MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115301 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 10:05

#115300: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ukrajina má na jejich území válečný konflikt vyvolaný Ruskem, v takové situace je logicky demokracie velmi omezena, přesto je Ukrajina schopna uspořádat volby podobně jako USA či GB během II. světové války.

Rusko páchá zločin proti Ukrajině, nikoliv Ukrajina proti Rusku. Ukrajina žádnou smlouvu s Ruskem neporušuje ani neokupuje jeho území. Dokonce dál na Krym dodává vodu a energie, přitom by se Krym do tří týdnů vylidnil, kdyby Ukrajiny tyto dodávky přerušila. I z toho plyne, že Krym je součástí pevninské Ukrajiny, tedy ruského na něm není vůbec nic. 

Mimochodem Rusko je se samo závazalo k obraně celistvosti Ukrjainy, jistě máš trojtrannu smlouvu o vzniku Ukrajiny pečlivě prostudovánu. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Je to vlastně velmi krátké a dokonce je to i v ruštině, kterou jistě vládneš.

Multikulturní obohacení

#115302

2017-09-18 10:10

Blogerka a aktivistka Ligy severu Monika Pilloni přeložila na svém blogu na serveru iDnes.cz zprávu z italského deníku Il Giornale týkající se znásilnění mladé Polky v Rimini. V minulých dnech byl totiž chycen africký multikulti gang, který za násilným činem stál. Šlo o dva bratry ve věku 15 a 17 let z Maroka, šestnáctiletého Nigerijce a 20letého šéfa gangu z Konga.

 

„Polští turisté seděli na dece na pláži a popíjeli nealkoholický nápoj. Potom je jeden z násilníků okradl, vynořily se další tři bestie a začalo peklo,“ popisuje Pilloni. Dívka i její přítel byli mláceni po celém těle. „Polák dostal lahví do hlavy a byl držen obličejem v písku. Dostával rány a kopance, zvracel, ale neměl kam, jak měl hlavu zamáčknutou do písku, tak se dusil. Vnímal podle křiku, že dívka je znásilňována... Nemohl nic dělat, snažil se přežít... První kolo násilností trvalo asi 20 minut,“ přinesla překlad italského tisku s podrobnostmi znásilnění Pilloni.

Celý příspěvek ZDE

 

 

Podle jejích slov dívka ležela na zádech, dva jí drželi nohy a třetí ji znásilňoval. „Jeden se vždy ‚staral‘ o přítele, který nakonec v bezvládném stavu dělal, že omdlel, aby vůbec přežil a nechali ho nadechnout. První, kdo dívku zneužil, byl konžský občan Butungu... Pak se všichni střídali. Drželi ji za krk, až se dusila. Anglicky na ně křičeli, že je zabijou... Byla vysílená, ale při vědomí. Posléze už nešla kvůli písku dobře penetrovat, a tak byla odtažena do vody a znovu vytažena asi tři metry z vody na pláž. Násilníci ještě neměli dost, a tak z vody vytaženou dívku povalili na bok a penetrovali ji vždy dva zároveň – jeden zepředu a druhý do análu – kam také ejakuovali,“ popsala otřesné chvíle Pilloni.

Jak dodává, Butunga, jenž mimo jiné má prý TBC, a kumpány usvědčila výpověď transky z Peru. „Peruánec/Peruánka vypověla, že ji tito 4 násilníci chtěli ukrást kabelku a vzápětí ji Butungu, kterého poznala, chytil za vlasy, zatáhl do křoví, kde ji praštili do hlavy lahví a pak jí střepem u krku vyhrožovali zabitím, jestli má ‚pindíka‘, zatímco jiný jí dal pěstí do tváře... Butungu a starší Maročan ji znásilnili ve stoje, pak ji povalili na zem, břichem nahoru a tam ji znásilnili ti dva nejmladší... První dva se s jedním kolem nespokojili a oba ji znásilnili znovu... Bez prezervativu a s ejakuací dovnitř,“ popsala Pilloni i tento případ.

S případem se pojí také těžko uvěřitelný komentář 24letého pákistánského mezikulturního zprostředkovatele Abida Jee. Ten prohlásil, že znásilnění je ‚horším aktem, ale pouze na začátku, když už je pinďour vevnitř, tak se žena uklidní a užívá si to jako normální pohlavní styk‘.


Nepřihlášený uživatel

#115303 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 10:11

#115294: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nečekal jsem, že umíš číst a nečekal jsem ani, že jsi schopen argumentovat. To, že jsi jako voliče Miloše Zemana minimálně latentní násilník - komunistický milicionář je naprosto jasné. 

