tedy banda russáckýh trotlů na Hradě, zmrd Zeman a zemanovci a samozřejmě jeho KGBácký soudruh Klaus s jeho vlastní zločineckou bandou. 

Citace kapitoly 2.3 z výroční zprávy BIS za rok 2016

"Na poli klasického sběru zpravodajských informací dominovala ruským zájmům v ČR politická rozvědka. Ruské zpravodajské služby v ČR dlouhodobě disponují kvalitní sítí informačních, přístupových a vlivových kontaktů, kterou dále rozvíjely. Dotčení Češi nepředávají ruské straně utajované informace, ale ve velkém rozsahu jí vyzrazují citlivé interní informace. Byť Rusové získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval ČR větší škody, než vyzrazení informace utajované (viz pozn. pod čarou č. 4, citát V. I. Trubnikova)."


Nepřihlášený uživatel

#141479 Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-12 13:44

#141478: - Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté..... 

Tady Miloš Zeman doslova ukradl russácký dluh v objemu až 140 mld. a kamsi do bývalého russákova....

 

Bělorusko dluží v zahraničí pět miliard dolarů, nemá je z čeho splácet

.....ho "zprivatizova", přičem už při této zlodějině se spekulovalo, že ona "privatizace" byla do blízkosti Vladěna Iljiče Putina a ten si přitom vypral 30 mld. korun a s tím už se dá udělat i druhá komunisticko-nacistické "revoluce" v russákově i okupovat Krym. 

Ruský dluh koupí podezřelá firma

1. dubna 2001  23:15
P r a h a - Stát chce vymoci mnohamiliardový dluh, který u něj má Rusko, s pomocí firmy podezřelé ze spojení s podsvětím. Ministři financí Pavel Mertlík a zahraničí Jan Kavan po několika měsících nalezli společnou řeč a rozhodli se prodat ruský dluh společnosti Falkon Capital. Před ní však varuje ministerstvo vnitra: existuje podezření z napojení na zahraniční tajné služby a mafii. Pražskou firmu Falkon Capital si vybrali sami Rusové. Delegace ministra Mertlíka právě dnes jedná v Moskvě o konečné verzi dohody. Dluh dosahuje 3,7 miliardy dolarů (téměř 140 miliard korun).

..........po této Zemanově giga zlodějině zůstalo utajované rozhodnutí vlády, několik soudních rozhodnutí, že má být rozhodnutí oddtajněno, ale co je děsivé, velmi špatně se dokonce hledá i číslo a datum rohodnutí Klause-Zemanovy zlodějské bandy russácký dluh "privatizovat". 

Mimochodem Zeman - Klausova zlodějská banda kradla russácký dluh v dubnu 2002 a volby do Sněmovny se konaly v červnu 2002.  Je navíc velmi pravděpodobné, že tato zlodějina v ČR zapříčinila získat moc KGBábákovi Putlerovi v russákově, neboť to vypadá dle textu, že tam bylo ukradeno další 30 mld. korun, které někde skončili u Vladěny Iljiče Putlera. 

Ukradení russáckého dluhu Zeman-Klausovou zlodějskou bandou také vcelku objasňuje servilitu KGbáků Zemana a Klause k současným russáckým zločincům v Kremlu, neboť si ti zločinci vybírají dodnes "palmáre" z této zlodějiny. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141480 Jen pro představu, státní pokladu, jako základ reforem, nevymysle a nezavedl StBák Babiš nebo snad..

2018-11-12 14:14

Účetní reforma veřejných financí je i přes problémy správná, uvedl NKÚ

.....120. kg. odulá Švindllerová, ale pan ministr Miroslav Kalousek, po které s takovou oblibou hází špínu kriminální imigrant, StBáka a slovenský nomenklaturní komunista Andej Babiš společně s KGBákem Zemanem. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141481 Bradáčová "zo zvereneckých fondou" Andeje Stbáka Babiše je na světe, volejme hosana.....

2018-11-12 14:25

Podle vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčovéodchod Kwasniakové, která byla před příchodem do novécentrály jedním z nejvýše postavených policistů v Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu, vyšetřování nenaruší. “Tato informace (o odchodu Kwasniakové - pozn. red.)je mi známa. Tým je zkušený a věc její odchod neohrozí,” uvedla Bradáčová.

.....tak když se zase po letech našla, tak by konečně mohla obvinit StBáka Babiše z vykrádání státu pomocí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou. Andrejko taktiež zo zvereneckých fondou v tom za pět let vězí za 150 mil. 

