MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131701 Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 14:31

#131618: - Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Ty máš nějaký problém s funkční gramotnosti? 

Jednoznačně je potřeba nejprve rozlišit zdravodajství od názoru, to jsou dvě rozdílné věci. Standardní TV, radio a noviny májí dopředu stanoveno a zveřejněno, jak budou informace získávat, ověřovat, přidělovat jim míru relevance a následně jak je budou zveřejněňovat a případně komentovat - dávat do kontextu ostatních ověřených zpráv. 

Názor prezentovaný ve standardní TV, radiu a novinách má jedno z jasných pravidel, že jej vyslovuje reálná osoba u které je známý kontext, tedy její politické názory, odbornost, kulturnost a ideálně i úroveň mravnosti. Tedy sexuální extrémista Jindříšek Forejt v ČT je cosi opravdu velmi prapodivného. 

To je vše. 

Pak jsou ale "názorové servery", kde není zřejmé dokonce ani to, kdo názor vyslovil a pokud je zřejmé, např. jej vyslovuje russácký trotl Petr Žantovský, je zřejmé, že je to bulvár, neb on sám označil PL pro které si své bláboly vymýšlí bulvárem. "Názorové servery" se označují samy "názorovými" proto, aby nečelili trestnímu postihu za šíření poplašných zpráv.  Kdosi tam "vyjadřuje názor" např., že u Rokycan se naboural autobus s migranty z Afriky - co na tom, že je to naprostý nesmysl, šířený neonacistkou z SPD. Nelze to postihnout, ona "vyjádřila názor" :-). Hodnotu má nula - je to lež, polopravda, nesmysl, nelze to určit, s informací nebylo nijak pracováno, nebyla ověřována, neprošla žádným standardním procesem, jak oddělit pravdivé od nepravdivého a mravné od nemravného. 

Tedy zvolsi.info je skvělý přehledný web, který má autory, ti jasně prezentují své vzdělání  a jasně přehledě zveřejnili, jak se vyhnout nesmyslům, spikleneckým teoriím, lžím při "konzumaci" informací. 

Pouťové lživé atrakce na své sledovanosti nijak neklasaly. AE, PL, zvedavec ..... je to druh informační pornografie, je to lákavé, tajemné, "vzrušující", proto to má u hloupé populace sledovanost. Ta se může tvářít, že "o něčem přemýšlí", je to stejné jako z pouťovou lživou atrakcí, podvědomě konzument cítí, že je to debilita ale přesto to sleduje - "co kdyby". Je to druh lenosti, které vede ke sledovanosti spikleneckých teorií. 

Např. se nedávno objevila spiklenecká teorie, že naše západní školství ničí naše děti - parafráze. To je přece naprostá hloupost, pokud vůbec někde na světě společnost řeší, jak vzdělávat své děti, pokud to vůbec někde řeší rodiče, tak právě my v naší bohaté společnosti s osmi hodinovou pracovní dobou pět dnů v týdnu a volnými víkendy, máme na to prostředky i čas. Tedy je absurdní, že by západní školství děti ničilo, když nám např. nepřetržitě roste produktivta práce, což je jednoznačně důsledkem vzdělání, kterého se dostalo nám (na západě, nikoliv v post bolševickém východě) před desítkami let. Proto je také produktivita celé společnosti východních zemi EU stále velmi nízká ve srovnání se západní části Evropy, přestože jistě jsou firmy, které už mají produktivitu velmi vysokou, společnost jako celek má dosud produktivitu  špatnou.