 Kde je v tomto příspěvku lež? 

Neplivu na památku nikoho.

Upozorňuji na to, že záměr Ruska ovládaného komunisty nebylo osvobození, ale naopak zachování si dobytých území a zavedení odporné komunistické totality.  To skutečně Rusové praktikovali na každém území na, které vstoupili od počátku II. světové války, kterou společně s nacistickým Německem započali 1.9.1939 okupací Polska a potvrdili hned na počátku povražděním více jak 20 000 Poláků v Katyni, kdy byla vražděna elita polského národa. 

Konkrétně na našem území Rusové (komunisté Ruska ovládající své vlastní občany jako otroky, podobně jako Hitler ovládal Němce) okamžitě ničili staletou křesťanskou kulturu českého národa, systematicky po zavedení komunistické totality ničili nejen křesťanskou kulturu, ale také kulturu první republiky, válečný odboj - křesťanský skaut a i prvorepublikový nárovní sokol, přičemž obě tyto oraganizace se podíleli po celou dobu války na aktnivní odboji proti nacistické totalitě.

  Ničili a zničili jazykovou vzdělanost národa, kdy každý středoškolsky vzdělaný člověk v Československu se domluvil většinou třemi jazyky - česky (všichni jsme také rozuměli slovensky a polsky), německy a anglicky a k tomu ovládal základy latiny. Komunisté po komunistickém převratu zavedli povinou ruštinu, výuka angličtiny i němčiny zmizela (čitelé byli vyhozeni ze škol) na dlouhou dobu ze všech úrovní školství a na vysoké se začala postupně vracet až v šedesátých letech, přičemž nikdy již výuka nedošla větší intenzity a není tomu ani dnes. 

Dnešní Polsko je posunuto o stovky kilometrů na západ a část území Polska je dnes dokonce na původním území Německa, přičem komunistické i současné Rusko si ponechalo  ponechává území, které dobylo společně s nacistickým Německem. To je realita. Katyň byla ještě 31.srpna 1939 polské město s tím se mnoho nenadělá. stejně jako se dnes už může jen Rusko donekonačna omlouvat za to, že povraždilo více jak 20 000 největších Poláků té doby a to je to, co by Rusko mělo nepřetržitě dělat a nepřetržitě si v Katyni připomínat, podoboně jako si Německo připomíná koncentrační tábory II. světové války. 

Jestli by si Rusové měli připomínat i gulagy a masové vraždění i Čechů v těchto koncentrácích, o tom ať si Rusové rozhodnou sami, já bych byl rozhodně pro, stejně tak je nutné, aby by si Češi připomínali komunistické koncentráky na území ČR a oběti komunstického odporně dlouhého režimu. 

Upozorňuji na to, že spolupráce komunistického Ruska a Německa započala hned po skončení II. světové války společným porušováním Versailleské smlouvy a pokračovala a ještě se zintenzivnila po získání moci Hitlerem. Fakticky došlo k tomu, že se celá německá letacká armáda vyzbroji a vycvičila v Rusku a velká část zbrojního průmyslu byla v Rusku. To je také realita spolupráce komunistické a nacistické totality. 

To, že ruský občan či německý občan měl relativně malý vliv na vznik obou totalit je možné jistě diskutovat.

Německo ovšem velmi pečlivě prozkoumalo, jak mohlo dojít ke vzniku tak hrůzné totality a občany tedy nepřetržitě vyzývá, aby nic takového nikdy již nedopustili, způsob vzniku totality v Německu a důsledky této totality jsou dnes integrální znalostí každého německého občana.  

Současné Rusko jde naprosto opačným směrem, relativizujie komunistickou totalita a mnohdy jí dokonce glorifikuje. Požaduje po občanech Ruska, aby podporovali totalitu, vojenské výboje současné ruské totality, tímto dnes Rusko bohužel velmi připomíná kdysi nacistické Německo.

Diskuse se dá vést jistě o tom, proč tomu tak je. Jestli je např.

-Putin podoben Hitlerovi v myšlení

-Jestli Putinovi či Putlerovi došlo, že 15 let které je u moci se Rusko nedokázalo zbavit závislosti na ropě, pro kterou bude odbyt v budoucnu již jen a jen klesat a odbyt z Ruska bude klesat exponenciální rychlostí díky nákladům na těžbu a nestabilitu ruské politiky. 

