MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141551 "právník" Vondráček jo ono by se "jelo jako kdyby znovu od začátku" - ty vole předseda Sněmovny.....

2018-11-13 18:17

Podle předsedy sněmovny Radka Vondráčka se opozici shodit vládu nepodaří. Pokud by k tomu ale došlo, mohl by novou vládu sestavovat právě Vondráček. On sám si to ale nemyslí. "Když se mě zeptáte jako právníka, tak já si myslím, že by se jelo jelo jako kdyby znovu od začátku," říká předseda sněmovny v rozhovoru pro INFO.CZ. Sociální demokraté se podle něj postaví na Babišovu stranu. "Tyto snahy o nedůvěru znamenají destabilizaci. To je nějaký plán A a nikdo nemá plán B. A tato země potřebuje i trochu klid," míní Vondráček.

......a to jsem se posmívali kmoušům, že jsou debilové a je to tu zas,. Ten blb se snad neumí vyjádřit jako normální člověk, tedy přesně citovat Ústavu a řici, takto se bude postupovat. On se odkazuje na to, že je "právník" ale mluví jak idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#141552 Re: Re:

2018-11-13 18:29

#141538: - Re:  

Petr Protopopov jako Putlerův agent?


Nepřihlášený uživatel

#141553 StBák Filip se opravdu povedl. Novináři nevěděli, že policie ví, kde je mladý Babiš, ....

2018-11-13 18:34

StBák Vojtěch Filip:

"Jsem atakován novináři, abych se vyjádřil k tzv, novým informacím syna A. Babiše, připomínám, že informace nejsou nové, novináři si nemohou přisvojit, že našli vyšetřovaného, protože Policie jeho pobyt znala, jen neměla souhlas lékaře k jeho výslechu a hyenismus se mi hnusí."

......mimo jiné proto, že se je zřejmé, že nebyl vyslechnut a tedy nemohlo být uzavřeno vyšetřování a nemohlo to tedy být předáno soudu, to je důvod, proč Babiše mladšího hledali. 

Pokud by police věděla, kde se Babiš mladší nachází, nebylo by žádným problém na něj vydat zatykač jako na uprchlého a věc urychlit, případně jej vyzvat, aby výpověď podal, mohli mu zavolat i to policie může, problém to není, ale nic z toho nebylo veejně známo. Právě StBák tedy Filip by měl velmi vážit slova o hyenismu, pokud si dobře vzpomínám na jednání StBáků, tak to se právě dalo označit za hyenismu. 


Nepřihlášený uživatel

#141554 Re: Re: Re:

2018-11-13 18:36

#141552: - Re: Re:  

Vypadá to, že ŠtBák rozkryl jednu část russácké sítě v ČR, GRU je z něj nadšena :-). 


Nepřihlášený uživatel

#141555 Paní Vildumetzová je poněkud selektivní......

2018-11-13 18:40

Vidumetzová:

"Babiše podpořila jeho stranická kolegyně, poslankyně a karlovarská hejtmanka Jana Vildumetzová. Upozornila, že policie nezjistila, že by byl Babiš mladší unesen, a vymezila se proti tomu, že „novináři natáčeli psychicky nemocného člověka, aniž by o tom věděl“. „Plně stojím za premiérem a pevně věřím, že ti, kteří se pokoušejí zlikvidovat politickou stabilitu našeho státu, nebudou úspěšní,“ uvedla na dotaz Práva."

.....problém totiž není ve skrytém natáčeni i zveřejnění psychicky nemocného člověka, problém je na psychicky nemocného člověka psát majetek a pak zase mu onen majetek ukrást. To je skutečně hyenismus. Ale co je zajímavé, Babiš mladší ještě v roce 2015 létal Boingem 737. 

Je to zvlášní, jak členové ANO StB trpí selektivní slepotou. 


Nepřihlášený uživatel

#141556 Souduh Kováčik skvěle......

2018-11-13 18:42

Kováčik:

Komunisté schůzi, kde by mohla být vyslovena nedůvěra vládě, nepodpoří. Podle předsedy poslanců Pavla Kováčika jde o živou kauzu, kterou by měl probrat maximálně bezpečnostní výbor, řekl to v České televizi.

.....jen tak dál, příští Sněmovna bez komoušů, když už je bez nich Senát, to bude úžasná zpráva pro tuto zemi. To jako voliči komoušů, podporují miliardáře Babiše v jeho prasárnách? Hmm to je v přímé shodě se "sociálním cítěním" jeji voličů :-). 


Nepřihlášený uživatel

#141557 A kam zase zalezla Bradáčová? Do karuselu Agrofert?

2018-11-13 18:44

Ke kauze se pro Novinky vyjádřil i bývalý ministr vnitra za ČSSD a kritik Babišovy vlády Milan Chovanec.

„Ta věc se musí detailně vyšetřit a já tam vidím celou řadu otázek a hluchých míst. Neznám spis, ale doufám, že policie a státní zastupitelství má přeci jenom větší vhled. Také vítám iniciativu Pavla Zemana, který se rozhodl celou věc otevřít,” komentoval informace Chovanec.


