MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131726 Re: Re: Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-11 15:12

#131508: Evropan - Re: Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně! 

Postup je v souladu i s naším zákonem o církvích - 

Zákon č. 3/2002 Sb. 

Věc je dávno vyřešena a jasně definována. Církve skutečně nemohou tvořit "paralelní" politickou strukturu. Proto je také velký problém s komunisty a nácky, neboť se jedná o politické sekty (KSČm, SPD, ANO StB), tedy ve své podstatě zvrhlé církevní společenství s jasnou politickou ambicí ničit svobodu, kulturu a morálku. 

Existuje právo:

Svoboda náboženského vyznání
(1) Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena. Každý má právo svobodně projevovat své náboženství nebo víru buď sám nebo společně s jinými, soukromě nebo veřejně, bohoslužbou, vyučováním, náboženskými úkony nebo zachováváním obřadu. Každý má právo změnit své náboženství nebo víru anebo být bez náboženského vyznání.

(2) Právo nezletilých dětí na svobodu náboženského vyznání nebo být bez vyznání je zaručeno.1) Zákonní zástupci nezletilých dětí mohou výkon tohoto práva usměrňovat způsobem odpovídajícím rozvíjejícím se schopnostem nezletilých dětí.

(3) Nikdo nesmí být nucen ke vstupu do církve a náboženské společnosti ani k vystoupení z ní, k účasti nebo neúčasti na náboženských úkonech či úkonech církve a náboženské společnosti.

(4) Každý má právo volit si duchovní nebo řeholní stav a rozhodovat se pro život v komunitách, řádech a podobných společenstvích.

(5) Nikdo nesmí být omezen na svých právech proto, že se hlásí k církvi a náboženské společnosti, že se účastní její činnosti nebo že ji podporuje, anebo je bez vyznání.

 

A také existuje povinnost: 

Podmínky vzniku a působení církví a náboženských společností
Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud

a) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení,

b) rozněcuje nenávist a nesnášenlivost,

c) podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,

d) závažně narušuje veřejnou mravnost, veřejný pořádek nebo veřejné zdraví,

e) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický nebo fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému nebo ekonomickému poškozování těchto osob nebo jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých nebo omezování jejich práva na vzdělání4), nebo zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo

f) je její učení utajováno vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.


Nepřihlášený uživatel

#131727 Kde jinde by se tedy podvodnice s kmenovými buňkami mohla uchytit, než v ANO StB.....

2018-06-11 15:13

 

Syková: Drahoš mě chtěl odstranit z vědy i politiky. ČSSD mi nominaci nedala, tak jsem kývla ANO

.....je opravdu velmi nemravné zneužívat získané tituly, neb vzdělání zjevně Syková nemá žádné, neboť nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a z toho Syková zjevně nemá vůbec nic, když kandiduje za ANO StB. Její drzost otirat se v takové situaci o Drahoše jen dokládá, její osobní ubohost a libování si ve zdánlivé politické moci. 


Nepřihlášený uživatel

#131728 Parta zlodějů, co ukradla celý Hrad i Lány.....

2018-06-11 15:15

 

 

Hrad zastavil v Lánech práce za 40 milionů. Podle Mynáře už nejsou potřeba

8. června 2018  0:01
Kancléř Vratislav Mynář stamilionové práce na vodní nádrži v Lánech označoval za nezbytné. Šéfa obory Miloše Baláka však vloni za manipulaci zakázky obvinila policie. Nyní podle zjištění MF DNES Hrad další utrácení v zakázce, která je pod drobnohledem policie, zastavil. Prostavět dalších 40 milionů podle Mynáře prý není potřeba.
 
....a snaží se ukrást celou tuto krásnou zem a prodat jí russácko-čínské komunistické pakáži? 

 


Nepřihlášený uživatel

#131729 Russákov, plný zavšivené nevzdalané bolševické pakáže - konkurent západu?

