MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141526 Re: Pravdu o nacistické Ukrajiíně neumlčíte, nacistickobolševické zrůdy z pražské kavárny!!!

2018-11-13 10:05


Nepřihlášený uživatel

#141527

2018-11-13 10:06

Pitomio je neostalinista?

Vlastenec

#141528

2018-11-13 11:42

Řvoucí menšině se nesmí ustupovat, pan předseda vlády a jeho rodina má podporu drtivé většiny občanů!


Nepřihlášený uživatel

#141529 STBácké metody

2018-11-13 12:05

#141528: Vlastenec -  

demisi, demisi,demisi!


Nepřihlášený uživatel

#141530

2018-11-13 13:30

Byl Babišův syn unesen? Může to říct jen policie, Babiš mladší je oběť, říká Slonková


Nepřihlášený uživatel

#141531 Re:

2018-11-13 13:48

#141528: Vlastenec -  

jdi se bodnout Burešofile... STBák by měl podat DEMISI A HNED

Právník

#141532

2018-11-13 14:04

To je vám ale ráno, paní Millerová! Ledva oko proloupnete, už na vás kouká z Slonková a Seznamzprávy... Půlroční hledání Babišova syna, rozhovor s ním nahraný na skrytou kameru a bezostyšně vysílaný celému národu na odiv.
Jaký postoj k tomu zaujmout?

Tak především: milá paní Slonková, už tady nepanují devadesátky, ba dokonce ani první desetiletí jednadvacátého století. Časy ze začínají měnit v tom smyslu, že novináři, jako jste Vy a Janek Kroupa, už přece jen svými manipulativními metodami nemůžete tak úplně a napřímo zasahovat do politické scény, už vám jde obtížněji to obcházení demokratických principů fungování společnosti, a to, i když, jak vidno, se stále snažíte. „Reportáž“, správně aranžovaný pseudodokument o uměle vytvářeném dokumentu je nutno brát jako to, čím je: totiž pokusem o opětovnou destabilizaci země a vyvolání politické krize, a to úplně stejným způsobem, jaký byl realizován v případě vraždy slovenského novináře Kuciaka. (Pokud jsem se na toto téma bavila se svými slovenskými přáteli pak ti, kteří byli blíže obeznámeni s danou problematikou, poukazovali na fakt, že z této vraždy byli obviněny osoby, které již před tím byly odsouzeny na doživotí za jiné trestné činy... takže neměly co ztratit. Z čehož vznikla přetrvávající pachuť, roztahující se po Slovensku, že skutečný vrah je stále na svobodě...)

I z této „reportáže“ je jasné, co je jejím účelem: má padnout vláda Andreje Babiše, protože přece takové hovado, které nechá unášet vlastní děti a zavírá je do psychiatrických léčeben nemůžeme nechat vládnout. Reportáž je spuštěna měsíc po senátních a komunálních volbách, ze kterých sice plyne, že Babišovo hnutí ANO neposílilo, ale o ztrátě politického vlivu není možno ani náhodou se bavit. Objevuje se také v momentě, kdy se Andrej začíná „stavět na zadní“ ohledně celounijní politiky vůči migrantům a dalším eurounijním výmyslům. Odmítl pakt OSN o migrantech a jestli je něco jisté, pak to, že kdyby jeho vláda podepsala Istanbulskou smlouvu, bude to mít ANO v nadcházejících eurovolbách opravdu hodně, ale hodně těžké... Takže proč by premiér Babiš dělal věci, které mu evidentně berou voliče a nic zásadního mu nepřinášejí.
Za této situace, kdy je „eurounijní orientace“ vlády ČR ohrožena, je nutno přijít s diskreditací nejvyššího kalibru. A tou také uvedená reportáž je... Oba tzv. reportéři se snaží ve svém hraném dokumentu poukázat na to, že „hledání Andreje Babiše ml.“ je téměř stejná letitá investigativní a pozitivní práce jako „Hledání Suggermana“. Práce na půl roku... Když však projedete reportáž pečlivěji a všímáte si nikoliv postav, ale jejich okolí, zjistíte, že jediné skutečně časově zařaditelné snímky „reportáže“ se týkají cesty Slonkové a Kubíka do Švýcarska a přípravy na jednání ohledně proniknutí do domu A.B. mladšího. Povšimněte si oblečení lidí, jednoznačně podzimního. Ze stavu zežloutnutí listí na stromech je možno dovodit, že ta reportáž je stará maximálně 14 dnů, možná méně. Z některých „oslích můstků“ o získávání informací o pobytu A.B. ml. lze spíše než na investigativní žurnalistiku pomyslet na neoficiální zpřístupnění policejních spisů novinářům – což ovšem toto podezření není v případě paní Slonkové není nic nového. Takže před cca 14 dny paní Slonková a pan Kubík pronikli pod falešnou záminkou do domu a do bytu pana Andreje Babiše mladšího, člověka, který ať je jaký je a ať se odehrálo cokoliv, je zcela evidentně psychicky nemocný. Aniž by to dotyčný věděl, novináři pořídili zvukový i obrazový záznam z jejich rozhovoru a ten pustili do celostátního internetového éteru.

