MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná

2018-03-07 19:51

#127645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jak 

:-) nebo je to spíše tím, že T. Okamůra, Zeman, Babiš, Filip si vymýšlí hovadiny, které jsi popsal, vytvářejí jakési podivné dojmy, že "nám někdo ubližuje" "že nám cosi "implementuje", že "to k nám nepatří". S realitou to ovšem nemá nic společného. 

Problém je vůbec v neznalosti vývoje Evropy a Světa v ČR. 

To, že by tu byli lidé hloupý i bez bolševismu je ovšem jistě velká pravda. Leč nutno říci, že bolševismus zničil prakticky všem, vzdělanost, kulturu, mravnost, víru v absolutní dobrou existenci života na Zemi, sdílení této víry, tedy důsledky to má fatální, dnes si dokonce někteří myslí, "že socík byl super" přestože je to dokonce dodnes v Severní Koreji odporná vražená totalita. 

"Tady se spíš ukazuje, že odpor vyvolávají globalizační procesy v rovině právní, když je cizorodý druh práva implementován do zemí, které mají odlišnou kulturu i historii, od oblastí, kde právní normy s ambicí ke globálnímu rozšíření byly stanoveny."

Jaký globalizační proces v rovině právní máš na mysli? - Všeobecnou deklaraci lidských práv? 

Co to je vůbec za blábol "globalizační proces v rovině právní"? Evropa má 550 mil. lidí, Indie má 1,5 mld a když se tam Čech pochlubí, že máme vlastní zemi a je nás 10 mil. tak se mohou potrhat smíchy a přijde řada otázek, to jako máte hranice, armádu, policii, parlament? A když člově přisvědčí, tak se smějí ještě více. 

Čína má 1,2 mil. lidí. byť je tam jistě prakticky miliarda otroků, kteří živí 200 mil. privilegovaných z měst, je to pořád 1,2 mld. lidí. 

Tedy opravdu bych si z "globalizace" nás v Evropě nedělal vůbec žádný problém a napak bych se v rámci Evropy snažil velmi čile kooperovat, sdílet vědecké výzkumy, zdroje, znalosti, technologie, přesně tak, jak to v rámci Evropy - či EU děláme a jak se v rámci EU snažíme, aby to bylo co nejefektivnější, naše duševní vlastnictví bylo co nejefektivněji chráněno a naše klady, byly pokud možno co nejvíce prodávány po celém světě.

S russáckou okupací to fakt nebyl žádný med, věř tomu. Russák je velmi věrohodný, agresivní, násilnický okupant, ale jako partner, spojenec je krajně nedůvěryhodný. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, j

2018-03-07 21:21:25

#127647: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná 

Víš ty co? Ať se Ind třeba smíchy potrhá a pak ať si jde vytřít řiť igelitem a posléze se napít vody ze zahnívající posvátné řeky, kde několik metrú od něho plave torzo mrtvoly člověka, který neměl dost peňěz, aby ho spálili po smrti žehem. Tedy ho mrtvého zatížili kameny a svrhli ze člunu doprostřed řeky, avšak mnohdy nafouklé zbytky těl v oné posvátné řece vyplavou na hladinu.  Nechť se směje, nicméně ať si svoje zvyky hýčká v Indii a nesnaží se udělat z celého světa něco na způsob globální Indie. Mne do jeho poměrů, které mohou být pro některé lidi i romanticky poutavé, nic není, ať se hlavně nesnaží něco měnit u nás po svém. To platí ale hlavně zejména pro zdivočelé Afričany, u nichž, pokud se nehodlají chovat jako lidé, by možná bylo záhodno přezkoumat, zda by se na ně měla lidská práva, či Ženevské konvence vůbec vztahovat. Ženevské konvence mají chránit ohrožené bytosti lidské, nikoli parazity, bacily, či krvežíznivé predátory.