MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142606 To se antisemité z pražské kavárny poserou...

2018-11-27 16:37

Izrael nemá většího přítele na východní polokouli než ČR, řekl Netanjahu při otevření Českého domu

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142656 Re: To se antisemité z pražské kavárny poserou...

2018-11-28 15:40:15

#142606: - To se antisemité z pražské kavárny poserou... 

Řekl to proto, že jediné dvě země, které zaznamenaly, že tam Zeman byl byly Izrael a ČR, přičemž to Izraelce vůbec nezajímalo, Palestince tuplem ne a v ČR to zajímá jen ty, kteří chtějí vědět, co ten debil říká, tedy jen nás, kteří chceme vědět a mít jistotu, že je to idiot a předvídat jakých odporných zločinů se Zeman ještě dopustí. 

Nic dalšího v tom nehledej. 

Pokud by to byla návštěva, o které by informovaly všechny noviny celého světa, tak by to nikdy neprohlásil. 

Navíc se vyjádřil, že přítelem je ČR nikoliv russácký KGBácký zmrd Miloš Zeman a ČR a velezrádný KGBák Zeman jsou opravdu dvě naprosto rozdílné věci, to je ti přece naprosto zřejmé. 

Češi bohujicí v Anglii a západních armádách se skutečně po válce velmi snažili napravit to, co tu Češi páchali v protektorátu proti Źidům a to válečnou pomocí Izraeli, školením letců atd. 

Na druhou stranu byly i země, která nezachraňovaly jednotlivé Židy během války, nespoléhaly na statečné jednotlivce v národě, které v ČSR pak komunistická pakáž zavírala do koncentráků, ale zachraňovaly celé židovské komunity a jak jistě víš, nebyla to žádná z východních zemí Evropy. Všechny vyhlazovací tábory byly navíc ve východní Evropě, neboť v Evropě západní by byl proti nim obrovský odpor. 

Izrael vznikl na základě hlasování v OSN a jedním z důvodů bylo, že si russákové mysleli, že to bude země, kterou budou moci ovládat a a že to bude země bolševická, což byla a je absurdní představa.