Ustanovení § 81 a následující Občanského zákoníku je naprosto jasné: „Chráněna je osobnost člověka včetně všech jeho přirozených práv. ... Ochrany požívají zejména život a důstojnost člověka, jeho zdraví, právo žít v příznivém životní prostředí, jeho vážnost, čest, soukromí a jeho projevy osobní povahy.“

Svou „reportáží“ zasáhli Slonková a Kubík do osobnostních práv Andreje Babiše ml. takovým způsobem – a to způsobem obzvláště zavrženíhodným, když jde o člověka evidentně těžce psychicky nemocného – že doufám, že budou užalováni k smrti tak, aby už nikdy nevzali novinářskou tužku do ruky. Je mi jasné, čím se budou ohánět na svou obranu: totiž tím, že existuje „veřejný zájem“ na objasnění závažného protiprávního jednání premiéra Andreje Babiše. To samozřejmě mají pravdu, tento veřejný zájem na vyšetření případu „Čapí hnízdo“ existuje. Ale to vůbec neopravňuje Slonkovou s Kubíkem, aby se získanými materiály zacházeli takovým způsobem, jakým s nimi zacházeli. Uvedení rozhovoru s A.B. mladším v obrazové formě považuji za zcela svévolné, nadbytečně a s „veřejným zájmem“ nesouvisející. Samotný rozhovor, vedený jak ze strany Beatrice Babišové, tak A. Babiše ml. zcela bezelstně, říká o souvislostech s případem Čapí hnízdo jen velmi málo.
Postup, kterým se měli Slonková a její novinářský kolega ubírat, je zcela evidentní: sepsat o svých zjištěních zprávu, tu eventuálně podložit získanými důkazy a veškerá zjištění zformulovat do trestního oznámení, případně do podání informace o skutečnostech relevantních pro již probíhající vyšetřování trestného činu. Takovouto zprávu či ohlášení měli poslat vrchní státní zástupkyni JUDr. Bradáčové, případně dalším orgánům činným v trestním řízení. O těchto svých krocích pak mohli/měli podat informaci široké veřejnosti. Tím by dosáhli zveřejnění veškerých získaných informací, ovšem zároveň s poskytnutím zákonem (a mimochodem také Listinou základních práv a svobod) garantované ochrany soukromí A. Babišovi mladšímu a jeho matce. Takovýto postup ovšem by „neměl tu šťávu“ a zejména by neměl ten dopad přímé politické akce, což je dle mého nejhlubšího přesvědčení skutečný důvod celé „reportáže“.

