MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115326 Nedivím se.....

2017-09-18 12:00

Soud opět osvobodil někdejšího Drábkova náměstka Šišku v kauze zakázky pro IBM

Soud v pondělí i napodruhé osvobodil někdejšího prvního náměstka ministerstva práce Vladimíra Šišku a znalce Vladimíra Smejkala v kauze miliardové zakázky pro IBM. Mužů se zastal revizní posudek z Akademie věd, který si soud nechal vyhotovit na základě pokynu odvolacího senátu. Pondělní rozhodnutí není pravomocné.

Ministerstvo sociálních věcí má systém, který už opravdu velmi dlouho opečovává firma, která má ministerstvo jako jediného platícícího zákazníka. Dospělo to před příchodem Drábka a Šíšky tak daleko, že si účtovali 500 mil. tedy skutečně půl miliardy za "údržbu" ročně, přičemž ministerstvo mělo ve správě hw a to komplet včetně komuničních linek, náklady na jeho obnovu, administrátory atd. atd. 

Je logické, že na tomto hospodárného není opravdu vůbec nic, neboť systém který firma spravuje se dá za 200 mil. postavit celý nový. To také Drábek se Šíškou realizovali a také rok systém provozovali, logicky s ročními náklady na údržbu v řádu desítek milinů korun. 

Dnes je opět původní firma na ministerstvu, dál provozuje zastaralý cirkus replikujících se serverů po celé republice a ministerstvo pro jistotu nezveřejňuje, kolik platí za údržbu. 

Tedy pana Šišku skutečně není za odsoudit. Snad Marksovou, tam by se v kontextu s informačními systémy ministerstva jisttě důvod našel. 


Nepřihlášený uživatel

#115327 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 12:01

#115294: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Nečekal jsem, že umíš číst a nečekal jsem ani, že jsi schopen argumentovat. To, že jsi jako voliče Miloše Zemana minimálně latentní násilník - komunistický milicionář je naprosto jasné. 

 Kde je v tomto příspěvku lež? 

Neplivu na památku nikoho.

Upozorňuji na to, že záměr Ruska ovládaného komunisty nebylo osvobození, ale naopak zachování si dobytých území a zavedení odporné komunistické totality.  To skutečně Rusové praktikovali na každém území na, které vstoupili od počátku II. světové války, kterou společně s nacistickým Německem započali 1.9.1939 okupací Polska a potvrdili hned na počátku povražděním více jak 20 000 Poláků v Katyni, kdy byla vražděna elita polského národa. 

Konkrétně na našem území Rusové (komunisté Ruska ovládající své vlastní občany jako otroky, podobně jako Hitler ovládal Němce) okamžitě ničili staletou křesťanskou kulturu českého národa, systematicky po zavedení komunistické totality ničili nejen křesťanskou kulturu, ale také kulturu první republiky, válečný odboj - křesťanský skaut a i prvorepublikový nárovní sokol, přičemž obě tyto oraganizace se podíleli po celou dobu války na aktnivní odboji proti nacistické totalitě.

  Ničili a zničili jazykovou vzdělanost národa, kdy každý středoškolsky vzdělaný člověk v Československu se domluvil většinou třemi jazyky - česky (všichni jsme také rozuměli slovensky a polsky), německy a anglicky a k tomu ovládal základy latiny. Komunisté po komunistickém převratu zavedli povinou ruštinu, výuka angličtiny i němčiny zmizela (čitelé byli vyhozeni ze škol) na dlouhou dobu ze všech úrovní školství a na vysoké se začala postupně vracet až v šedesátých letech, přičemž nikdy již výuka nedošla větší intenzity a není tomu ani dnes. 

Dnešní Polsko je posunuto o stovky kilometrů na západ a část území Polska je dnes dokonce na původním území Německa, přičem komunistické i současné Rusko si ponechalo  ponechává území, které dobylo společně s nacistickým Německem. To je realita. Katyň byla ještě 31.srpna 1939 polské město s tím se mnoho nenadělá. stejně jako se dnes už může jen Rusko donekonačna omlouvat za to, že povraždilo více jak 20 000 největších Poláků té doby a to je to, co by Rusko mělo nepřetržitě dělat a nepřetržitě si v Katyni připomínat, podoboně jako si Německo připomíná koncentrační tábory II. světové války. 