Taky by mohlo obvinit Babišova poskoka Janečku, neboť v korunových dluhopisech ročně osoby spojené možná rozkradou až 5 mld. korun a Janeček doslova zneužiil svojí moc k tomu, aby to finanční správa vůbec neřešila. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141482

2018-11-12 14:42

Jděte už všichni do hajzlu vy pomatenci vlastenečtí, náckové hnusný, bolšani rudí, anonisti babišovští, ovarovci neandrtálští - všichni se budete smažit v pekle !!!!

ocean of wisdom

#141483 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-11-12 14:45

Havel Forever !!!

Peace and Love !!!

Green Peace !!!

Free Tibet !!!

Free Cannabis !!!

Rainbow Pride !!!

Support Movies !!!

Support Books !!!

Support Trains !!!

Support Pilgrims !!!

Support Backpapers !!!

Beatles Forever !!!

ABBA Forever !!!


Nepřihlášený uživatel

#141484 Re:

2018-11-12 14:46

#141418: Skutečný Evropan -  

Je vskutku zvláštní, že si vytváříš jakési imaginární představy o imaginárních zločinech a ty reálné Miloše Zemana s jeho zločineckou bandou zemanovců financovanou z russákova tě něchávají chladnými. 

Je také velmi zvláštní, že tě nechává chladným vykrádání ČR slovenským ŠtBákem Babišem, když při mimořádné nízké nezaměstnanosti, vysokém růstu mezd, růstu HDP a řízené inflaci, jsou zdravotní pojištovny v minusu, nemocnice jsou v minusu, státní rozpočet je dokonce desítky miliard v minusu, ale slovenský ŠtBák navýší majetek jeho karuselu Agrofert za čtyři roky v pozici ministra financí  ČR o 40 mld a stát současně minimálně o 80 dalších milliard zadluží.

Chce se skoro zvolat, že jsme svědky komunistického zázraku, že by měl být slovenský kriminální imigrant Babiš komunisticky svatořečen, jako např. souduh Stalin nebo Lenin nebo Gottwald, že by měl být snad za živa balzamován a vystavován na Vítkově jako odstrašující příklad.  

To ti jako vykrádání ČR nepřipadá? Jak si takový zázrak slovenského ŠtBáka Babiše vlastně vysvětluješ? "Genialitou" slovenského ŠtBáka?

Tuhle mi jeden důchodce říkal, že hotel za miliardu u rybníka v polích s osmdesáti lůžky se nikdy zaplatit nemůže to my opravdu nedokážem, ale Andrej, tak ten to zvládne, ten z toho udělá prosperující podnik :-), člověk by si řekl, že by onen důchodce už mohl mít rozum, ale třeba to byla nepochopená ironie. :-) 


Nepřihlášený uživatel

#141485 Re: Re: odporní pseudočecháčkové

2018-11-12 14:47

#141477: - Re: odporní pseudočecháčkové 

Svrhněte hradního zmrda Ovara do Jeleního příkopu na hromadu hnoje, jeho ovčácko-ovarovskou klaku žeňte klacky, vidlemi i sudlicemi svinským krokem z hradu i podhradí a nakopejte jim ty jejich hnusný pérdele. Nechť zavlaje nad hradem opět královská vlajka !!!


Nepřihlášený uživatel

#141486 Re:

2018-11-12 14:48

#141482: -  

To si jako hraješ na russáckého trotla nebo co jsi chtěl tím příspěvkem sdělit? 


Nepřihlášený uživatel

#141487 Re: Re: Re: odporní pseudočecháčkové

2018-11-12 14:55


Nepřihlášený uživatel

#141488 Re: odporní čecháčkové a zvláště zpovykaní pražáci !!!

2018-11-12 14:57

#141459: bořivoj pauk - odporní čecháčkové a zvláště zpovykaní pražáci !!! 

Pauku a ta tvoje Morava je jako co ??? Mysliš, že jste lepší ??


Nepřihlášený uživatel

#141489 Toto jsou vůdcové jelimanů českých !!!

2018-11-12 14:58

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní privatizační mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmizaci
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#141490 Jo tak StBák Bureš už ty jeho debility dokonce recykluje, tak to je maso......

2018-11-12 14:59

Babiš znovu mluví o úřednické čtvrti v Praze. Není to dobrý nápad, chceme mít město multicentrické, říká Hřib


Nepřihlášený uživatel

#141491 Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-11-12 15:01

#141483: ocean of wisdom - Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

Skvělé, tleskám naději a pozitivním myšlenkám hippie lidiček


Nepřihlášený uživatel

#141492 Re: Toto jsou vůdcové jelimanů českých !!!

