MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#146333 Re: Re: Re: hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným Ovarem

2019-04-06 20:29

#146325: Evropan - Re: Re: hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným Ovarem. 

Vyšlechtit si  cvičeného papouška a pak se s ním vychloubat veřejně? To není skutečná úcta, ale samochvála. Havel nemá s Českou republikou pozitivního společného naprosto vůbec nic. Kromě toho, že žvanil nesmysly, co chtěli západní mocnáři slyšet. Na jeho popud se odstartovaly procesy, které zničily český průmysl a způsobily dokonce i rozpad státu, z čehož ten dobytek nakonec těžil a pouze získal další mandáty k prezidentování. Dovršil to tím, že kompromitoval český národ svým slavným humanitárním bombardováním. Takovou destrukci a zkázu se komunistům po převzetí válkou a nacisty zdecimovaného státu provést za celou dobu své vlády nepodařilo. Udělat si pro destruktivní parazitismus pozitivní symbol z nějaké vycvičené "perzony", jako tomu bylo v případě Havlera právě s konotacemi se střední Evropou, to bylo od západních mocnářů opravdu rafinované. Pak to má lepší efekt, než ono staré poutavé heslo: "Sex, drogy a rock n roll." Pak zařídit aby se ten symbol přenášel dál i v učebnicích..., no ano, to byl od západních mocnářů opravdu vychcaný počin, jen co je pravda.

 

 

Odpovědi

Evropan

#146340 Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla!

2019-04-07 05:37:37

#146333: - Re: Re: Re: hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným Ovarem 

Soudruhu, uvědom si, že osmdesátá léta a normalizace jsou už dávno pryč, a ty komunistické fráze pasované na pana Havla prostě nepasují. Pan Václav Havel dovedl tehdejší Československo ke svobodným volbám. Za rozpad Československa mohou pánové Klaus a Mečiar, protože tito dva kohouti se na jednom smetišti prostě nesnesli. Důkazem toho je, že v roce 1992 Klaus kandidoval na českého a ne československého premiéra, resp. kandidoval do České národní rady a ne do Federálního shromáždění, a že měl plán na rozbití Československa připravený. Také bys konečně měl vysvětlit, co myslíš tím humanitárním bombardováním. Jestli to jsou nálety na vaše socialistické spojence v Srbsku, tak ten souhlas s bombardováním podepsal jistý Miloš Zeman, jehož trosky sedí na Pražském hradě. A jinak nebyl to náhodou váš komunistický parlament držený u moci sovětskými okupanty, který koncem roku 1989 zvolil pana Havla prezidentem?

Používání lží a sprosťárem jsou pro vás, soudruhy, bohužel typické, ale už vám odzvonilo. A pozdravuj soudružky ošetřovatelky.