Jestli by si Rusové měli připomínat i gulagy a masové vraždění i Čechů v těchto koncentrácích, o tom ať si Rusové rozhodnou sami, já bych byl rozhodně pro, stejně tak je nutné, aby by si Češi připomínali komunistické koncentráky na území ČR a oběti komunstického odporně dlouhého režimu. 

Upozorňuji na to, že spolupráce komunistického Ruska a Německa započala hned po skončení II. světové války společným porušováním Versailleské smlouvy a pokračovala a ještě se zintenzivnila po získání moci Hitlerem. Fakticky došlo k tomu, že se celá německá letacká armáda vyzbroji a vycvičila v Rusku a velká část zbrojního průmyslu byla v Rusku. To je také realita spolupráce komunistické a nacistické totality. 

To, že ruský občan či německý občan měl relativně malý vliv na vznik obou totalit je možné jistě diskutovat.

Německo ovšem velmi pečlivě prozkoumalo, jak mohlo dojít ke vzniku tak hrůzné totality a občany tedy nepřetržitě vyzývá, aby nic takového nikdy již nedopustili, způsob vzniku totality v Německu a důsledky této totality jsou dnes integrální znalostí každého německého občana.  

Současné Rusko jde naprosto opačným směrem, relativizujie komunistickou totalita a mnohdy jí dokonce glorifikuje. Požaduje po občanech Ruska, aby podporovali totalitu, vojenské výboje současné ruské totality, tímto dnes Rusko bohužel velmi připomíná kdysi nacistické Německo.

Diskuse se dá vést jistě o tom, proč tomu tak je. Jestli je např.

-Putin podoben Hitlerovi v myšlení

-Jestli Putinovi či Putlerovi došlo, že 15 let které je u moci se Rusko nedokázalo zbavit závislosti na ropě, pro kterou bude odbyt v budoucnu již jen a jen klesat a odbyt z Ruska bude klesat exponenciální rychlostí díky nákladům na těžbu a nestabilitu ruské politiky. 

-Jestli za nesmyslnou snahou Ruska stavět nesmyslné jaderné elektrárky je vytváření dnes již vskutku fiktivní závislost na dodávkách jederného paliva, neb dnes spuštěné jaderné elektrárny nebudou v provozu ani po dobu jejich životnosti.

-Jestli je vykradení "národního ropného fondu" v Rusku, který byl "jako tvořen" a dnes po něm není vidu ani slechu a je tedy nutné to "nějak schovat", např. masivním zbojením, propagací ruských zbraní a snahou je masivně rozšířit po světě. 

Dá se diskutovat o mnohém co se týká současného Ruska, nelze ale podporovat konání Putina. Nelze podporovat veta přijatých rezolucí RB OSN a to nejen o Sýrii. Nelze podporovat okupaci Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny, v Gruzii, ...... 


Nepřihlášený uživatel

#115328 Čím se vlastně liší Miloš Zeman od sexuálních násilníků? Gigantickým dosahem jeho znásilňování .....

2017-09-18 12:02

 
 

 

 

.....reality?  V čem je fyzické znásilnění horší, než odporné a soustavné znásilňování pravdy Milošem Zemanem? Co má větší a destruktivnější vliv na celou společnost při veškerém respektu k oběti znásilnění fyzickému a samozřejmě při veškerém respektu k lidem, kteří se dnes bez pochyby cítí jako znásilnění Milošem Zemana a to skutečně mnozí tak, že odmítají vyslovit jeho jméno a nesledují veřejný prostor, aby se mu vyhnuli, podobně jako se toto stalo mnohým Němcům s Hitlerem či v Rusku se Stalinem?

Jsou tedy důsledky psychického teroru - zásilňování reality Zemanem na občany, kteří si to uvědomují podobné, jako důsledky fyzického znásilnění?

Používá Miloš Zeman znásilňování reality a ovlivání čtenářů Blesku, ruské propagandy např. v Parlamentních listech a čínské televizi jako zbraň, kterou si u obětí vytváří závislost na něm? 

