Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Je to marmý, je to marný je to...

#1902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

2012-12-11 17:54

#1900: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

..nejhorší srážka je s blbem...Tak jste mi potrvrdil, že antikomunismus je nemoc, jehož pacient vidí veškeré ZLO v komunistech. Snad i ta druhá světová vznikla kvůli komunistům, krize je taky kvůli zdevastovanému hospodářství komunismem. Ty Vaše obavy o propouštění kantorů a vyhazování žáků jsou úplně stupidně průhledné. Pokud propustí "profesora" petičáře, za to, že manipuloval se studenty, pak snad i Vy budete souhlasit, že jej mají vyhodit. Studenta snad za projevení názoru nemohou vyhodit a dokonce se mu dostalo pocty kafrat hejtmanovi do výběru kandidátů. Jak by se Vám líbilo, kdyby nějaký učitel začal básnit o komunistech. Vy, demokrat, by jste ho určitě nechtěl vyhodit, že? Přestaňte strašit komunistama, na to se chytí jen pitomci. Já je nemusím, ale rozhodně kvůli tomu nedělám takový veletoč. Tihle komunisté nikomu neublíží, rozhodně ne tolik, co současná vláda. Poctivý a zdravě uvažující člověk se dnešních komunistů bát nemusí. Ikdyby vyhráli, kormidlo dějin neotočí. Pokud ano, budu stát na Vaší straně. Mimochodem proč tedy autor nespustil petici za zrušení KSČM?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1903 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

2012-12-11 18:41:00

#1902: Je to marmý, je to marný je to... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda 

:-) napadlo mne totéž ve Vašem případě...

Nevidím veškeré zlo v komunistech, Vaše příměry jsou trapné....ale prostě považuji komunismus za jeden z tragických -ismů. (A to ani já netvrdím, že jsem nadšený z našich korumpovatelných, prolhaných,...politiků napříč všema stranama.....ale na komunisty mám názor historií ověřený:-)

Naší, před válkou bohaté a válkou téměř nepoškozené zemi přinesl velkou devastaci ( zdevastováním demokratické inteligence počínaje...a zdarma věnovaným uranem Rusku konče )....a ta se odráží i do současnosti. Je to můj názor a nevnucuji Vám ho.

Samozřejmě nesouhlasím s vyhozením učitele jen za to, že sepsal petici. Bylo to jeho právo a je to také krásný příklad, jak smýšlíte o demokratickém vyjadřování se...

Samozřejmě má každý právo "krafat" hejtmanovi do jeho výběru kandidátů...vždyť on je voleným zástupcem. Není Bůh, je to "státní zaměstnanec", placený z našich daní:-)

Z Vaší podivné logiky vyplývá, že kdo nechce komunisty je nepoctivý a nezdravě uvažující člověk?:-)....wuauuu....vytesání hodná myšlenka:-))

A na otázku ( nevím, proč ji pokládáte mně?.-) : "proč tedy autor nespustil petici za zrušení KSČM?", odpovídám....."zeptejte se ho":-)....Ale možná přestaňte lidi kádrovat, přikazovat jim co mají a nemají dělat ... každý má v rámci zákona právo si sám určovat co chce a co nechce. On chtěl vyjádřit svůj nesouhlas s komunistkou radní, jmenovanou zrovna za oblast školství.... Myslím, že další, jiná státotvorná témata, nechtěl v tuto chvíli řešit:-)) Můžete Vy...třeba se na některých i my shodneme?.-)