MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:10

#142939: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To má být fejk o russákovu? Hmmm. russákov je snad i Irák? On snad russákov v té době okupoval Irák jako dnes Krym a předtím celou východní Evropu? Hmmm, tak to jsou věci, toto probíráte s Protopopovem? 

Mimochodem Saddám Husajn se mocně snažil světu sdělovat, že je producentem zbraní hromadného ničení. Nepřipouštěl kontroly na svém území a vyvolával dojem, že zbraně masivně vyrábí i to, že usiluje o zbraň jadernou. Dělal to tak dlouho, až bylo obtížné pro zpravodajské služby celého světa rozpoznat, jeslti je to realita nebo fikce, důsledky byly opravdu fatální, je npochybné, že věc měla být řešena okamžitě v době války v Perském zálivu, ale to si hrajeme na generála po bitvě. 

Mimochodem, nejednalo se tehdy primárně o zbraně jaderné, ale chemické. To, že Saddám vytvářel dojem, že vyvíjí i zbraně jaderné mu pravděpodobně zpravodajské služby všech zemí světa nikdy neuvěřily a to ani ty russácké. 

Mimochodem russák nikdy tuto zprávu nerozporoval, nikdy neuvedl, že Saddám chemické zbraně nemá a nevyvíjí je a to mají stálého člena v RB OSN.  Zvláštní věc, asi to Saddámovi taky vyřili :-) a byli rádi, že to USA se spojenci vyřeší. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142942 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:25:01

#142940: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Se nevykrucuj, byl to fejk, navíc chemické zbraně mají všechny státy celého Blízkého východu, tak se nevymlouvej na chemické zbraně. Mainstream tvrdil, že je to jisté, že Sadám vyvíjí jaderné zbraně a že nechce pustit pozorovatele na místa, kde je určitě vyvíjí. :-) Nechtěl je pustit na místa, která si vymysleli a které ani neměl :-). Na základě naprosto neověřených informací, tedy fejků byla proti Iráku zahájena válečná kampaň. No a o Rusku? Tak to jsou fake vždy všechny zprávy. Nedokážu ti zde vypsat všechny miliony lživých zpráv.