Budeš si muset na tyto otázky odpovědět a čím poctivěji si na ně odpovíš, tím lépe, nepochybuji o tom, že jsou ve tvém okolí lidé, kteří odmítají vyslovit Zemanovo jméno a odmítají se bavit o veřejném prostoru a o tom, co v něm Miloš Zeman koná.  

Nelze očekávat a nelze zajistit, že všichni příchozí budou ctít zákony, nelze to zajisti ani u většinové populace, proto jsou soudy, policie i bezpečnostní služby státu.

 Miloš Zeman ale může ctít zákony, nic mu v tom nebrání a nikdy po roce 1989  mu v tom nic nebránilo a přesto to nedělá, viz. jeho porušování volebního zákona, což je do velké míry znásilnění všech jeho voličů, nebo minimálně těch, o kterých i NSS mluví jako o těch, na které jeho lhaní mělo vliv.  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Pokud je toto reálný odhad, je to 33 za den, tedy na každou hodinu v kterém koliv čase připadá 1,37 takových činů. Páchají to snad komunisté ze Sýrie, Libie, Kuby, Vietnamu, Polska, Ruska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, a všech kdysi komunistických ruských republik, co jich sem ruští komunistité během totality navozili? Na kolik z nich to připadá? 90 %, 60 %  nebo snad jako na průměr většinové společnosti? Jsou tu přece hosté, proč to ta komunistická pakáž dělá? Na zločineckých Rusů, kteří v ČR jako podnikají připadá ono hodinové penzum denně?

Měl bys najít odpověď, jinak je tvůj náhled na tuto problematiku značně zkreslený. 


Nepřihlášený uživatel

#115329 Na Rusku je vlastně legrační už to, že vlastně Rusové vůbec neví.....

2017-09-18 12:07

 

Auroru obsadili klauni. Válka má být veselá, utahovali si z vojenských manévrů

Protiváleční aktivisté v převleku za klauny „obsadili“ na nábřeží Petrohradu historický křižník Aurora, jehož výstřel podle legendy zahájil před sto lety bolševickou revoluci, a ironickými hesly se dožadovali zvýšení vojenského rozpočtu. Podle médií byla nedělní akce parodií na nynější rusko-běloruské vojenské cvičení Západ 2017, které má v pondělí navštívit ruský prezident Vladimir Putin.

.....jaký rozpočet státu je. Je to neveřejné, není možné zjisti dokonce ani to, o čem tamní parlament hlasuje, natož aby byly veřejné stenozáznamy z jednání či statistiky kdo jak hlasoval jako je to běžné v celém demokratickém světě. Možná je to tím, že je v Rusku dodnes kybernetika pavědou :-). 

Tedy je skutečně vrcholně absurdní - klaunské požadovat v Rusku zvýšení vojenského rozpočtu :-/ je to ale samozřejmě tragikomické. 

Možná se teď občané Ruska zeptají " a kolik, že to vydáváme na zbrojení" a Vláďa Iljič Putler Putin "moudře" odvětí, "ně dost mnogo" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#115330 Re: Re: Co se změnilo?

2017-09-18 12:09

#115324: - Re: Co se změnilo? 

 

Kdo by to byl řekl, ve svobodné sametové zemi pravdy a lásky? :-)))


Nepřihlášený uživatel

#115331 Re: Re: Re: Co se změnilo?

2017-09-18 12:13

#115330: - Re: Re: Co se změnilo? 

 Vždyť je to debilita co jsi napsal předtím a ještě větší debilitou je, že si na to sám reaguješ se současným vytvářením dojmu, že se jedná o někoho jiného. 

Je ale symptomatické, že si jako extrémista pleteš nesouhlas s projevem debility. Jsou to ale dvě naprosto rozdílné věci.

Za to, že se nesouhlasí s průjezdem vojsk NATO? Bylo tu  zkoumáno jediné konání (nikoliv nesouhlas) nějakého ubožáka, co vystrkoval svojí řiť na vojáky NATO, ale asi pro naprostou debilitu této osoby to bylo odloženo. 

