MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142691 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 22:59

#142690: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty myslíš, že tvoje spiklenecké teorie z tebe z tvých rodičů zmrdy nedělají? 

Každý občan této země si může ze steno záznamů ve Sněmovně a rozhodnutí vlády udělat velmi jasnou přestavu, že je Miloš Zeman zloděj. Je to více než zřejmé. To co píšeš ty, jsou tvé šílené spiklenecké teorei z valento-russko listů a jejich klonů. 

Už je ti to teď jasnější zmrde všech zmrdů?

......................

Evropan reagoval na tuto tvou zmrdovskou rusko trotlí idiocii jak od debila Miloše Zemana.

"Naměli lézt pod pásy tanku debilové. Zajímavé, že když nás obsazoval německý nacistický okupant, tak z baráku nikdo nevystrčil ani nos. To by ho každému totiž nacista rovnou ustřelil, to ale byla narozdíl od 68mého roku opravdová okupace. Žádné přidrzlé provokace by si tehdy nikdo v ulicích opravdu nedovolil."

.....................

Ty ses sám zmrde totiž přiznal svými následnými příspěvky k tomu, že to byli tvoji zmrdovští prarodiče, kdo na plných ulicích hajlovali. JJ ty seš dokonce z rodiny zmrdů, kde i prarodiče byli zmrdi a ještě si na to hrd ty zmrd, neb na plných ulicích hajlovala jen napostá menšina tedy i tvý prarodiče, které ostatní přece neviděli, ti tam nebyli, byli tam podle tebe přece jen řádní hajlující zmrdi a mezi nimi i tvoji prarodiče, kteří byli zase naopak zalezlí 17.11.1939, stejně jako ty zmrd si byl zalezlý 17.11.1989 i proto, že jsi zmrd všech zmrdů. Alespoň to jsi doložil svými příspěvky vskuktu dokonale. 

Mimochodem, je vcelku logické, že prarodič voliče KGBáka Zemana a ŠtBáka Babiše byli náckové, neb ti se pak po válce přerodili v komouše a logicky tedy vychovali komouše, aby se kruh uzavřel a z tebe byl řádný ultra mzrd komunistický nácek jak Miloš Zeman. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142697 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 23:52:45

#142691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   No ano, nacistům si nikdo nedovolil vstupovat jejich kolonám vozidel při okupaci do cesty. Každý tenkrát věděl, že by přišel o kejhák a do ulic pak vyšli akorát pronacističtí vítači, tedy rodiče a prarodiče, také jiní fašističtí, později po právu vysídlení příbuzní všech dnešních havloidů a kavárenských zmetků. Před ruskými tanky však prováděli nejrůznější rádobyhrdinové v osumašedesátým "frajerská" extempóre, včetně házení zápalnách lahví. Mysleli si totiž všichni, že Rusové po nich střílet nikdy nebudou. Dokonce přišli někteří ruští vojáci o život, když strhli tank raději dolů ze srázu, než by najeli do živých civilistů. Po nacistech zápalné láhve během jejich příjezdu nikdo neházel. Každej věděl, že by to byl jeho poslední pitomý husarský kousek, co by v životě udělal. Na tomto mém příspěvku rozhodně nic spikleneckého není. Takto to prostě probíhalo.