MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142676 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 21:29

#142662: - Re: Re: Re: Re: Re:  

    Jestli si někdo zaslouží označení zmrd, tak jsou to Tvoji donátoři, také ekonomičtí zmrdi, tedy Bakala, Kožený, Krejčíř atd. Označovat zmrdy rodiče svého oponenta v diskuzi je ovšem vrchol nevkusu. Co ale čekat od týpků jako jsi Ty? Oprávněně lze očekávat že prarodiče, či rodiče někoho takového jistě heilováním vítali nacistické německé okupanty, také vysoce pravděpodobně udávali své spoluobčany na gestapu.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142678 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 21:36:25

#142676: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jen pro přestavu, aby bylo jasné, na co jsem reagoval:

"Možná tak leda tvoji prarodiče vítali v Praze německé nacisty, moji určitě ne. Zrovna tak jako Havlův fotr, když uchcával před Heydrichem pokorou a blahem."

Tedy abych to shrnul zmrde zmrdovských rodičů, nebyl jsem to já ani autor příspěvku na který jsi tak zmrdovsky reagoval, tedy útočil jsi na jeho prarodiče. Co více, útočil jsi navíc dále na lidi mrtvé, kteří prokazatelně pro tento stát vykonali mnoho dobrého. Nebyli to tedy zmrdi jako ty, tvoji rodiče a tvůj guru Zeman či Gottwald či Husák. 

Nesponzoruje mne nikdo ty hnusný zmrde rodičů zmrdů.  

A jestli je v této republice prokazatelno někdo opravdu zlodějským zmrdem, je to Miloš Zeman, nebo kradl nejen Mosteckou uhelnou společnost, ale také těsně na konci jeho mandátu cca 3 měsice před volbami i russácký dluh v objemu 140 mld. korun. 

Tedy nemilý zmrde, rodičů zmrdů. Běž si ty tvoje debility pást do diskuse na podporu zmrda Miloše Zemana a tady to těmi tvými debilita už zbytečně neplň. 

................................

Pro představu zmrde - Bakala zaplatil za minoritní podíl dolů 4 mdl. idiot zmrd Miloš Zeman "prodal" minoritní podíl dolu za 650 mil. a ještě k tomu přidal hotovost 14 mld. a roky (předseda Sněmovny, premiér) se díval, jak manažeři z peněz dolu nakupuji akcie, aby měli většinový podíl a nic neudělal. Je to tedy ultra zmrd a ultra zloděj, byl u tuho, mohl jednat (první opsmluvní zlodějská banda KGBáka Klause zjevně ze zmrda Zemana udělala předsedu Sněmovny proto, aby držel hubu), mohl interpelovat, mohl následně jako premiér podíl navýšit opět na většinový, nic mu v tom nebránilo ani většinový vlastník mu v tom zase tak moc nemohl bránit. Miloš Zeman je prostě zlodějský zmrd stejně jako ty jsi zmrd navíc evidentně zmrd zmrdovských rodičů, což dokládá tvůj první příspěvek napadající prarodiče přispěvatele do diskuse. 

Už ti to konečně došlo zmrde všech zmrdů?