MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141559 Re: Re: Re: Re:

2018-11-13 18:50

#141554: - Re: Re: Re:  

Jedná se o klasický ruský postup, nepohodlné lidi izolovat na psychiatrické klinice.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141561 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-13 18:57:16

#141559: - Re: Re: Re: Re:  

Ta "lékařka" tak to bylo opravdu maso, velmi pochybuji, že se policii podaří jí vyslecnout, řekl bych, že už je i manželem v russákově. 

Kdyby byl syn Babiše skutečně nemocen a možné to je, i kdyby si to všechno vymyslel - schizofrenie, stále je obrovský problém v tom, proč tedy Babiš na ty děti ty majetky převáděl, proč pak za děti vystupovali nějací podivní lidé (prvánici) a proč následně když se to zase "prodávalo" se tam objevily při prodeji akcií zase nějaké podivné figury. 

Je to šílené a nejšílenější na věci je, proč Babiš junior žije v sociálním bytě ve Švýcarsku, když jeho otec disponuje majetkem v objemu více jak 80 mld. vlastního jmění a celkově více jak 160 mld. neboť Agrofert má vždy stejný objem vlastního jmění půjčený. 

To je opravdu něco naprosto šíleného, nesrozumitelného, nepochopitelného, stejně tak je nepochopitelné a nesrozumitelné vyděšenost jeho první ženy. 

Další co je naprosto nepochopitelné, pokud bych se zlodějinou otce neměl nic společného, byl bych první na policii a snažil bych se přesně doložit co jsem dělal, co jsem podepsal či nepodepsal, na čem jsem pracoval, na jaké valné hromady jsem chodil či nechodil atd. 

Nic z toho lidé kolem Babiše ale nedělají, nejsou aktivní, je to přesně naopak, OLAFu vlastně vždy hned na začátku řekli, že si na nic nepamatují a že vypovídat nebudou, protože se např. jedná o rodinu.