MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127628 Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák

2018-03-07 18:21

#127581: - Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .. 

Napsal jste:

To mi podsouváš věci, které nejsou pravdivé. Na hloupých příspěvcích dokládám, jak hloupý je komunismus, totalita, jak velká neznalost demokracie je u pistatelů hloupých příspěvků a příznivců ANO StB, KSČm, SpD, Zemanovců a jak těžce je v nich komunistické myšlení zakořeněno. 

A jak většinou často tvrdíváte, má to být tím, že v naší republice neproběhla řádně debolševizace. Tenhe Váš názor se ale s realitou zjevně nekryje. V USA zvítězil Trump a často jeho voliče vlastně dáváte na jednu rovinu s českými voliči tzv. "nesystémových" stran. Oni mají tito voliči, dle vašich mnohých vývodů dost podobnou věkovou i sociální skladbu. Stejně tak voliči Marin Le Pen, italští voliči nesystémových stran, kteří vyhráli nyní volby, lidé co v Británii hlasovali pro Brexit. Můžete mi vysvětlit čím to je, když v zmíněných západních státech bolševici nikdy nevládli, že i přesto tam mnozí lidé volili nesystémové strany? Jak je možné, že vyslyšeli tzv. ruskou propagandu, když nikdy tito lidé nebyli vychováváni k tomu aby na ni slyšeli? Že by snad potřebovali USA a Británie řádně zdebolševizovat? Tady je zřetelně vidět, jak hloupé vaše teze převážně bývají.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127630 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako St

2018-03-07 18:34:23

#127628: - Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Nevytrhávej z kontextu jak idiot Miloš Zeman. 

Podouval jsi mi, že hloupé příspěvky zneužívám. Nic takového nedělám, na hloupých příspěvcích příznivců komunistů, neokomunistů a neoancistů dokládám, jak hlubokou neznalost demokracie mají a jak vážně je vnich zakořeněn bolševismus, totalitní myšlení. 


Nepřihlášený uživatel

#127635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako St

2018-03-07 18:59:24

#127628: - Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Myslím, že jsem nikdy nenapsal sousloví "neproběhla řádně debolševizace". 

Mluvím o zdejších lidech, kteří vyrostli v bolševismu, nebo jejich rodiče vyrostli v bolševismu či jsou bolševiky - tedy ti co volí Zemana a ostatní neokomunistické, neobolševické a ultra bolševické strany mají, dle mého názoru, velmi zakořený bolševismu. 

To, že shledáváš tyto voliče podobnými s voliči Trumpa, je jistě možné. Podobnost není v bolševismus, ale jisté povolnosti v podléhání spikleneckým teoriím, vyvolávání nenávisti, dá se mluvit o poměrně velké nevzdělanosti a u těch i vzdělaných odporné vypočítavosti či zneužítí právě těch, kterými lze manipulovat právě pomocí spikleneckých teorií. 

Tam skutečně je podobnost velká, neboť je velmi pravděpodobné, že voliči Miloše Zemana jsou čtenáři Parlamentních listů, Aeronetu a podobných hrůz, podobně jako voliči Trumpa si nechali myšlení vygumovat facebookem a klikáním na ruskou propagandu vyvolávání nenávisti, tedy na druh Parlamentních listů. 

Před volbami v roce 2013 jsem se zeptal pana Schwarzenberga, jak je to s populismem a jak moc jsou si ti, kteří mu podléhají podobni. (otázku si již přesně nepamatuji), ale pamatuji si velmi odpověď na první část, populismus NAŠTĚSTÍ není stejný zde a v ostatních zemích např. EU, liší se mnohdy i region od regionu. To co tedy funguje populisticky v Ostravě už mnohdy vůbec nefunguje v Olomouci či Hradci Krílové. To je zpráva relatlivně dobrá. Přesto jsou si konzumenti populismu jistě velmi podobni, to bych řekl, jsi vypozoroval velmi dobře.