2018-11-12 15:02

#141489: - Toto jsou vůdcové jelimanů českých !!! 

Chybí ti tam Ochcáček s Jindříškem Forejtem :-) a Kačenka pornohvězdička, nebo to jsou ti "biřici", živě si vzpomínám jak Kačenka pornopriceznička seděla Milošovi na klíně a "laskala" mu lalok, to byl opravdu extra hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#141493 Právě se stalo.....

2018-11-12 15:19

Souduh Mynář společně se soudruhem Nejedlým a soudružkou Martou Ivanou Zemanovou ohlásili, že Miloš Zeman z důvodu že neuhlídal napojení Zemanovců na zločinné struktury právě abdikoval. Zároveň Zeman ohlásil, že se za pět let již o úřad prezidenta ucházet nebude.

Omlouvá se všem občanům, ale napojení na russké zločinecké skupiny přímo ve vedení Zemanovců opravdu nemohl předpokládat a přísáhá, že o nich nevěděl, což my z vedení Zemanovců potvrzujeme. 

Rozhodl se také, že se vzdá svého důchodu ve prospěch občanů ČR a do konce svých dnů bude žít z našetřených prostředků a pečlivě lustrovaných darů. Miloš Zeman dokonce upustil od stavby sídla, knihovny a mazolea. Uchýlí se úchyl opět na svoji daču. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

 


Nepřihlášený uživatel

#141494 Tak pro slovenského ŠtBáka není euro důležíté, to je příznačné.....

2018-11-12 15:31

Babiš: Euro teď není důležité, s korunou jsem spokojený

Podle Andreje Babiše je důležité reformovat EU a dokončit některé projekty předtím, než se Česko bude zabývat přijetím jednotné měny. Premiér to řekl studentům na přednášce, se kterou vystoupil na pařížské vysoké škole politických věd, tzv. Sciences Po.

.....když svěřenecké fondy odstěhoval na Slovensko do eurozóny a Euro je důležíté pro všechny občany ČR neboť jsme čistě vývozní ekonomika do zemí eurozóny, ale to logicky zase není důležíté pro slovenského Stbáka. 

Bureš už opravdu definitevně magoří, obzvláště pokud se opravdu vyjadřoval tak, že pro něj není Euro důležíté. 

------------------------

Psychopat, premiér ČR. 

„Chci reformovat Evropskou unii. Chtěl bych dokončit schengenský prostor či projekt jednotného trhu. A chci méně Evropy – méně nařízení z Evropské komise a více efektivních rozhodnutí,“ podotkl.

....................

Hned se vyjasnilo, proč má ČR desitky miliard deficit, každý rok stoupá její zadlužení, jsou zadlužené nemocnice, zdravotní pojišťovny, .... při nezvykle nízké nezaměstnanosti, vysokém růstu mezd, růstu HDP a řízené inflaci, je to prostě pro slovenského StBák normální, je to jeden příklad efektivního rozhodnutí za druhým :-/. 

 Premiér a původní "minister financií" je totiž psychopat, který chce dokončit schengenský prosto a když by to náhodou nevyšlo, tak projekt jednotného trhu :-). 

Je to opravdu už děsivý pohled na to, co slovenský ŠtBák předvádí, chvílemi se zdá, že chce svojí debilitou překonat debilitu Miloše Zemana. Nové volby do Sněmovny společně do EP jsou opravdu naprostou nutností, to už snad vidí i šílený socan soudruh bratr Hamáček. 


Nepřihlášený uživatel

#141495 Miloš Zeman už je ve Valdicích a jak jeho zvykem zázračně komoušky obmládl? To to tady bere obrat..

2018-11-12 15:51

Syn poslal uvězněnému otci do Valdic pervitin

Sáček s pervitinem skrytý v balíčku mezi potravinami odhalili pracovníci vězeňské služby v zásilce mířící do věznice ve Valdicích na Jičínsku. Padesátiletému vězni drogu poslal jeho 28letý syn. Zásilka fiktivně směřovala na adresu jiného vězně, což mělo vězeňskou službu zmást. Případem se zabývá policie.

Evropan

#141496 Re: Re: Re:

2018-11-12 16:23

#141476: - Re: Re:  

Protože bolševičtí kreténi jako ty čtou ty Valentovo sračkolisty, kde se nezveřejňují informace, ale lživá propaganda, a cpou tu propagandu sem, do diskuse k petici vyzývající hradního ožralu k odstoupení z funkce prezidenta, protože naší republice škodí.  Nechápeš snad na tom něco?

