MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141891

2018-11-16 18:47

Slonková s Kubíkem překonali veškerou mez drzosti, zavřeme je do kriminálu!

Odpovědi

Evropan

#141892 Re:

2018-11-16 21:22:02

#141891: -  

Když policie nekoná, protože je paralizována kroky slovenského eštébáka, tak je to alespoň několik slušných a eštébákem zatím neplacených novinářů jako paní Slonková a pan Kubík, kteří prakticky dělají práci za naše neschopné "pomáhat a chránit", kteří tak maximálně zvládnou demonstrovat u švédské ambasády na základě fake news.

Jinak ne úplně nezajímavá souvislost s rokem 2002:

Policie odhalila chystanou vraždu novinářky deníku MF DNES díky přiznání muže, který měl Sabinu Slonkovou zabít. Kriminalistům se přihlásil den před provedením vraždy. Policie redaktorku ihned převezla do úkrytu, kde byla až do neděle. Během vyšetřování policisté obvinili a uvěznili bývalého generálního sekretáře ministerstva zahraničí Karla Srbu, jeho přítelkyni a dva zloděje z Prachaticka.

https://zpravy.idnes.cz/slonkovou-delily-od-smrti-hodiny

Karel Srba vystudoval pražskou Vysokou školu ekonomickou. Před Sametovou revolucí pracoval v ČSAV a je také veden v seznamech spolupracovníků StB pro krycím jménem Salima. Po převratu působil jako obchodní náměstek Pražského domu techniky či jako vedoucí finančního odboru ministerstva zdravotnictví, odkud byl v roce 1997 "odejit" kvůli škraloupu s půlmilionovou státní zakázkou. V roce 2002 (kdy připravoval vraždu novinářky Slonkové) byl generálním sekretářem Ministerstva zahraničních věcí. To bylo v době, kdy byl ministerm zahraničí Jan Kavan (ČSSD), který byl podezřelý ze spolupráce s StB pod krycím jménem Kato. Premiérem byl jistý Miloš Zeman, který o desetiletí vtipkoval s rusským diktítorem Putlerem o likvidaci novinářů. Je asi jasné, na čí straně je ten hnusný hyenismus.

Jo, lidská paměť, to je kurva, že?