Nepřihlášený uživatel

#141558 Brabeček je selektivní jako Vildumetzová - Babiš junior v roce 2015 létal Boingem 737 a dcerunka ...

2018-11-13 18:49

„Richard Brabec a Andrej Babiš se teď dovolávají lidskosti vzhledem ke zdravotnímu stavu Andrejových dětí. Těch dětí je mi upřímně líto. Je ale nutné zdůraznit, že do hnoje své kriminální kauzy je zatáhl jejich otec. Rozhodně ne opoziční politici nebo novináři,“ napsal na Twitter šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek.

.....byla donedávna výkonnou manažerkou v řadě firem Agrofertu. Co tedy Brabeček řeší, že se děti "najednou" staly psychotiky? Na druhou stranu, mít takového otce, je to vcelku logické. 


Nepřihlášený uživatel

#141559 Re: Re: Re: Re:

2018-11-13 18:50

#141554: - Re: Re: Re:  

Jedná se o klasický ruský postup, nepohodlné lidi izolovat na psychiatrické klinice.


Nepřihlášený uživatel

#141560 Láska krátkou dobu pro Babiše pracoval a vysvětlil vcelku věrohodně, že Babiše opravdu neodhadl....

2018-11-13 18:50

 Senátorské kluby ODS, KDU-ČSL, STAN a Klub pro liberální demokracii – Senátor 21 podpořily požadavek sněmovní opozice, která vyzvala premiéra k demisi. Navrhnou proto, aby Senát kauzu projednal na své nejbližší schůzi.

„Osoby obviněné z trestného činu dělají leccos,“ připomněl senátor a někdejší policejní vyšetřovatel Václav Láska (Senátor 21) s tím, že je rozdíl, zda tak činí občan nebo premiér vlády.


Nepřihlášený uživatel

#141561 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-13 18:57

#141559: - Re: Re: Re: Re:  

Ta "lékařka" tak to bylo opravdu maso, velmi pochybuji, že se policii podaří jí vyslecnout, řekl bych, že už je i manželem v russákově. 

Kdyby byl syn Babiše skutečně nemocen a možné to je, i kdyby si to všechno vymyslel - schizofrenie, stále je obrovský problém v tom, proč tedy Babiš na ty děti ty majetky převáděl, proč pak za děti vystupovali nějací podivní lidé (prvánici) a proč následně když se to zase "prodávalo" se tam objevily při prodeji akcií zase nějaké podivné figury. 

Je to šílené a nejšílenější na věci je, proč Babiš junior žije v sociálním bytě ve Švýcarsku, když jeho otec disponuje majetkem v objemu více jak 80 mld. vlastního jmění a celkově více jak 160 mld. neboť Agrofert má vždy stejný objem vlastního jmění půjčený. 

To je opravdu něco naprosto šíleného, nesrozumitelného, nepochopitelného, stejně tak je nepochopitelné a nesrozumitelné vyděšenost jeho první ženy. 

Další co je naprosto nepochopitelné, pokud bych se zlodějinou otce neměl nic společného, byl bych první na policii a snažil bych se přesně doložit co jsem dělal, co jsem podepsal či nepodepsal, na čem jsem pracoval, na jaké valné hromady jsem chodil či nechodil atd. 

Nic z toho lidé kolem Babiše ale nedělají, nejsou aktivní, je to přesně naopak, OLAFu vlastně vždy hned na začátku řekli, že si na nic nepamatují a že vypovídat nebudou, protože se např. jedná o rodinu. 


Nepřihlášený uživatel

#141562

2018-11-13 19:01

17.listopadu Burešovi zacinkáme klíčky!


Nepřihlášený uživatel

#141563 Re: Re: Re:

2018-11-13 19:04

#141552: - Re: Re:  

A nebude to i Ovarův"řídící důstojník??


Nepřihlášený uživatel

#141564 Komouši 18. 11. 1989 tedy druhý den po 17. 11. 1989 bylo to stejné....

2018-11-13 19:04

Ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO) a šéf poslanců ANO Jaroslav Faltýnek na tiskové konferenci ve Sněmovně hájili Babiše. Faltýnek zopakoval, že kauza Čapí hnízdo je uměle vytvořená.

„Je jednoznačné, že opozice celou záležitost politizuje a vyvíjí tlak na orgány činné v trestním řízení,“ řekl Brabec.

Reportáž serveru Seznam Zprávy, která s informací přišla, označil za nekorektní novinářskou práci. „Ve chvíli, kdy někdo natáčí bez vědomí člověka, který je indisponovaný... Je to hyenismus. Je to něco, co je za hranou,“ uvedl Brabec.

Faltýnek řekl, že se jedná pouze o diskreditaci Babiše. „Z klubu jsme se rozcházeli s tím, že všichni stojí za naším předsedou,“ řekl Faltýnek.


Nepřihlášený uživatel

#141565 Re: Re: Re: Re:

2018-11-13 19:05

#141563: - Re: Re: Re:  

Ovara si řídí přímo Vladěna Iljič Putler, neb spolu prali russáckých 30 mld. korun, když tam zloděj Zeman v dubnu 2002 "privatizoval" russácký dluh v objemu 140 mld. tedy ho ČR přímo kradl. 


