MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142939 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:06

#142937: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Sadám Husajn prý vyvíjel jaderné zbraně například. :)

Tenhe fejk zapříčinil skoro veškerej dnešní blízkovýchodní sajrajt. Tento fejk vysílal čeký mainstream dlouhodobě.Tedy těchto fejků na toto téma odvisílal mainstream snad možná milion. Tohle by mělo každému navždy stačit, aby si udělal úsudek.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:10:19

#142939: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To má být fejk o russákovu? Hmmm. russákov je snad i Irák? On snad russákov v té době okupoval Irák jako dnes Krym a předtím celou východní Evropu? Hmmm, tak to jsou věci, toto probíráte s Protopopovem? 

Mimochodem Saddám Husajn se mocně snažil světu sdělovat, že je producentem zbraní hromadného ničení. Nepřipouštěl kontroly na svém území a vyvolával dojem, že zbraně masivně vyrábí i to, že usiluje o zbraň jadernou. Dělal to tak dlouho, až bylo obtížné pro zpravodajské služby celého světa rozpoznat, jeslti je to realita nebo fikce, důsledky byly opravdu fatální, je npochybné, že věc měla být řešena okamžitě v době války v Perském zálivu, ale to si hrajeme na generála po bitvě. 

Mimochodem, nejednalo se tehdy primárně o zbraně jaderné, ale chemické. To, že Saddám vytvářel dojem, že vyvíjí i zbraně jaderné mu pravděpodobně zpravodajské služby všech zemí světa nikdy neuvěřily a to ani ty russácké. 

Mimochodem russák nikdy tuto zprávu nerozporoval, nikdy neuvedl, že Saddám chemické zbraně nemá a nevyvíjí je a to mají stálého člena v RB OSN.  Zvláštní věc, asi to Saddámovi taky vyřili :-) a byli rádi, že to USA se spojenci vyřeší. 


Nepřihlášený uživatel

#142941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:21:11

#142939: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já například vím nazpaměť, kdy Zeman kradl Mosteckou uhelnou společnost. 

Vím také, jaké usnesení Nejvyššího správní soudu jasně říká, že jsou Miloš Zeman a jeho spoulupracovníci (spolupachatelé) ve volební kampani lháři a že porušovali volební zákon. 

Vím také zpaměti, že Miloš Zeman a kdy přiblížně kradl russácký dluh v objemu cca 140 mld. korun. 

Vím dokonce kteří lidé z okolí Miloše Zemana nemají bezpečnostní prověrku státu a mohu je kdykoliv vyjmenovat. 

Vím např. jaký je přibližně státní rozpoče a HDP ČR. Vím také jaký objem státního rozpočtu jsou výdaje mandatorní či souhrnně mandatorní s pseudomandatorními. 

Asi byl dal dohromady jména všech ministrů a vím bezpečně, že Babišova vláda ja vládou maškar a šašků. 

Znám také návrh deficitu a jsem schopen si kdykoliv zjistit deficity minulých let. 

...............

To je zvláštní, že ty tvrdíš, že je to jeden fejk za druhým o russákovu a neznáš žádný a pak napíšeš debilitu o jaderném zbrojení Saddáma Husajna o které ve svém důsledku nikdy řeč ani nebyl, tedy ty sám vytváříš další fejk, jak se na řádného russáckého trotla sluší a patří :-).