Co říci na závěr? Trestní zákoník obsahuje jedno ustanovení, k němuž byste judikáty, tedy rozhodnutí, která se jej alespoň nepřímo dotýkají, spočítali na prstech... no dejme tomu dvou rukou. A i tak se jedná jen o souvislost s uvedeným ustanovením § 328 TZ pouze nepřímou. O čem tento paragraf pojednává? Jmenuje se „Přisvojení pravomoci úřadu“ a zní:

„Kdo neoprávněně vykonává úkony, které jsou vyhrazeny orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jinému orgánu veřejné moci, nebo
kdo vykoná úkon, který může být vykonán jen z moci úřední orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.“

Takže abych to shrnul: to jsem zvědavý, jak dlouho si nechají orgány činné v trestním řízení zasahovat do svých kompetencí a mařit neopakovatelné vyšetřovací úkony ... novináři.

Evropan

#141533 Re:

2018-11-13 15:08

#141528: Vlastenec -  

Odkdy je 30% drtivá většina? Ty si ve škole ale vůbec nedával pozor. No teď, na stará kolena, už to nedoženeš, soudruhu vlastenče!

 

Evropan

#141534 Re: Dovolená na okupovaném Krymu - typ pro rok 2019. Nechte se unést!

2018-11-13 15:12

#141532: Právník -  

Kdybych měl syna, miloval bych ho a věděl bych, že je psychicky nemocný, tak ho pošlu na dovolenou ... na okupovaný Krym. No jak jinak, to je přece naprosto logické!

A jen právníci mohou takovou zhovadilost obhajovat.

 


Nepřihlášený uživatel

#141535 a tohle všechno se děje synovi českeho premiera

2018-11-13 15:22

Zvláštní vyšetřování: Průlomové svědectví v kauze Čapí hnízdo. Slonková a Kubík vypátrali zmizelého Babišova syna


Nepřihlášený uživatel

#141536

2018-11-13 15:58

Opoziční poslanci vyzývají Babiše k rezignaci, Bernard chce zvážit vládní účast ČSSD


Nepřihlášený uživatel

#141537

2018-11-13 16:04

BUREŠ IHNED DO TEPLÁKŮ!


Nepřihlášený uživatel

#141538 Re:

2018-11-13 16:05

#141530: -  

NO, pěkně dorychtovali Rusáci skvěle ukrytého Andreje Babiše mladšího..


Nepřihlášený uživatel

#141539

2018-11-13 16:17

Bureš je v podstatě gangster a ze svých vlastních dětí se snažil udělat"bílé koně".


Nepřihlášený uživatel

#141540 Re: Pravdu o nacistické Ukrajiíně neumlčíte, nacistickobolševické zrůdy z pražské kavárny!!!

2018-11-13 16:20


Nepřihlášený uživatel

#141541 Re: Babiš se Zemanem jsou napojeni na russké zločinecké struktury, to je dnes naprosto jisté....

2018-11-13 16:38

#141528: Vlastenec -  

To jako Bureš napsal miliardový majetek na psychotické syna a dceru co trpí bipolární poruchou? 

Hmmm tohle opravdu podoruješ? Proč jim ten majetek tedy nenechal, aby byli zajistěni? Proč syn žije v sociálním bytu ve Švýcarsku? 

Co na takovém odporném jednání vůči dětem podporuješ? 

Vypadá to, že si vlastenectví idiote projektuješ z vlastenectví Miloše Zemana a pak to podle toho vypadá. 

Babiš se Zemanem jsou nepochybní zločinci napojení na russké zločinecké strukturu, to je dnes již naprosto jisté. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141542 A co autoři této "petice"?

2018-11-13 16:39

Organizátory protestů Za slušné Slovensko vyslýchá policie

Vlastizrádnou pražskou kavárnu je třeba ze stejných důvodů také vyslechnout.


Nepřihlášený uživatel

#141543 Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ......

2018-11-13 16:48

......revoluci 17. listopadu 1989. 

