Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MUDr. L. Daněk Ph.D.

#1699 #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůbeec

2012-12-04 12:18

" Třeboňská fraška a tragikomedie dáváná čas od času partou šašků v Českých Budějovicích - kupodivu dokonce pod patronací a politicky angažovanou podporou rektora university "

Takhle to dopadne, když petici a tím i scanario frašky sepíše nějaký mgr.Irra, který se dle zdejších odkazů jeví, jako neschopný niemand, jehož hlavní schopností je, vést do ztrát a insolvencí firmy, do kterých ho omylem vzali

Takhle to dopadne, když autor petice a další loutkáři nalákají nějakého frustrovaného učitele z Třeboně a společně ve jménu vlastní neschopnosti a ubohosti začnou využívat a zneužívat studenty.

Takhle to dopadne když tito angažovaní studenti nejsou schopni pochopit, že jejich manipulátorům vadí Baborová , ale už jim nevadí jihočeští kmotři , nevadí Dalík a Janoušek, nevadí protikorupční koncipientka Peake , která není schopna přiznat a řádně zdanit ani vlastní příjmy, ale cítí poslání léčit tuto zkorumpovanou republiku, nevadí jim ani rozkradený stát a parta šašků pod taktovkou bývalého předsedy SSM měnících si svá koryta v současné tragické vládě.

Takhle to dopadne, když se k této partě třeboňských zoufalců, přidávají podobní sprostí idioti, jako je například zdejší Peman

Výsledmek čiností těchto šašků, gaunerů a nedouků je směšné a trapně Česko a stovka tragikomický pitomců poskakujících na časkobudějovických náměstích.

Pemane, to jsme to s tebou a tobě podobnými 23 let po Listopadu 89 dopracovali.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1707 Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůb

2012-12-04 13:26:58

#1699: MUDr. L. Daněk Ph.D. - #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůbeec  

Vážený pane doktore,

dnes jsem opět nakoukl na tuto rozpravu, která již dávno ztratila svou úroveň a musel jsem se opravdu smát. Neskutečně jste tu někteří z Vás zamotali a vytvořili jakousi konspirační teorii, na základě pár "plácnutí" někoho ze zdejších přispěvovatelů.

Tak jen snad pár poznámek na vysvětlenou: nejsem autorem petice a žádné scénáře jsem netvořil. Jsem pouze jedním z 10.000 signatářů petice. Nejsem synem žádného pana Straky a neznám osobně ani jeho ani pana učitele Rosochu. A nýmand? Možná:-) ... jo a tu Vámi vzpomínanou firmu v likvidaci jsem skutečně v roce 2003 spoluzakládal, abych ji v roce 2005 opustil ...toho jste si zřejmě nevšiml...a pokud se ji následný majitel v roce 2009 rozhodl zlikvidovat, je jeho věc...

Nicméně ani já nejsem...a říkám to tu opakovaně....spokojený s našimi politiky napříč stranami. Lžou nám, kradou, stát díky nim neplní základní funkce, které občany zajímají... I já si myslím, že míra trpělivosti přetekla, jen se obávám, že budeme mít asi jiný názor na řešení této tragické situace, stejně jako nás rozdělují názory na jmenování p. Baborové...

I přesto hezký den a přeji nám, abychom byli schopni se třeba dohadovat, ale aby to bylo fajn formou:-) Ostatně, je to má poslední reakce zde, na tomto diskuzním fóru.

J.Irra