MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenec

#121563

2017-12-30 21:03

Drahoš je VÍTAČ a brusselský vlezdoprdele, toho za prezidenta fakt nechci!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121564 Re: Co si to nalháváš? Žádný politik a nejspíše nikdo nevítá živelnou migraci....

2017-12-30 21:17:32

#121563: Vlastenec -  

.....zároveń jsou ale lidé, kteří si uvědomují, že je nutné živelnou migraci řešit a o lidi, kteří do EU přišli se postarat. Představa, že je možné živelnou migraci řešit kriminálním jednáním děsivého rozsahu např. postřilet migrující na hranicích, zahnáním migrujících do moře je absurdní a účelově vytvářená jako alternativa k tomu, jak např. jednalo Německo. 

Další věcí je, že Všeobecná deklarace lidských práv jasně stanovuje, že lidé mohou utíkat před zlem i tvého komunistického či neonacistického typu a musí být přijati. Je to jedna z celosvětových dohod. Proč vy komunistická pakáž, přestože jste se nakonec k dohodě připojili jste jí nikdy nerespektovali, je opravdová záhada, neb ČSSR byl jeden velký koncentrák, kde dokonce mnozí ani neměli cestovní pas a na hranicích při odchodu z tehdejší komunistické totality byli zastřeleni. 

V roce 1968 sem přískákolo 500 000 rusáků a také ČSR musela jednat, nakrmit je, dát jim napít, ubytovat a to přesto, že to byl okupant. 

V Evropské radě, pro tvojí informaci, zasedá i náš premiér a v Radách ministrů i naši ministři, v EK je česká komisařka byť poněkud hloupá, čeština je rovnoprávným jazykem EU a dokonce poslanci mohou hovořit česky a jejich projev je tlumočen. Představa, že ČR nebude mluvit institucionálně s partnery v Evropě a bude přitom prosperovat, je představa absurdní, železná opona tu už byla a k prosperitě to nevedlo. 

I státy mimo EU mají tak či onak nastaveno partnerství v rámci EU a z tohoto partnerství se vždy snaží vytěžit maximum. Je otázka jak poctivé to je vůči nám v EU? Např. russáci také měli partnerský program s EU. 

Tedy buď v klidu, pan Drahoš je skvělý člověk, velmi zkušený manažer a diplomat, který dokonce velmi respektuje i názor takového idiota, jako jsi ty a já v tomto respektuji pana Drahoše, přestože tebe považuji opravdu za zvrhlé hovado, neb jen zvrhlé hovado jako ty si může projektovat vlastenctví do takového odporného komunistického nácka jakým je Miloš Zeman. 

--------------------

Zároveň bys měl být konkrétní, pokud ti něco na EU vadí, musíš konkrétně říci co a také jak to udělat lépe a hlavně tak, aby to bylo lépe pro všechny ve EU, neb je vskutku absurdní představa, že to může být špatné pro druhé a pro nás to bude přínosem.

Doposud totiž nic lepšího než dodržované smluvní vztahy a nepřetržitá komunikace a rozvíjení smluvních vztahů nebylo pro zachování vzájemného respektu a míru vymyšleno. EU i Spojené Státy, Kanada, Austrálie, ale také např. 1,5 mld. mnohonárodnostní a mnoho etnická Indie toto ctí a ví proč. 

Tedy nehraj si na vlastence, když jsi idiot, takové hraní na vlastence je pak nutně neonacismem či internacionálním komunismem. Podezřívám tě, že ti více vyhovaly obě odporné russácké okupace Československa než to, že bys byl skutečně vlastencem. 

Evropan

#121569 Re: Pan Jiří Drahoš bude dobrým prezidentem

2017-12-31 08:19:25

#121563: Vlastenec -  

To, že fandíš jinému kandidátovi, to je samozřejmě jenom a pouze tvoje věc a máš na to právo, a to i přesto, že tvůj favorit je opilec a lhář, což lze kdykoli dokázat. Ovšem měl bys totéž právo dopřát i ostatním občanům země a nezavádět tady přímou demokracii okradmůrovského stylu, tedy že demoktatické je to, co si přeje TO. Pan profesor Jiří Drahoš určitě není žádný vlezdoprdelka, určitě si nebude jezdit pro instrukce kamkokoli, tak jak to dělá současný president. Proto ho považuji za výborného kandidáta na našeho příštího prezidenta. Někdo by měl vrátit tomuto reprezentativnímu úřadu úroveň, jakou měl za pana Václava Havla. Ten propad významu a reprezentativnosti funkce prezidenta, který způsobili Klaus se Zemanem, ten jim budu vyčítat vždy. Myslím si, že tak velkou ostudu jsme si opravdu nezasloužili.


Nepřihlášený uživatel

#121572 Re:

2017-12-31 11:04:18

#121563: Vlastenec -  

Pan Jiří Drahoš bude v lednu 2018 zvolen naším příštím prezidentem ČR.