2018-06-11 15:16

 

Putin si v besedě také postěžoval na politiku „zadržování“ Ruska, kterou podle něj prosazuje Západ. Řekl, že opakující se obviňování Moskvy je vyvoláno tím, že Rusko se stává konkurentem Západu. „Zadržování je chybná politika, je třeba zahájit konstruktivní spolupráci, která prospěje všem. Každý už to začíná chápat,“ uvedl Putin.

.....Putlerovi už dočista hrabe. Nás je 550 mil. russácké pakáže je cca 70 mil. a jsou již nejspíše v menšině v "jejich" federaci. Tedy co vlastně Putler pořád řeší? Russáci jsou jedni z mnoha, vedle mají více jak desetkrát větší Čínu, které se do russákova nastěhuje, kdykoliv si vzpomene. 


Nepřihlášený uživatel

#131730 Proto russácký trotl a kriminální imigrant a StBák porušují Ústavu v ČR, chtějí se dostat....

2018-06-11 15:18

 

 

Babišovo jmenování otevírá komunistům cestu k moci, píší zahraniční agentury

....do zahraničních novin, jsou to ubožáci a zločinci. Zeman kradl ve stovkách miliard, Babiš krade velmi obdobně, je to jediné co z StB a KGB znají. 


Nepřihlášený uživatel

#131731 Řekl bych, že západní politici mají velmi dobré informace, nejen o tom.....

2018-06-11 15:19

 

Bez důvěry sněmovny má Babiš v EU potíže. Jeho nabídky k setkání ignorovala Merkelová i Macron

....že je Babiš nomenklaturní komouš, StBák a kriminální imigrant od ČR, ale také mají velmi dobré informace o tom, jak ANO StB hlasuje a o čem s neonacisty z SPD a ultra komounisty z KSČm. Velmi dobře mají západní politici zmapováno porušování ústavnosti russáckým trotlem Zemanem ve spolupráci s StBákem Babišem a co řekl bych, že mnohé zpravodajské služby mají velmi dobré důkazy o tom, že Babiš je luxusním bilým koněm russácké pakáže, neb jako vlastník Agrofertu nikdy nevypadal a nevypadá přestože je na něj tento karusel nejspíše na praní špinavých peněz napsán. 


Nepřihlášený uživatel

#131732 Re:

2018-06-11 15:21

#131412: -  

:-) včera zrovna už kriminální imigrant Babiš nevěděl kudy kam, tak prohlásil, že on se ničím od Kalouska neliší, ten chtěl také vlády s komunisty :-). 

Kalousek v krizovém stavu skutečně navrhl vládu podpořenou komunisty, neboť lidovci už tou dobou byly opravdu už trochu pološílenou stranou a bylo potřeba, aby tehdy vlastní stranu motivoval a případně z ní byl v opačném případě "vypuzen". 

Bylo to poněkud komplikované, ale stalo. Lidovci se trochu vzpamatovali a Kalousek je mohl vcelku čestně opustit. 

Dnes je děsivé, velká část voličů lidovců volila neonanacistickou SPD a dokonce min. jeden vysoký funkcionář lidovců je dnes členem neonacistické SPD, což je opravdu děsivá vizitka této straně. 

Přičemž Babiš se od Kalouska liší naprosto zásadně, Kalousek nebyl nikdy ani vyšetřován, Babiš je obviněn z trestného činu se sazbou, která je pouze nepodmíněná a to nejnižším objemu tuším 6 let. Co více, Babiš, který nechal napsat Janečkův prokorupční fond hanopis na Kalouska nebyl schopen za roky reálné moci, vlivu na policii, státní zástupce, soudy, MF, celní a daňovou zprávu atd. atd. prokázat cokoliv z hanopisu. Velmi podivné, udělal tím z pana Kalouska morální i odbornou autoritu a proto se na ní také dnes odkazuje. 

Dašlí věcí kde se kriminální imigrant a Stbák Babiš velmi liší od pana Kalouska, je ve správě státních financí. Babiš přestože vygeneroval miliardové roční náklady státu v podobě EET a kontrolních hlášení a mnoha dalších šíleností, nemá růst výběru daní v korelaci s růstem HDP a už vůbec ne růst DPH s růstem maloobchodních tržeb, což je naprosto naprosto absurdní. Efektivita, kterou pak Kalousek tedy vybíral daně, byla neskonale lepší, než výběr daní Stbákem, Švindlerovou a Janečkem. Deficit 50 mld. v situaci, kdy je růst nad odhadovaným růstem, z kterého je tvořen rozpočet je vrchol zhovadilosti.