Danému debilovi s vystrčenou řití nic nebránilo napsat text do novin, na svůj blog, kamkoliv a vyslovit agumenty proč nesouhlasí s průjezdem vojáků NATO. Mohly být ty důvody vskutku roztodivné, byť by se nejspíš zroveń jednalo o to, že by tu raději měl komunistickou totalitu a okupaci rusáky. 


Nepřihlášený uživatel

#115332 Bylo by opravdu děsivé, kdyby byl Trump idiotem jako Miloš Zeman.....

2017-09-18 12:23

Trump opět vyvolal rozpaky. Tweetoval o frontách na benzín v KLDR, žádné ale nejsou

...........na druhu stranu je již dnes zřejmé, že Kongres USA, jeho míru debility nejen zjišťuje ale i řeší. Tady se o to poslanci u Zemana ani nepokusili, možná pro naprostou zjevnost a gigantičnost, vždyť jak trefně řekl Kmoníček, přece nelze ty jeho debility brát vážně. 

 


Nepřihlášený uživatel

#115333

2017-09-18 12:34

Německo, Francie, Itálie, Británie, Portugalsko, Španělsko, Belgie a mnohé další státy už lze definovat jako Dár al-islám. Tedy země – svět islámu.

 

Nejvíce patrné je to hlavně ve Francii a Německu. Zde jsou muslimové již „doma“. Mají zde své mešity a minarety a kompaktní muslimskou obec. Zbývá už jen protlačit do právního řádu těchto zemí prvky šaría a získat plný respekt k islámu. Území, kde jsou muslimové v menšině nebo kde ještě nežijí a nemají zde mešitu s minaretem, své instituce a obec, islám označuje jako Dár al-harb, což znamená země – svět hříchu nebo také země – svět války. (Válkou je zde myšleno pokojné šíření svatého slova a učení islámu). To znamená, že tyto země jsou možnými adepty na Dár al-islám. Rozprášení muslimů po světě nebyl zrovna nejšťastnější nápad, protože jejich vůdčí duch je nekompromisní.

Vzhledem k historickým událostem, kdy muslimské země byly rozvráceny a uvrženy do chaosu, se část muslimů zradikalizovala natolik, že svůj boj neopírají jen o slova o víře a o příkladné skutky. Vzniká džihád, který je odvozen od slova džáhada (usilovat). Džihád se chopil zbraní, neboť usoudil, že jen slovem a příkladnými skutky se s po zuby ozbrojeným Západem nedomluví. Jelikož víra islámu považuje všechny narozené lidi v minulosti, přítomnosti i budoucnosti za muslimy, kteří ovšem o svém muslimství zatím nevědí, rozhodl se islám, že je na čase, aby změnil status quo a oznámil tuto skutečnost celému světu.

Jedním z důležitých spouštěčů věcí budoucích byl i projev při zahájení desátého summitu OIK (Organizace islámské konference) v Malajsii dne 16. 10. 2003. Projev přednesl malajský vůdce Muhammad Mahathir a oznámil, že muslimské státy a jejich občany svírá bezmoc. Nemají žádnou šanci udělat cokoliv správně. Myslí si, že se věci mohou jen zhoršit, že muslimové budou navždy utlačováni a ovládáni Evropany a Židy. Dále oznámil: Je ale skutečně pravdou, že pro sebe nemůžeme nic udělat? Je pravda, že 1,3 miliardy muslimů nedokáže uplatnit žádnou moc, aby se uchránili před utlačováním a ponižováním, jimiž je dusí mnohem menší nepřítel? Není možné, aby to jinak nešlo. Miliarda muslimů nemůže prohrát s pár miliony Židů. Ve skutečnosti jsme velmi silní. Přes miliardu lidí nejde jen tak snadno vyhladit. Evropané zabili přes 6 milionů Židů a přesto dnes Židé pomocí evropských prostředníků opět vládnou světu. Nechávají jiné bojovat a umírat za sebe. Čelíme národu, který přemýšlí. Přežil dvě tisíciletí pogromů ne proto, že vracel údery, nýbrž proto, že přemýšlel. Vynalezl a úspěšně zavedl komunismus, socialismus, demokracii i lidská práva, aby se zdálo nespravedlivé ho pronásledovat, aby mohl využívat stejná práva jako ostatní. S těmi dnes ovládl nejmocnější země. Tato malá komunita, tento národ, se stal světovou mocností. Jen pažemi proti nim bojovat nemůžeme. Musíme zapojit mozek.“

