MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142866 Re: Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil?

2018-12-02 06:58

#142864: - Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil? 

A koho tedy budou levičáci volit ANO ŠtBáky, komouše, nenacistickou SPD?

Je jednoznačné, že to socani musí vyřešit a musí se vzpamatovat. Na druhou stranu ŠtBáky v roce 2013 volili zhrzení ODSaci tedy z velké části bývalí členové KSČ a to částečně platilo i u voleb 2017. 

Volby komunální už toto nepotvrdily a naopak je zřejmé, že štbák vysál voliče komoušům, socanů a neonáckům. Tedy jejich skladba se prudce změnila. 

Socani dnes tedy mají obrovskou odpovědnost vůči zemi a levicovým voličům, ale Hamáček je bohužel přiliš hloupý aby to pochopil a hlavně příliš líný aby něco skutečně dělal. 

Pokud by si totiž socani udrželi své voliče, štbáka by v komunálních volbách volilo sotva 15 % a totéž by platilo o průzkumech. Russáci dnes nahání socany, komouše i nácky na jednu hromadu štbákovi. Proto Protopopov, proto cesty na Krym synáčka, vědí, že to výše uvedeným voličům (spíše pitomcům, čtenářům valento-russko listům) vlastně vyhovuje, neonácků SPD i komoušům to dokonce imponuje.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142876 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil?

2018-12-02 08:16:34

#142866: - Re: Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil? 

   Tak oni dlouhá léta zápasí s účty za barabiznu jak s hroznýšem. Neohlídali ani pojistku proti nesplacení v jedné smlouvě. A já mám věřit, že umí brilantně řídit stát.