-Jestli za nesmyslnou snahou Ruska stavět nesmyslné jaderné elektrárky je vytváření dnes již vskutku fiktivní závislost na dodávkách jederného paliva, neb dnes spuštěné jaderné elektrárny nebudou v provozu ani po dobu jejich životnosti.

-Jestli je vykradení "národního ropného fondu" v Rusku, který byl "jako tvořen" a dnes po něm není vidu ani slechu a je tedy nutné to "nějak schovat", např. masivním zbojením, propagací ruských zbraní a snahou je masivně rozšířit po světě. 

Dá se diskutovat o mnohém co se týká současného Ruska, nelze ale podporovat konání Putina. Nelze podporovat veta přijatých rezolucí RB OSN a to nejen o Sýrii. Nelze podporovat okupaci Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny, v Gruzii, ...... 


Nepřihlášený uživatel

#115304 Re:

2017-09-18 10:16

#115302: Multikulturní obohacení -  

 Ty jsi excelentí zvrhlé hovado a tv= debilní příspěvky připomínájí ubohosti MIloše Zemana o Pussy Riot, v tom jste si veli podobni. Dokonce i Zemanovu zálibu ve zvrhlostech dokládá jeho projev v kterém tak odporně lhal o panu Peroutkovi a nejen o něm. 

Tohle se ti bude velmi líbit - Incest, únosy, mučírna a 9 pohřbených obětí. Dům hrůzy sadistických manželů Westových šokoval Anglii

 


Nepřihlášený uživatel

#115305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 10:25

#115301: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Banderovská neonacistická junta nemá žádnou legitimitu a nikdo z Ruska s ní žádné smlouvy nepodepsal. Na Ukrajině řádí ozbrojené neonacistické skupiny, které si můžou beztrestně vraždit. To nemá s demokracií nic společného.

 

https://www.youtube.com/watch?v=H4dJRnI-X8Q


Nepřihlášený uživatel

#115306 Čím se vlastně liší Miloš Zeman od násilníků? Gigantickým dosahem jeho znásilňování .....

2017-09-18 10:25

 

 

 

.....reality?  V čem je fyzické znásilnění horší, než odporné a soustavné znásilňování pravdy Milošem Zemanem? Co má větší a destruktivnější vliv na celou společnost při veškerém respektu k oběti znásilnění fyzickému a samozřejmě při veškerém respektu k lidem, kteří se dnes bez pochyby cítí jako znásilnění Milošem Zemana a to skutečně mnozí tak, že odmítají vyslovit jeho jméno a nesledují veřejný prostor, aby se mu vyhnuli? Jsou tedy důsledky psychického teroru - zásilňování reality Zemanem na občany, kteří si to uvědomují podobné, jako důsledky fyzického znásilnění? Používá Miloš Zeman znásilňování reality a ovlivání čtenářů Blesku, ruské propagandy např. v Parlemtních listech a čínské televizi jako zbraň, kterou si u obětí vytváří závislost na něm? 

Budeš si muset na tyto otázky odpovědět a čím poctivěji si na ně odpovíš, tím lépe, nepochybuji o tom, že jsou ve tvém okolí lidé, kteří odmítají vyslovit Zemanovo jméno a odmítají se bavit o veřejném prostoru a o tom, co v něm Miloš Zeman koná.  

Nelze očekávat a nelze zajistit, že všichni příchozí budou ctít zákony, nelze to zajisti ani u většinové populace, proto je policie, soudy.

 Miloš Zeman ale může ctít zákony, nic mu v tom nebrání a nikdy po roce 1989 nebránilo a přesto to nedělá, viz. jeho porušování volebního zákona, což je do velké míry znásilnění jeho všech voličů, nebo minimálně těch, o kterých i NSS mluví jako o těch, na které jeho lhaní mělo vliv.  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Pokud je toto reálný odhad, je to 33 za den, tedy na každou hodinu v kterém koliv čase připadá 1,37 takových činů. Páchají to snad komunisté ze Sýrie, Libie, Kuby, Vietnamu, Polska, Ruska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, a všech kdysi komunistických ruských republik, co jich sem ruští komunistité během totality navozili? Na kolik z nich to připadá? 90 %, 60 %  nebo snad jako na průměr většinové společnosti? Jsou tu přece hosté, proč to ta komunistická pakáž dělá? Na zločineckých Rusů, kteří v ČR jako podnikají připadá ono hodinové penzum denně?

Měl bys najít odpověď, jinak je tvůj náhled na tuto problematiku značně zkreslený. 