Jaký růst HDP by tedy musel být, aby byl rozpočet alespoň vyrovnaný? 

Proč je každý z nás každoročně zadlužen o další 5 000,- ?  

Kde jsou ty ony údajně rozkrádané stovky miliard ročně co o nich ANO StB tak mluvilo v roce 2013? To snad Babiš krade jako Zeman, který vygeneroval za 4 roky navýšení státního dluhu na dvojnásobek, tedy z cca 400 mld. dluhu v roce 1998 na 800 mld. v roce 2002 a např. ukradl russácký dluh v objemu cca 120 mld. a 14 mld. hotovost z MUS? 


Nepřihlášený uživatel

#131733 Tady dokonce Miloše Zeman propustil z kriminálu nájemného vícenásobného vraha, kterého.....

2018-06-11 15:22

 

K případu, který Slováky šokoval a vyvolal pobouření, se vyjádřil i premiér Peter Pellegrini. "Nelze tolerovat, že vrazi smějí svobodně chodit po našich ulicích," prohlásil předseda vlády. "Jsou to velmi špatné signály pro naši společnost. S vrahem nemůžeme mít slitování a spravedlnost musí zasáhnout okamžitě," dodal.

....jednoznačně bez pochybností odsoudily všechny úrovně soudů v ČR včetně soudu Ústavního. Marta Ivanovna Gottwaldová ho dokonce navštívila ve vězení a házela po něm obdivné pohledy, třásla si s ním rukou no prostě hnus. A pak, že Miloš Zeman není idiotem, když záměrně nechává pobíhat nájemného vraha mezi občany ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#131734 Bureš je fakt legrační, to jako žije v představě, když mu StBáci "odsvědčí", že není StBákem....

2018-06-11 15:23

 


Babiš bude žalovat Slovensko. Vadí mu, že je stále spojován s StB


6. června 2018  15:19, aktualizováno 16:00

Premiér Andrej Babiš podá do 15. června žalobu na Slovensko k Evropskému soudu pro lidská práva. Řekl to po jmenování předsedou vlády na Pražském hradě. Babiš se dlouhodobě snaží dosáhnout soudního verdiktu, že nebyl vědomým spolupracovníkem komunistické tajné policie StB.

 

....že není StBákem?

 

Jeho svědci jsou stále Stbáky, nikdo je StBáctví nezbavil, tedy oni také musí stále svojí donašečskou pakáž jako je Babiš krýt, co kdyby sem zase russácká pakáž se svými dovolenkáři nakráčela, oni by pak byli "rehabilitováni" a "vyznamenáni" včetně StBáka Babiše.

 

Proto je problém, že jej russácký trotl stále dokola jmenuje premiérem a společně pak jednají daleko za hranicí ústavnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#131735 Chce to dělat spíše jako jeho řídící údy z StB.....

2018-06-11 15:25

 

Komárek: Babiš chce vládu řídit jako podnik, je přesvědčen, že tak bude mít nejlepší výsledky

Komárek, to je fakt maso..... 


Nepřihlášený uživatel

#131736

2018-06-11 15:26

 Stejné úrovně blahobytu, který tu byl v roce  1989, se povedlo dosáhnout až v roce 2003! Nyní již většina lidí ví, co ten zkurvený stbácký Samet  byl zač!


Nepřihlášený uživatel

#131737 Re: Pryč s EU, s imigranty a podobnou svoloči!

2018-06-11 15:27

#131278: Ostravak - Pryč s EU, s imigranty a podobnou svoloči! 

Také si myslím, že by kriminální imigranté Babiš, Krnáčová, Okamura měli být dávno repatriováni. Této zemi by to velmi prospělo. 

Které imigranty máš na mysli ty :-), nějaké další znáš? 