Mahathir vsadil na jistotu – na antisemitismus, čímž získali po světě mnoho příznivců a tajných pomahačů a sponzorů. Když Židé dokázali jako malý národ přetvářet dějiny, proč by to nemohli dokázat muslimové? Prorok Muhhamad totiž v Koránu muslimům sděluje, že Alláhův nejvyšší dar je intelekt, čímž se liší od judaismu a křesťanství, neboť to se opírá o vůli. Muslimové neuznávají západní styl života ani jeho právní systém. Judaismus a křesťanství viní z toho, že západní civilizace se nechová rozumně, neboť jen zdravé srdce dělá člověka dobrým. Muslimové se nepodřídí západním hodnotám, neboť tyto jsou známkou nemocného srdce. Judaismus a křesťanství se dle muslimů nechová správně, protože dovolilo zaplavit svět narkotiky, alkoholem, neřestí, zločinem, povoluje plastické zákroky pro změny pohlaví či kvůli kráse, povoluje svévolné poškozování těla (zde myšleno jako např. tetování, piercing apod.). Západní svět se nestará správně o své děti a staré občany přesto, že hlásá pravdu a lásku, západní svět zotročoval a zotročuje okolní svět apod.

Dle islámu je západní civilizace nemocná. Trpí chorobou všechna její srdce, neboť je v nich nevíra v Alláha, pokrytectví, ztráta naděje v Alláhovu milost, arogance, nespokojenost, nestálá láska, materiální láska a pohrdání Svatým právem. Srdce dle islámu má duchovní podstatu. Duše člověka je totiž dle islámu centralizována do srdce. Jen zdravé srdce dělá člověka dobrým. Islám je tedy cesta k míru a muslim je ten, kdo jde cestou míru a nezištné lásky. Odmítání víry v islám, nespokojenost s Alláhem a opovrhování Svatým zákonem způsobuje nezdravé srdce (duši). Nezdravá srdce musí být uzdravena. A jelikož západní náboženství nevyhlašuje žádné fatwy (striktní náboženská rozhodnutí) jsou jejich teologové nezpůsobilí konat a nemají žádnou autoritu, úctu ani respekt a ani možnost bez vnější pomoci napravit prohnilou západní společnost.

Předpoklad některých chytrolínů, že by se muslimové přizpůsobili západní civilizaci, kterou skutečně trvale pohrdají a nenávidí, je zatím rozhodně sci-fi. Pokud by se někomu podařilo bez problémů integrovat po světě přes miliardu muslimů tak, aby se asimilovali bez vážných problémů do něčeho, co je jim z duše odporné, přijali multikulti způsob života se všemi jeho pikantnostmi a jinakostmi, to by byl ovšem největší myslitel a reformátor všech dob. Takže, my Češi, můžeme jen doufat, že nás to nejhorší přece jen mine, protože jsme byli jen prťavá přicmrdávka Východu a nyní Západu a o těch všech srajdách, co se ve světě udály a dějí, my nerozhodujeme. Nepatříme ani k tvrdému jádru EU jako třeba Francie nebo Německo a možná i proto jsme zatím v klidnější a umírněné „zóně“ zvané Dár al-harb. Někdy je lepší mít jen kliku v ruce… a dveře nechat pro jistotu zavřený.


Nepřihlášený uživatel

#115334 Re:

2017-09-18 12:37

#115333: -  

 Hned se vyjasnilo, proč komunistická pakáž nejen v ČSR ničila křesťanskou kulturu, kulturu první republiky, realizovala masivní terorismus na západě a  propagovala ateismus politické sektářství, ničila školství, jazykové znalosti občanů. 


Nepřihlášený uživatel

#115335 Smluvní přepravce Uber nemůže v principu okrást převáženou osobu.....