Nepřihlášený uživatel

#115307 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 10:27

#115305: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Válečný konflikt na Ukrajině rozpoutalo Rusko. Ukradením Krymu a rozpoutáním naprosto otevřeného konfliktu na východě Ukrajiny. S tím opravdu nelze nic dělat, Rusko je vinníkem nikoliv Ukrajina. 

Důsledky pro Ukrajinu to má opravdu fatální, to máš naprostou pravdu. 

Pokud máš snad lepší posloupnost, nebo např. jediný důkaz, že by Ukrajina napadla Rusko, rád si to prostuduji a rád to budu oponovat. 

Časová posloupnost událostí na Ukrajině....

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#115308 Na Rusku je vlastně legrační už to, že vlastně Rusové vůbec neví.....

2017-09-18 10:34

Auroru obsadili klauni. Válka má být veselá, utahovali si z vojenských manévrů

Protiváleční aktivisté v převleku za klauny „obsadili“ na nábřeží Petrohradu historický křižník Aurora, jehož výstřel podle legendy zahájil před sto lety bolševickou revoluci, a ironickými hesly se dožadovali zvýšení vojenského rozpočtu. Podle médií byla nedělní akce parodií na nynější rusko-běloruské vojenské cvičení Západ 2017, které má v pondělí navštívit ruský prezident Vladimir Putin.

.....jaký rozpočet státu je. Je to neveřejné, není možné zjisti dokonce ani to, o čem tamní parlametn hlasuje, natož aby byly veřejné stenozáznamy z jednání či statistiky kdo jak hlasoval. Možná je to tím, že je v Rusku dodnes kybernetika pavědou :-). 

Tedy je skutečně vrcholně absurdní - klaunské požadovat v Rusku zvýšení vojenského rozpočtu :-/ je to ale samozřejmě tragikomické. 

Možná se teď občané Ruska zeptají " a kolik, že to vydáváme na zbrojení" a Vláďa Iljič Putler Putin "moudře" odvětí, "ně dost mnogo" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#115309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-09-18 10:44


Nepřihlášený uživatel

#115310 Re:

2017-09-18 10:57

#115285: -  

 U vás v Bělorusku??Pro ČR je to potenciální nepřítel.


Nepřihlášený uživatel

#115311 Možnosti jsou dvě, ale obě vlastně stejné......

2017-09-18 10:59

Je zřejmé, že Liglass Trading nezaplatí, připustil poprvé Kyrgyzstán. Firma žádá o odklad termínu

...."česká" firma mohla peníze získat leda tak jako Le Penová nějaké ruské banky, následně by peníze zase přistály v rusákově a vše by tedy bylo při starém. Ruský šlendrián to nestihl zprocesovat. 

Duhá možnost je, že to nestihli zprocesovat záměrně, by se to celé zase vrátilo na začátek a tedy si ruská firma nárokovala 37 mil. dolarů a nejdůležitější výsledek, aby se nic nedělo :-). 

Obě možnosti jsou velmi pravděpodobné a připomínají "referendum na Krymu", v které obě odpovědi vedli na legalizaci okupace Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#115312 Re: Re: Re:

2017-09-18 11:02

#115292: - Re: Re:  

 ty jsi proruskej šulda.

hnUS

#115313 Negerská Lousiana...

2017-09-18 11:08

Ulici v Lousianě zaplavila krev, prosákla z odpadu pohřebního ústavu

Takový hnUS je možný jenom v hnUSAkově.


Nepřihlášený uživatel

#115314 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 11:16

#115307: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nebylo to už tady, ty vyfetovaná neonacistická tupá píčo?

Evidentně jsi se zhlédl v Goeeblesovi a rozhodl jsi se svou lež stokrát opakovat, aby se z ní stala pravda. :DDD

Tak to ale nefunguje, kriple. Jsi akorát pro smích, ty staré fašounské hovno.

Pozdravuj v domově důchodců a řekni jim jaký jsi debil, ať ti zvýší medikaci.


Nepřihlášený uživatel

#115315 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 11:19

#115314: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Bylo to tu mnohokrát, nikdo z vás vulgárních ubožáků jako Miloš Zemana jste nebyli schopni to oponovat. Stejně jako Miloš Zeman nemáte žádné argumenty pouze lži. V tom je vaše patologie. Co je její příčinou si budete muset zjistit už sami. 


Nepřihlášený uživatel

#115316 Stejně jako komunisté nemohou odčinit jejich terorismus na západě, nemohou odčinit.....

