MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 23:57

#142690: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Napsal jsi toto zmrde všech zmrdů? 

"Naměli lézt pod pásy tanku debilové. Zajímavé, že když nás obsazoval německý nacistický okupant, tak z baráku nikdo nevystrčil ani nos. To by ho každému totiž nacista rovnou ustřelil, to ale byla narozdíl od 68mého roku opravdová okupace. Žádné přidrzlé provokace by si tehdy nikdo v ulicích opravdu nedovolil."

Pak tvojí prarodiče logicky stáli na ulici a hajlovali, když jsem byli okupováni nácky, stejně jako po válce z nich byli vzorní komunisté, kteří opět vychovali vrozrné komouše, kteří pak volili KGBáka Klause a ty vzorný pionýr jsi dnes komunistickým náckem - zmrdem všech zmrdů voličem KGBáka Miloše Zemana a ŠtBáka Andreje Babiše  jejich zlodějských band. 

Co více, píšeš nějaké tvé představy, které nejsi schopen doložit, ale že tě KGBák Zeman okradl o MUS, jejich 14 mld. a 140 mld. russáckého dluho, přestože se k tomu Zeman přímo přiznává ve Sněmovně i rozhodnutími vlády, to "nevidíš", 

Nevidíš dokonce, že tě okradá slovenský ŠtBák Babiš, přestože je to přece naprosto jasné, do Sněovny jsi ho volil, protože ti napovídal, že všici kradnů a přitom je to právě on, kdo zdvojnásobil svůj majtek v Agrofertu na 80 mld. za 4 roky v pozici ministra financí a co více, kdo v dobách růstu, mizivé nezaměstnanosti, masivního růstu platů a řízené inflace zadlužuje tuto zemi nesmyslnými shodky, přitom jeho karusel pobere 2 mld. dotací a na dani zaplatí 864 mil., absurdní z majetku 80 mld a přitom zničí celní daňový sklad pohonných hmot, který ročně platil miliardu daní, kdy majetek firmy byl ve stovkách milionů. 

Divná taková tvoje selektivní slepota, jiné zloději nazýváš, ale ty u kterých je to naprosto zřejmé nazýváš "elitou" "prezidentm" "premiérem", ačkoliv se jedná o prachsprosté zloděje. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-29 14:49:40

#142698: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kdyby tak chtěli všichni ti zmrdi, jichž se zastáváš Ty, odklonit jako Babiš akorát ušmudlaných padesát melcků (jestli vůbec může být řeč o odklonu, věc ani není dořešená). Kdyby tak chtěli všichni jako Babiš v Čechách svůj vývar investovat a v Čechách ho danit alespoň tak jako Babiš, nemuselo by se jim říkat ani zmrdi. Nevím co máš proti tomu, řící o Koženém že je zmrd, jenom se kvůli tady tomu nezblázni a neuzmrduj se tu z toho na totálního zmrda. Máš už na to dost velkej náběh, ale když se tedy chceš nadobro přezmrdovat na zmrda, nechť je ti to zmrde tedy přáno.