2017-09-18 12:41

PŘÍMÝ PŘENOS: Taxikáři na letišti opět demonstrují proti šoférům Uberu

....ta jemu nikdy neplatí přímo, platí přesně ujeté trasy dle GPS a je navíc dokonce zjišťováno, zdali trasa nemohla být lepší - výhodnější pro zákazníka. 

Řekl bych, že toto nejspíše taxikářům vadí nejvíce, neboť aplikaci jako Uber může mít dnes libovolná tyxislužba, jeji postavení je směšně levné. 

Vypadá to tedy spíše jako demonstrace za to, aby takové aplikace nebyly vubec a taxi v Praze dál bylo celoevropsky symbolem masivního okrádání zákazníků. 

Je zřejmé, že je obrovské množství lidí, kteří by si již do taxiků s taxametrem nesedli. 


Nepřihlášený uživatel

#115336

2017-09-18 12:45

Cikáni jsou jako medúzy – otravní a k ničemu.


Nepřihlášený uživatel

#115337 Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta

2017-09-18 12:49

Okupanti přijíždí... Jako v roce 1968, možná to jsou ti samí?

 

https://youtu.be/h-tu1GfowrQ


Nepřihlášený uživatel

#115338 Pražská kavárna?

2017-09-18 12:52

Liberálové jsou levičáci, stejně jako bolševici, či fašisti a nacisti. Je to jedna totalitní levičácká pakáž.


Nepřihlášený uživatel

#115339 Re: Pražská kavárna?

2017-09-18 12:54

#115338: - Pražská kavárna? 

 Je zřejmé, že vy komunističtí ateisté jste  pakáží, to máš naprostou pravdu. Liberál ovšem neznamená člověk bez jakýchkoliv morálních zásad tedy ateista, to si patláš dohromady hrušky a jablky podobně jako idiot Miloš Zeman. 

Evropan

#115340 Re:

2017-09-18 12:57

#115281: Monokulturní poblouznění -  

Počet případů znásilnění ze strany migrantů v Německu se zvýšil ze 66 na 126 za rok. Naprostou většinu násilníků policie dopadla. U nás dojde k zhruba 600 případům znásilnění ročně, a policie dopadne zhruba čtvrtinu pachatelů, což jsou většinou případy domácího násilí. Takový je rozdíl mezi naší a německou policií!


Nepřihlášený uživatel

#115341 Re:

2017-09-18 12:57

#115336: -  

 Proč kličkuješ přes diskusi a nejdeš se udat přímo? 

Nepřihlášený uživatel

#115336

2017-09-18 12:45

Cikáni jsou jako medúzy – otravní a k ničemu.


Nepřihlášený uživatel

#115342 Re: Re:

2017-09-18 12:59

#115340: Evropan - Re:  

 Dopadla všechny, proto je zřejmé, o koho se jednalo. 

Rusové si museli zřídit v okupačních lágrech po roce 1968 nevěstince pro lampasáky přestože pro ně komunistická pakáž nepřetržitě pořádala setkávání s českými ženami a při všech možných i nemožných příležitostech. Učitelky se mohly doslova "vykoupit" z členství z KSČ vstupem do "sdružení česko ruského přátelství" které pravidelně pořádalo setkání s okupanty.

ČSSR se muselo o okupanty postarat mimo jiné právě proto, aby zase jako v roce 1945 nezačali znásilňovat. 

Evropan

#115343 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 13:09

#115300: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Odkazy na Prorusské listy a propaganda zloděje Okradmůry - a to má být nějaký objektivní zdroj informací? Člověče, tobě straší ve věži. Navíc Krym nikdy svobodný nebyl. Russáci tu vždy měli základny, a než proběhlo zmanipulované referendum, ruští fašisté ukrajinskou armádu i policii z Krymu vyhnali s výjikou těch, kteří se k rusským fašistům přidali, protože ukrajinská armáda bohužel nikdy neprošla očistou a nikdy z ní nebyli vyhnáni ruští fašisté a fízlové.

S tou tvojí verzí události na Krymu jdi tak akorád na schůzi Strany Pravých Debilů P.O. 


Nepřihlášený uživatel

#115344 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 13:13

#115343: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Díky. Odkazy na blogy v příspěvcích ruských trotlů opravdu ignoruji. 