Zeman s Babišem opět ukázali, jako odporná je komunisticko - nacistická totalita a občané pohlédli této zločinnosti přímo do tváře. 

Jsme ve finále, napojení Zemana s Babišem na zločinecké struktury je dnes naprosto evidentní, již za pár dní bývalí členové ANO StB se budou chovat jako bývalí členové KSČ po 17. listopadu 1989, oni tam přece nikdy nebyli, oni to přece "rozkládali zevnitř", nikdy se zločinností Babiše a Zemana nesouhlasili, atd. atd. 

Co je na součané revoluci, ale zásadní, této pakáži už to nikdo věřit nebude, nastanou skutečně obrovské osobné tragedie současných poslanců ANO StB i z minulých období. Otřesou se v základech koalice uzavřené na komunálních úrovních, ANO StB se samozřejmě samo destruuje. 

Je dobře, že k tomu dojde, společnost takovou očistu potřebovala a to přesto, že je naprosto zřejmé, že ze sebe Babiš udělá oběť a bude to dokonce zdánlivě uvěřitelné, když to bude prezentovat. Tam bude velký rozdíl proti tomu, co když se ze sebe pokoušeli dělat oběti komunisté, v tomto případě bude stále část občanů zmanipulovaná a Babiš bude vypad jako oběť podobně, jako se do stejné role stylizoval Kájínek. 

Přsto dojde k poměrně velké katarzi společnosti, neboť Babiš spáchal odporné zločiny na svých dětech a to ve svém důsledku páchají opravdu jen zrůdy typu Stalina, ani Gottwald nebyl schopen pakových odporných činů. 


Nepřihlášený uživatel

#141544 Jsem ve finále i proto, že Babiš dekonspiroval zločineckou russáckou strukturu.....

2018-11-13 17:18

.....na území ČR a v karuselu Agrofert. Za to placen od russáků evidentně nebyl a to russáci samozřejmě neodpouští. 

Proto je finále již na dohled. 

Když si vzpomeneme na 17. listopad 1989, tak 18.11. 1989 také komouši "stáli za svým vedení" stejně jako dnes ANO StBáci ve Sněmovně "stojí za StBákem Babišem" a stejně tak byla celá obyvatel Československa přesvědčena, že to komouši ustojí, bylo tu 2 mil. registrovaných komunistů a jen v ČR 1 200 000.  To je obrovská masa. 

Dnes je ANO StB směšně malé a za pár dní už vlastně ani nebude existovat. Komouši revolucí vlastně prošly, ANO StB tímto projít nedokáže, Ťok, Brabeček jsou spolupachatelé, Švindllerová je naprosto pitomá. Kdo tedy, primátor Ostravy? On se bude chtít dnes hlásit k tomu, že se díval na zločiny Andreje Babiše a nic k tomu neřekl? 

Jestli Faltýnek není aktulně trestně stíhaný, tak je dnes zřejmé, že o zločinech Andreje Babiše věděl. Jestli je tam i trestní odpovědnost, je otázka, ale morálně je stejná kategorie jako Andrej Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#141545 Re:

2018-11-13 17:22

#141539: -  

Předevím je dnes zřejmé, že i Babiš sám je bílým koněn, nedisponuje majetkem karuselu Agrofert ne proto, že jsou ve svěřeneckých fondech, ale že karusel vždy vlastnil někdo jiný přstože a právě proto, že byl napsán na jednu fyzickou osob StBáa Baiše, což bude poměrně brzo jasné, ale těžko říci, jestli se podaří tyto zločince zjistit. 

Nebylo by totiž možné, aby se toto čeho jsem svědky stalo, kdyby Babiš mohl peníze využívat, je to tak, že Babiš si na svůj provoz musí "vydělat" zlodějinami, proto i Čapí hnízdo, korunové dluhopisy, ale je zjevně i spousta dalších zlodějin za pomocí karuselu. I to je dnes naprosto zřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#141546 Ustát spolupráci s StBákem Babišem opravdu není žádná sranda, to je jisté.....

