MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141543 Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ......

2018-11-13 16:48

......revoluci 17. listopadu 1989. 

Zeman s Babišem opět ukázali, jako odporná je komunisticko - nacistická totalita a občané pohlédli této zločinnosti přímo do tváře. 

Jsme ve finále, napojení Zemana s Babišem na zločinecké struktury je dnes naprosto evidentní, již za pár dní bývalí členové ANO StB se budou chovat jako bývalí členové KSČ po 17. listopadu 1989, oni tam přece nikdy nebyli, oni to přece "rozkládali zevnitř", nikdy se zločinností Babiše a Zemana nesouhlasili, atd. atd. 

Co je na součané revoluci, ale zásadní, této pakáži už to nikdo věřit nebude, nastanou skutečně obrovské osobné tragedie současných poslanců ANO StB i z minulých období. Otřesou se v základech koalice uzavřené na komunálních úrovních, ANO StB se samozřejmě samo destruuje. 

Je dobře, že k tomu dojde, společnost takovou očistu potřebovala a to přesto, že je naprosto zřejmé, že ze sebe Babiš udělá oběť a bude to dokonce zdánlivě uvěřitelné, když to bude prezentovat. Tam bude velký rozdíl proti tomu, co když se ze sebe pokoušeli dělat oběti komunisté, v tomto případě bude stále část občanů zmanipulovaná a Babiš bude vypad jako oběť podobně, jako se do stejné role stylizoval Kájínek. 

Přsto dojde k poměrně velké katarzi společnosti, neboť Babiš spáchal odporné zločiny na svých dětech a to ve svém důsledku páchají opravdu jen zrůdy typu Stalina, ani Gottwald nebyl schopen pakových odporných činů. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141574 Re: Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ......

2018-11-13 20:16:05

#141543: - Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ...... 

Něco si zkuste, pražská kavárno a pocítíte na vlastní kůži hněv lidu!