Jeden russák, co tu pod vlivem alkoholu a drog, autem za 2,5 mil. zabil dívku z Jižní Ameriky na přechodu, tak tento zločinec už se "repartioval" sám, když jej nejspíše polodemntní soudkyně propustila z vězení na kauci 1 mil. korun. 

Dalšího russáka jsme správně odeslali do USA, neboť USA požádaly mezinárodním zatykačem o jeho zatčení. 

Pak jsme repatriovali některé KGBáky, co tu prováděli zpravodajskou činnost, ale bohužel russácká ambasáda je stále ještě složena z desítek či dokonce stovek russáckých agentů. 

Cizinecká policie by také měla velmi pečlivě prověřovat russáckou zavšivenou pakáž, která si tu zakládá živnostenstká oprávnění a nikdy tady tato pakáž nezaplatila jedinou korunu daní, přitom tady podnikají. Tito by samozřejmě měli býti také urychleně repatriováni. 

Pak je tu celá řada Slováků, kdy mnozí také nectí demkracii, jak vyplývá i z této diskuie i tito by měli být repartirování s kriminálními imigranty Babišem a Krnáčovou. 


Nepřihlášený uživatel

#131738 Neonacista Okamura, jeho kamaráden tady dokonce psal Židovské obci :-)....

2018-06-11 15:28

 

Šéf AfD Gauland žehlí své výroky o Hitlerovi a nacismu

Nechtěl jsem zločiny národního socialismu zlehčovat, prohlásil v pondělí spolupředseda strany Alternativa pro Německo (AfD) Alexander Gauland. Po tvrdé kritice napříč politickým spektrem, které se mu dostalo za sobotní výroky o tom, že éra Adolfa Hitlera a nacismu byla jen „ptačím trusem na jinak velkolepé tisícileté historii Německa“, se v pondělí omlouval a vysvětloval.

....omluvné dopisy, příčemž nácek, který nechce zlehčovat zločiny nacismus vypadá jako Filip, Kováčik či celá KSČm, kteří nechtějí zlehčovat zločiny komunismu, ale nepřetržitě to přitom dělají :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131739  Aneb další z Stbákových maškar v "akci"....

2018-06-11 15:30

 

Potřebujeme to tu dekontaminovat, Matějská bude vypadat jinak. Krnáčová prováděla Výstavištěm

....kdepak je dnes konec další z nich StBačky Kleslové. Nově jsem se dozvěděli, že opět StBačka kandiduje, protože už podle vzoru StBák Babiš není StBák není ani StBačka Kleslová StBačka :-/


Nepřihlášený uživatel

#131740 Je příznačné, že se StBák, kriminální imigrant a komouš Babiš zastal Maříka, přece si soudruzi....

2018-06-11 15:31

....pří těch zlodějinách nevyškrábou oči. 

A to se to Mařík tak snaží táhnout jak s StBákem Burešem, russáckými trotli, kteří přednášejí ....

2018-06-04 12:47

 

Šéf institutu robotiky skončil. Nechápal, že je můj podřízený, vysvětluje rektor ČVUT

....Starostům ve Sněmovně tak i se svými starými "kámoši" z doby komunismu a StB :-). 

On je Mařík takový šikula, katedře počítačů na FEL kdysi namluvil, že by pro ně bylo super, kdyby měli svojí vlastní fakultu, budou mít pak děkana a proděkana a prostě spousty funkcí, založí si spoustu kateder a bude to úžasný. Hlupáci z katedry počítačů na to skočili šikula Mařík "přes prázdniky" založil katedru počítačů z daleko schopnojších lidí :-) a fakulta informatiky je, zdá se, zkomírající nesmysl, bez špetky reálného účelu, neb vědu v počítačích a programování dělají logicky na matfyzu, nebo to alespoň daleko lépe předstírají. 

Katedra počítačů na FEL vždy spíše vypadala jako špatně fungují IT oddělení, než jako vědecké a vzdělávací pracoviště prestižní fakulty ČVUT. 