Nepřihlášený uživatel

#141566 V pohodě, klidně si to celé mohl náhle schizofrenický syn Babiše vymyslet, to je v pohodě......

2018-11-13 19:12

Prezident Miloš Zeman si myslí, že kauza Babišovu vládu neohrozí. "Mně to připadá jako dosti divoká konspirace," řekl pro TV Nova Zeman s tím, že se příští týden s Babišem sejde a do té doby se nebude vyjadřovat.

"Myslím si, že pokud něco napíší česká média, kterým nevěřím ani nos mezi očima, je dobré nepodlehnout jejich dezinformacím. Jestli Jurečkové a další organizují demonstrace, je to znak jisté politické blbosti," dodal Zeman s tím, že Babišovi přeje, aby mu v této situaci neselhaly nervy.

.....možné to je s tím opravdu není problém. Problém je pak v tom, proč Babiš na takového člověka psal stamilionový majet, který mu zase následně sebrat a teď ho vlastní on sám, nikdo další - karusel je napsán na jednu fyzickou osobu a svěřenecké fondy na tom nic nezměnily. 

Co je velmi podivné, proč vážně nemocný syn multimiliardáře bydlí v sociálním bytě ve Švýcarsku a jeho matka je vyděšená k smrti. 

Zemanův "manažerský náhled" na věc je jako vždy velmi selektivní. 

Také je problém s financováním samotného Zemana a jeho zločinecké bandy Zemanovců. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

 


Nepřihlášený uživatel

#141567 To jako chce KGBák Zeman tvrdit, že nekradl Mosteckou uhelnou společnost a russácký dluh .....

2018-11-13 19:14

"To by se muselo stát, že by některému politkovi selhaly nervy. Což se samozřejmě stát může, ale jako člověk, který byl 30 let vystavený podobné situaci, můžu Baišovi doporučit, aby mu ty nervy neselhaly," řekl pro TV Nova Zeman. 

....v objemu 140 mld. a kdo to tedy byl, když ne on, když je pod těmi zlodějinami prokazatelně podepsaný, neboť podsal logicky všechna rozhodnutí vlády? 

 


Nepřihlášený uživatel

#141569

2018-11-13 19:35

Пётр Протопопов


Nepřihlášený uživatel

#141570 Je opravdu naprosto absurdní, že nebyl vydán mezinárodní zatykač......

2018-11-13 19:38

Babiš junior protahuje vyšetřování. Proč žalobci nepožádali o mezinárodní zatykač?

......


Nepřihlášený uživatel

#141571 StBák Babiš tak ten taky donášel StBákům "ze strachu" .....

2018-11-13 20:05

Sloužil jsem ze strachu z nacistů, říká bývalý dozorce SS z tábora smrti

13. listopadu 2018  19:08
Čtyřiadevadesátiletý bývalý dozorce v nacistickým koncentračním táboře Stutthof, který je obžalován z napomáhání ke smrti stovek lidí, službu podle svého vyjádření vykonával ze strachu z nacistů. Soudu v Münsteru v úterý slova obžalovaného Johanna Rehbogena tlumočil jeho obhájce.
 

......jak jinak, náckové a komouši jsou totožní, Babiš se nijak neliší od donašeče gestapu, to si zde v ČR opravdu velmi málo uvědomujeme, přitom je to holý fakt, nelze s tím nic dělat, nelze to nijak relativizovat. Obět totality komunistick i nacistická jsou stejné a dokonce společně rozpoutaly II. světovou válku, gulagy byly předobrazem vyhlazovacích táborů nacistů, komunismu a nacismu jsou spojené nádoby a vyznavači těchto ideologií volně mezi nimi přechází, jak se jim to zrovna hodí. 


Nepřihlášený uživatel

#141572 Re:

2018-11-13 20:09

#141569: -  

Dita je také moc povedená. Má přízvuk, vypadá, že je také z russákova.  Je opravdu absurdní, že v oboru, který vyžaduje absolutní důvěru může v ČR pracovat ruska a projevuje se, že je to opravdu sakra problematické a to dokonce tak, že ta žena nemá ani základní pracovní návyky, aby do práce řádně docházela. 

Její pacienti dnes musí být vyděšení, pokud viděli reportáž. Je to velmi vážné. 


Nepřihlášený uživatel

#141573 Re:

2018-11-13 20:14

#141527: -  

Ne, ty jsi neokretén, buzno!


Nepřihlášený uživatel

#141574 Re: Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ......

2018-11-13 20:16

#141543: - Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ...... 

Něco si zkuste, pražská kavárno a pocítíte na vlastní kůži hněv lidu!


Nepřihlášený uživatel

#141575 Kde Protopopová studovala, kde získala diplom, na jaké téma byla psána diplomová práce....

2018-11-13 20:16

......jakým diplomem se prokázala při příjmu do zaměstnání, kdo ověřil, že je vše v pořádku a že je skutečně lékařkou v oboru či že je skutečně lékařkou. 

Jak získala aprobaci v ČR? 

Proč se na to dopr..... nikdo neptá, proč už to nebylo zveřejněno?