 

Evropan

#141497 Re: Re: Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-12 16:24

Evropan

#141498 Zemanův bungalov a pitomé otázky ..., aneb proč dostávají státní vyznamenání?

2018-11-12 17:35

Prezident Miloš Zeman plánuje, že se na penzi přesune z tvrze na Vysočině do Mnichovic poblíž Prahy. Potvrdil to na dotaz Aktuálně.cz. V části obce zvané Myšlín zvažuje koupi pozemku a stavbu bungalovu. „Budu tam mít jednu místnost naplněnou knihami, bude tam houpací křeslo, budu si číst zajímavé knihy a nebudu muset odpovídat na pitomé otázky novinářů,“ uvedl.

Prodávajícím pozemku je podnikatel z Ukrajiny, který v Česku nedávno rozjel byznys s vysoko úročenými půjčkami lidem ve finanční tísni. Jeho firma existuje jen krátce, ale už má stovky klientů v osobním bankrotu. Onen podnikatel koupil zhruba čtyřtisícovou zahradu od třiadevadesátileté majitelky na konci ledna za 6 023 300 korun. Obratem pozemek rozdělil na tři stavební parcely. Jednu parcelu (1 191 metrů čtverečních) nabízel veřejně, a to za 3,5 milionu korun.

O původní velký pozemek se dříve ucházelo několik místních lidí. „Byl to pozemek uprostřed zástavby. V okolí o něm všichni věděli, ptali se, ale na prodej nebyl. A pak během pěti měsíců přijde Ukrajinec, rozdělí ho a prodá. A jeden z kupců je Zeman. Co si o tom mám asi myslet,“ říká jeden ze sousedů, neúspěšných zájemců.

Ukrajinský podnikatel pro Aktuálně uvedl, že transakce je jeho „obchodním tajemstvím“. „Zemanův“ pozemek je obklopen dvěma domy s cvičnými golfovými odpališti. Na severu žije a trénuje ředitel CK Fischer, na západě bydlí slovenský investor Pavol Krúpa. Ten v posledních dvou letech vystupuje jako hlasitý spojenec prezidenta Zemana v útocích na Zdeňka Bakalu kvůli jeho podílu na pádu OKD (Krúpa však tvrdí, že s pozemkem pro Zemana nemá nic společného).

Shodou okolností Krúpu v září v USA Bakala zažaloval, že jej slovenský podnikatel vydíral. Za utišení protestů okolo OKD si podle žaloby řekl o 500 mi­lionů korun.

Zdá se, že novináři budou klást prezidentovi i další pitomé otázky.

https://reportermagazin.cz/zemanuv-bungalov


Nepřihlášený uživatel

#141499 Ken tedy fakt není žádný troškař, jen je záhada, jak je možné, že pojišťovny už dva roky po vstupu..

2018-11-12 17:38

Zdravotní pojišťovny požadují více peněz od státu. Vojtěch jim chce jen v prvním roce přidat 14 miliard, Babiš přitom dříve valorizaci odmítal

....do EU, tedy i růstu HDP a zaměstnanosti, měli 40 mld. přebytek a nyní v době masivního růstu platů, vysoké zaměstnanosti, růstu HDP a řízené inflace jsou v minusu stovky milionů korun a co více v minusu jsou dokonce i nemocnice. 

Jak to ten StBácký "genius" vlastně dělá? Jaké by musely být ekonomické podmínky, aby byl rozpočet přebytkový. 

Nezaměstnanost minus 3 %, tedy 103 % zaměstnanost? Růst HDP 15 %? Inflace mínus 10 %? Růst platů 300% za rok? 

Je snad Babiš idiot, že nedokáže zajistit ani vyrovnaný rozpočet za současné ekonomické situace? Kdyby byl premiérem v době krize, tak tu bylo 30 % nezaměstnaných a dluh státu by byl 10 000 mld. k dnešnímu dni. 


Nepřihlášený uživatel

#141500 Re: Zemanův bungalov a pitomé otázky ..., aneb proč dostávají státní vyznamenání?

2018-11-12 17:41

#141498: Evropan - Zemanův bungalov a pitomé otázky ..., aneb proč dostávají státní vyznamenání? 

Díval jsi se do katastru nemovitostí? Kde to je?  Pokud je to pravda, tak se Zeman asi fakt posral, na to není jiný výraz.