Tedy bych řekl, že rektor ČVUT říká minimálně z velké části pravdu a protože měl Mařík s projektem za "járd" příliš megalomanské plány a dnes mu vysychají zdroje, které není schopen naplnit, tak se jen snaží prachy získat.  


Nepřihlášený uživatel

#131741 Někde ten StBák Bureš těch 40 mld. za čtyři roky nakrást musel....

2018-06-11 15:32

 

Dotace pro zemědělství jdou hlavně k velkým firmám, hlásí kontrolní úřad

4. června 2018  8:44
Většinu z miliard korun evropských dotací na rozvoj zemědělství z Programu rozvoje venkova stát rozdává velkým firmám. Podpora malých a středních podniků, kterým měl program pomoci, naproti tomu vázne. Ministerstvo zemědělství, které peníze z programu rozděluje, výtky popírá a tvrdí, že velké podniky nezvýhodňuje.
 

....to se prostě nedá nic dělat, nárůst majetku za 4 roky na dvojnásobek v konkurečním prostředí se realizovat jen tím, že se přisaješ na stát a kradeš a kradeš a kradeš, tedy jako jeho "svěřenecký fond" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131742  Bezradnost ANO StB je gigantická. Je ovšem logické, že nikdo mravný, schopný by spolupráci s StBáke

2018-06-11 15:34

 

 

Plaga chce maturity jinak, variantou jsou i dvě úrovně z matematiky

3. června 2018  14:12
Ministr školství v demisi Robert Plaga (ANO) chce připravit změnu školského zákona, aby státní maturity byly na vícero úrovních. Pro učiliště by například škola končila mistrovskou zkouškou. Naopak lycea a gymnázia by mohla být uzavřena maturitní zkouškou. Současný koncept státních maturit je podle něj nevyhovující.

.....Babišem logicky nepřijal. Tedy personální obsazování ministerstev bude dále a dále degradovat. Babiš žije v představě idiota, že lidi schopní s ním chtějí spolupracovat, opak je pravda, což je vidět na maškarách, které zasedají v jeho vládě v demisi. Např. MPSV tak to je opravdový masakr, řekl bych, že neexistuje v ČR člověk, který by neměl pochybnosti o tom, že taoto ministryně je schopna rozhodovat o libovlném složitějším koncepční problému. Obrana i finance, tak to je jen zdánlivě mírnější varianta MPSV. 


Nepřihlášený uživatel

#131743 Re: Je skvělé, že existují i nezávislá média a jejich počet narůstá a to i v blízkém zahraničí.

2018-06-11 15:35

#131106: - Je skvělé, že existují i nezávislá média a jejich počet narůstá a to i v blízkém zahraničí. 

Co je skvělého na neonacisticko-komunistických parlamentních listech, které se tresnímu postihu za šíření poplašných zpráv vyhýbají tím, že se označují za "názorový web", přitom vlastní obsah vydávají za "ověřené" zprávy? 

 

Snadno lze oddělit russáckou propagandu vyvolávání nenávisti, spikleneckých teorií a lží od reálných zdrojů ověřených informací o tom, co se děje zde i v zahraničí. 

www.zvolsi.info

Stačí se např. podívat, zdali se daný zdroj neskrývá za ubohost "názorový server", přičmž navíc drtivá většina "názorů - lží" je na daném serveru navíc ještě anonymní jak tato diskuse. 

Hrdě ovšem nazval parlamentní listy Petr Žantovský komoušský "redaktor" politickým bleskem, tedy politickým bulvárem. To bylo opravdu velmi trefné, pravdivého se v neonacisticko-komunistických parlamentních listech nepíše opravdu vůbec nic, je to vše čistá bulvární fabulace, to má Petr Žantovský naprostou pravdu. Smutné je, že je to navíc russcká propaganda nenávisti a spikleneckých teorií, tedy zdaleka to není jen bulvár, je to zločin. 


Nepřihlášený uživatel

#131744 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neměl jste ji zas jak z praku, pane prezidente?

2018-06-11 15:36

#131216: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Neměl jste ji zas jak z praku, pane prezidente? 

