Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1900 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

2012-12-11 16:28

#1898: Strejda rudý kafemlejnek - Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda 

"komunistka, kterou si demokraticky zvolil LID"....co jen mi tahle věta připomíná?.-)

Já tvrdím, že většina dnešního zla pochází z pokřivené a morálně zdevastovaného komunistického čtyřicetiletého vládnutí u nás.

Proč nebyla zrušena? Protože tu bylo bolševiků tolik, že si rybník nevypustili. Není Vám ale divné, že jsme zemí, kde zákon praví, že komunistická ideologie je zločinná a přitom tu máme stranu stejného názvu??

Nediskutuju tady o jiných hrůzách a nešvarech, které jsou napříč politickým spektrem, ale pouze a jen o komunistické radní za školství, protože nechci, aby byli za čas někteří studenti vylučováni, někteří kantoři vyhazováni,....a ??

Není řeč o tom, co je dnes možné a co ne. ( vím, že dnešní rudí velitelé, Filip, Dolejš,...nejsou žádní chudí proletáři a svým ovečkám se asi často vysmívají...jako nám ostatním zbylé strany ). Bohužel, historická zkušenost praví a slovník mnohých zde diskutujících to potvrzuje, že komunisté půjdou vždy tam, kam až je společnost pustí...a pokud pustí moc, půjdou i za hranu. Jejich ideologie jim to velí. 

Odpovědi

Je to marmý, je to marný je to...

#1902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

2012-12-11 17:54:32

#1900: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

..nejhorší srážka je s blbem...Tak jste mi potrvrdil, že antikomunismus je nemoc, jehož pacient vidí veškeré ZLO v komunistech. Snad i ta druhá světová vznikla kvůli komunistům, krize je taky kvůli zdevastovanému hospodářství komunismem. Ty Vaše obavy o propouštění kantorů a vyhazování žáků jsou úplně stupidně průhledné. Pokud propustí "profesora" petičáře, za to, že manipuloval se studenty, pak snad i Vy budete souhlasit, že jej mají vyhodit. Studenta snad za projevení názoru nemohou vyhodit a dokonce se mu dostalo pocty kafrat hejtmanovi do výběru kandidátů. Jak by se Vám líbilo, kdyby nějaký učitel začal básnit o komunistech. Vy, demokrat, by jste ho určitě nechtěl vyhodit, že? Přestaňte strašit komunistama, na to se chytí jen pitomci. Já je nemusím, ale rozhodně kvůli tomu nedělám takový veletoč. Tihle komunisté nikomu neublíží, rozhodně ne tolik, co současná vláda. Poctivý a zdravě uvažující člověk se dnešních komunistů bát nemusí. Ikdyby vyhráli, kormidlo dějin neotočí. Pokud ano, budu stát na Vaší straně. Mimochodem proč tedy autor nespustil petici za zrušení KSČM?