2018-11-13 17:32

Chovanec měl autonehodu, skončil v nemocnici

Poslanec a někdejší ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) měl autonehodu a skončil v nemocnici. Novinkám to v úterý řekl zdroj ze sociální demokracie, který si nepřál být jmenován, a následně událost potvrdil i sám Chovanec.

..... a není pochyb, že bývalý ministr vnitra je hodně nervózní, přestože se mu nehoda stala v neděli a neměl na ní vinu, je možné, nervozita je velká. 


Nepřihlášený uživatel

#141547 Komouši, StBáci také 18. 11. 1989 neviděli důvod k rezignaci....

2018-11-13 17:42

K rezignaci nevidím důvod, řekl Babiš. Kauza je součástí scénáře, jak mě dostat z politiky, tvrdil

.....tehdy je russáci nepodrželi. Dnes je situace bohužel jiná a je naprosto jisté, že russáci zde vedou hybridní válku proti demokracii a Babiše se budou snažit podržet, neboť by s Babišem padnul i Zeman a byla zde dekonspirována jejich zločinecká struktura. 

Je otázka, jestli si to občané ČR a tedy i EU nechají líbit a jak russáci vyhodnotí nebezpečí dekonspirace a zničení jejich struktu v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#141548 Re:

2018-11-13 18:00

#141532: Právník -  

Co to plácáš za bláboly. Je právě z "reportáže" vidět, že to není reportáž připravená, je to zveřejnění z nutnosti, nikoliv z přípavy, novináři v podstatě neměli jinou možnost, než to rychle zveřejnit, neboť bylo velmi riskatní materiál dále pečlivě zpracovávat a připravit normální reportáž, do tak strašného stavu se ČR díky slovenskému kriminálnímu imigrantovi propadla. 

Novinář má povinnost se dozvědět, co politik dělá, je to jeden z principů demokracie. 

Stále dokola novináři zjišťují, že Babiš lhal v minulosti, lhal včera a lže i dnes. Tvrdí, že "by položil život za své děti", ale je to přesně obráceně. 

Jeho syn ještě v roce 2015 létal Boingem 737, jeho dcera pracovala jako výkonná manažerka v Agrofertu. 

Dnes trpí jeho dcera rozdvojením osobnosti (dle vyjádření Babiše, což je s nějvětší pravděpodobností lež) a jeho syn žije v sociálním bytě ve Švýcarsku a trpí duševní poruchou.

Tedy není to Andrej Babiš kdo pokládá život za své děti, jsou to jeho děti za Andreje Babiše, protože je zatáhl do opravdu odporných zlodějin. 

Co bylo z videa zřejmé, že je opravdu vyděšená i Babišova první manželka a co je jisté, že osobní setkání z Babišem je opravdu velký hnus, je to opravdu StBák se vším všudy. 


Nepřihlášený uživatel

#141549 Re: Pravdu o nacistické Ukrajiíně neumlčíte, nacistickobolševické zrůdy z pražské kavárny!!!

2018-11-13 18:09

#141525: - Pravdu o nacistické Ukrajiíně neumlčíte, nacistickobolševické zrůdy z pražské kavárny!!! 

Neonacisté a komouši (jedno a totéž jest) jsou si velmi podobni, viz. neonacistká SPD a Tomio Okamura s extrémistickými odnožemi "branců" a stejně tak KSČm a jejich např. mladými komunisty. 

Co s tím naděláš, lidská blbost je nekonečná a proto také máme policii, BIS, tedy pokud tyto nejsou pod vlivem např. právě neonacistů či komunistů, což se dnes v ČR nedá jasně určit, viz. podíl komunistů na vládě StBáka Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#141550 Jeví se to jako logické, když ho tam vezl russák řidič od StBáka Babiše......

2018-11-13 18:14

Živě: Krymské úřady prý nemají informace o pobytu Babišova syna na anektovaném území