Komouši nemají pocity, svědomí, morálku, kulturu. Kdyby tomu bylo jinak, přece by nemohli dnes už 100 let páchat zvěrstva, která stále po Světě páchají. Navíc dnešní komouši se vyvinuli v nácky, tedy přesně v souladu s teorií, že posledním stádium komunismu je nacismu a to i v ČR jak KSČm dokládá vřelým vztahem s neonacistickou SPD, o které svým voličům vykládají, že jsou to "vlastenci". 


Nepřihlášený uživatel

#131745  Před pár minuta jsme se ptal, kde StBačka Kleslová je a kde jinde, než vedle StBáka, kriminálního .

2018-06-11 15:37

 

Bývalá rozvědčice StB Kleslová chce znovu kandidovat za ANO. Babiš: Nemám s ní problém, očistila se

....imingranta a komouše Babiše a má dokonce jeho plnou podopru, "očistila se" už to prestě není StBačka. :-) nejspíš podle vzoru Babiš není StBákem :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131746 Ministr a hraje idiota?

2018-06-11 15:39

 

Kilometr dálnice stojí o polovinu méně než před deseti lety, pochlubil se Ťok

Kdyby to co "dokázal" šílený Ťok dokázala Švindlerová, tak se tu máme lépe než ve Švýcarsku, neb Euro by stálo 10 korun a dolar 8 :-). 

Vypadá to, že "genialita" některých ministrů z ANO StB nemá začátku ani konce :-) a stejně tak jejich zlodějiny, viz. PPP "projekt" soudruha Ťoka z ANO StB. 

 


Nepřihlášený uživatel

#131747 Hamáček si "rozumí" s kriminálním imigrantem, komoušem a Stbákem Babišem? To vypadá absurdně....

2018-06-11 15:41

 

Babiš a Hamáček hlásí: Rozumíme si. Lídři ANO a ČSSD navázali osobní kontakt

.....nakonec je to titulek z Babišova blesku II. a tam je možné prakticky jakákoliv fabulace. 


Nepřihlášený uživatel

#131748 Re:

2018-06-11 15:43

#131736: -  

Komunistická vražedná totalita, okupace russáckou pakáží a blahobyt. Ty jsi snad přímo idiot Ovčáček. 

Navíc ten tvůj příspěvek vypadá jako blábol a popletl jsi si propad např. v produkci zbraní s "blahobytem". Je logické, že odbyt do russákova vzal za své, když russákov zkrachoval. S tím se opravdu mnoho nadělat nedalo a nastalo by to tak jako tak. 

Horší je, že russácký trotl Mylož Zeman "zprivatizoval" přesněji ukradl 120 mld. russáckého dluhu, tedy našich daní, které si poslal do russákova. Po 14 mld. hotovosti ukradené z MUS je to jeho druhý vrchol okradení občanů této země. Přičemž 14 mld. znamená okradení každého občana o 1 400,- a 120 mld. o 12 000,-, jen pro představu jakým gigantickým zlodějem Mylož Zeman je. 

Je příznačné, že hotovostní zlodějinu 14 mld. z MUS logicky v kampani házel na někoho jiného, přestože se jí dopustil rok po sestavení jeho bandy zlodějů. 


Nepřihlášený uživatel

#131749 To je velmi dobrá zpráva......

2018-06-11 16:11

Z jihu Evropy přichází do Česka za prací stále více lidí. Španělů či Portugalců za 10 let přibylo třikrát, Řeků či Italů dvakrát

.....EU by měla nezaměstnost či nadbytek pracovních příležitostí řešit společně. Praha je ale plná russácké pakáže a to je velmi zvláštní. Vláda a cizinecká policie by to měla řešit ale to bychom pro ní chtěli moc, když jí předsedá slovenský kriminální imigrant, kterého jmenoval russácký trotl, navic je to vlastně banda maškar a šašků nepřetržitě v demisi. 

Slušný člověk
Nepřihlášený uživatel

#131750 Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY!

2018-06-11 17:50

#131683: VLASTENCI DO BOJE! - FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY! 

Fašistické svině z pražské kavárny jsou úhlavní nepřátelé českého národa!