 

Evropan

#115345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 13:16

#115305: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

ad : Na Ukrajině řádí ozbrojené neonacistické skupiny, které si můžou beztrestně vraždit. To nemá s demokracií nic společného.

Máš naprostou pravdu. I já tady neustále argumentuji, že na východě Ukrajiny řádí zabijáci vycvičení a vybavení zbraněmi z Russka. V takovém prostředí se nedá demokraticky vládnout. Russko by se už konečně mělo stáhnout z Ukrajiny a z Krymu, které okupuje v rozporu s mezinárodními i vlastními smlouvami. Je potřeba zabránit dalšímu vraždění ukrajinských obyvatel.


Nepřihlášený uživatel

#115346 Taxikáři s vyholenými lebkami si myslí, že do konce života budou jezdit s taxametrem.....

2017-09-18 13:29

PŘÍMÝ PŘENOS: Taxikáři na letišti opět demonstrují proti šoférům Uberu

 
 
Po víkendové odmlce pokračují konflikty mezi pražskými taxikáři a řidiči aplikace Uber. Taxikáři opět přijeli na ruzyňské Letiště Václava Havla, kde chtějí vyjádřit nesouhlas s tím, že pro ně platí jiné podmínky než pro řidiče Uberu. Protest sledujte v přímém přenosu iDNES.cz.
 
....přitom je realita taková, že už za 10 let nebudou jezdit vůbec :-), tedy každý den kdy nejezdí je jejich fatální finannčí ztrátou a už do roka budou mít všechny taxi služby aplikaci jako Uber, je směšně levná, nebude se už taxík objednávat jinak a taxikář již do ruky žádné peníze nedostane, tedy doba okrádání již skončila. 
 
Co tedy dnes taxikáři řeší na Letišti Václava Havla je naprostá záhada? Jediné, čeho docílí že vzniknou místa pro Uber a všechny další taxislužby pro vykládku a nakládku zákazníků pod nepřetržitým monitoringem, aby vždy bylo místo pro vyložení a naložení dalšího přijíždějícího auta. 
 
 
 
 
 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#115347 Ale taková hloupost poslance ANO StB se jeví jako možná i pravděpodobná.....

2017-09-18 13:45

Až budeme mít vnitro, všichni půjdou sedět, řekl prý poslanec ANO

18. září 2017  12:45, aktualizováno 13:52
 
Poslanec ANO Miloš Babiš minulou středu v rozhovoru s poslankyní TOP 09 Kristýnou Zelienkovou údajně řekl, že až hnutí po volbách povede ministerstvo vnitra, tak „půjdou všichni sedět“. „Vtip to rozhodně nebyl,“ řekla bývalá členka ANO Zelienková iDNES.cz. Podle Babiše poslankyně lže. „O vnitru jsem se s ní nikdy nebavil,“ uvedl.

....obzvláště, když se jmenuje Babiš a do Sněmovny je dostala z nevolitelného místa právě shoda jmen s Andrejem Burešem. 


Nepřihlášený uživatel

#115348 Re: Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta

2017-09-18 13:45

#115337: - Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta 

 Smrt ukrajinskym okupantum a jejich podporovatelum.


Nepřihlášený uživatel

#115349 Je zvláštní, že se neozývají právníci Andreje Bureše Babiše a soudruha Faltýnka......

2017-09-18 13:47

.....že jim dosud chybí trestní stíhání? Že by se začalo tvrdě dodržovat neinformování veřejnosti, pokud je věc ve fází trestního stíhání? 

Je to možné, o Andrejovi a Faltýnkem ani vidu ani slechu a to ani v jejich Blescích. 

Možná skončilo záměrné vynášení fragmentů ze spíšů obhájci. Bylo by to dobré. Pak by parlamentní komise, přestože se na obhájce vlastně nijak nezaměřila měla velký smysl. 


Nepřihlášený uživatel

#115350 Re: Re: Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta

2017-09-18 13:49

#115348: - Re: Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta 

 Ukrajinská armáda na území Ukrajiny okupantem? Tobě už hrabe jak Milošovi Zemanovi. Rusové jsou okupantem na Krymu, to bez nejmenších pochybností.