2017-09-18 11:28

ani toto. 

Proč Západ nebránil ČSSR? psal mladý východní Němec do BBC. Skončil ve vězení

 

 


Nepřihlášený uživatel

#115317 Re:

2017-09-18 11:29

#106125: -  

 Skvěle napsáno!


Nepřihlášený uživatel

#115318 Re:

2017-09-18 11:31

#115316: -

A cos tenkrát dělal ty, bolševiku? Udával na StB jako nepříčetnej, viď?


Nepřihlášený uživatel

#115319

2017-09-18 11:40

  Já bych všechny ty rusofobní fašounský geronty, kteří celý život popdporovali bolševika, zmlátil na jednu hromadu smradlavejch hoven.


Nepřihlášený uživatel

#115320 Re: Re:

2017-09-18 11:41

#115318: - Re: 

 Nějaký můj příspěvek ti dává opránění mi podsouvat bolševické myšlení a jednání? 

Buď konkrétní, na každou takovou konkrétnost ti dodám nacionálně komunistické lži z projevů Miloše Zemana a lži obecné, začnu jako vždy těmi, které přesně identifikuje rozsudek Nejvyššího správního soudu vol. 39/2013 kde dokonce lži Zemana a jeho týmu porušovaly volební zákon, což je praktika, jak jistě uznáš, politických sektářů nacionálních komunistů, komunistů či nácků a proto není zbytí a je nutné Miloše Zemana charakterizovat jako nacionálního komunistu. 


Nepřihlášený uživatel

#115321 Re:

2017-09-18 11:42

#115319: -  

 Miloš Zeman už dávno jede v tobogánu vlastních exkrementů do karusele a že to byl pravděpodobný donašeč KGB a StB tak o tom já nepochybuji to si myslím doložil kampaní i celým působením v politice více než dostatečně. I jen "privatizace" 100 mld. ruského dluhu, který kamsi zmizel neznámo kam, neznámo komu a neznámo za kolik do bývalého rusákova dostatečně dokládá, že je Miloš Zeman ruský trotl. 

Evropan

#115322 Re:

2017-09-18 11:43

#115302: Monokulturní ochuzení -  

Takové perverzity sem dokážeš vložit asi jenom ty a je vidět, že si to vyloženě užíváš. Asi to souvisí s tvojí filozofií, že jedno znásilnění v Itálii je tragédie, zatím co 600 znásilněných žen každý rok u nás, to je statistika, kterou seš schopen akceptovat, pokud se mezi násilníky náhodou nepřimotá nějaký muslim. To by pak bylo NĚCO.

A taky škoda, že sem nenapíšeš, že ta Pilloni, není až tak blogerka, ale spolupracovnice Proruských listů. Už tam udělala několik rozhovorů, což nepopírá. Je to prostě tak nějak divné.

A co tví spolupracovníci policajti? Už jsou na stopě tomu zmetkovi, co pořezal Petru Kvitovou? Asi ne. To oni budou spíš na stropě ... 


Nepřihlášený uživatel

#115323 Re: Re:

2017-09-18 11:46

#115317: - Re:  

 RB OSN přijala sedm rezolucí o Sýrii, všechny vetovalo dnes už opět totalitní komunisticko - nacistické Rusko. 

Co s tím? Nezbylo, než vytvořit širokou koalici, která situaci v Sýrii řešila. 

Vzhledem k tomu, že se Rusové začali předvádět, USA nezbylo, než aby jim na hlavami proletělo 50 tomahowks a bylo jim naprosto zřejmé, že za zločinnost Asad musí tedy převzít plnou odpovědnost. 

Odpovědnost za stav v Sýrii je na Rusech a Adadovi, podobně jako na terorismu, který dnes řeší celý svět. Terorista Carlos např. disponoval syrským diplomatikým pasem a měl zázemí u všech komunistických zpravodajských služeb po celém komunistické bloku. 


Nepřihlášený uživatel

#115324 Re: Co se změnilo?

2017-09-18 11:48

#115316: - 

 

Ti, co dnes nesouhlasí s průjezdem amerických okupačních kolon ČR, jsou také stíháni...


Nepřihlášený uživatel

#115325 Re: Re: Co se změnilo?

2017-09-18 11:50

#115324: - Re: Co se změnilo? 

 Za to, že se nesouhlasí s průjezdem vojsk NATO? Bylo tu jediné zkoumáno ubožáka, co vystrkoval svojí řiť na vojáky NATO, ale asi pro naprostou debilitu této osoby to bylo odloženo.