Proto také První republika byla zemí vyspělou s vysokou produktivitou, protože měla "Rakousko-uhersky" vzdělané obyvatelstvo, administrativu, policii, armádu, měla vyspělou občanskou společnost založenou na křesťanské tradici lidí potkávajících se v kostele, kteří si každotýdeně přálí "mír s tebou" byť tomu mnozí v latině nerozuměli. Byla tu tradice kooperaci obyvatel obcí a měst na společném dílu - veřejném prostoru obce, komunistická pakáž úplně veřejný prostor zničila, prakticky zlikvidovali jakékoliv povědomí, že nějaký veřejný sdílený prostor existuje a je potřeba se o něj starat. Obyvatelé byli jazykově zdatní, dlouhodobě se pohybovali v multi-jazykovém prostředí, měli zkušenosti s migrací za prací i vzděláním ve velkém či obrovském prostoru Rakousko-Uherska, ale i dalších zemí západní Evropy, měli zkušenost, že jazyková znalost je jen základní předpoklad úspěch. Žili  tedy v bohatém multikulturním prostoru Evropy.  

Komunisty byla zničena nejen občanská společnost, ale také vzdělanost jazyková. Náhle a drastické zničení výuky jazyků nahrazené russáckým slovanským dialektem je jeden z důsledků dnešní neproduktivity celé společnosti v post bolševické části EU. 


Nepřihlášený uživatel

#131702 Kalousek má naprostou pravdu, když se socani s kriminálním imigrantem nedokázali zbavit.....

2018-06-11 14:33

 

 

Já bych nevolil slovo kritika, já to jen komentuju a říkám důvody, proč ta vláda nemůže mít naši důvěru. Po půl roce parlamentní praxe není pochyb o tom, že se bude jednat o vládu ANO, KSČM a SPD a teď se jenom rozhoduje, zda u toho bude k jednorázovému použití sociální demokracie, nebo nebude. Nicméně vláda bude pevná, stabilní, protože za ní bude stát sto patnáct hlasů poslanců ANO, SPD a KSČM.

.....neonacisty Okamury v pozici místopředsedy Sněmovny. 


Nepřihlášený uživatel

#131703 Bratislava no-go zóna tvořená ultra monokulturním "obohacením".....

2018-06-11 14:34

 

 

Jo taková no go zóna tvořená totálním monokulturním "obohacením".....

 

Smrt na ulici hrůzy. Bratislavu šokovalo ubití Filipínce, do baru poblíž chodí pravicoví radikálové

Zabití? Monokulturní "obohačovat" přece vraždil, není na tom snad tak nic moc složitého. 

"Po prostudování spisu došlo k překvalifikování trestní věci na zločin zabití," řekl policejní mluvčí Michal Szeiff.


Nepřihlášený uživatel

#131704 Re:

2018-06-11 14:37

#131598: -  

Maškary a šašci z ANO StB a vlády v demisi jsou opravdu legrační. 

Výběr daní nekopíruje růst HDP a už vůbec výběr DPH nekopáruje růst malobchodních tržeb a to přesto, že tyto maškary a šašci zavedli kontrolní hlášení DPH  a EET, toto ovšem vygenerovalo miliardové roční náklady jen na staraně příjemce daně, tedy státu a výsledek to nepřineslo žádný, natož, by to alespoň zaplatilo miliardy nákladů na straně státu. 

Není na tom vlastně vůbec nic složité, pokud by se totiž měly zaplatit ony miliardy, každý z podnikatelů, na které dopadlo EET by musel zaplatit ročně o cca 10 000,- více dění a to je vskutku absurdní představa.  Proč by podnikatelé platili daně a peníze stejně jako StBák a kriminální imigrant Babiš nepoužili na "rozvoj firmy" či své vlastní pohodlí? 

Kriminální imigrant Babiš prakticky nikdy nezaplatil žádnou daň ze zisku, miliardami "zaplacených daní" kterými mává, nejsou zaplacené daně, ale povinné odvody z mezd a především placení sociálního a zdravotního pojištění "za" zaměstnance. Tedy neplatí to kriminální imigrant, ale zaměstnanci tím, že peníze rovnou odvádějí státu, tedy platí si daně a pojištění, jak je naprosto normální. 

Kriminální imigrant Babiš to ovšem evidentně za normální nepovužuje, když daň ze zisku neplatí absolutně žádnou. 


Nepřihlášený uživatel

#131705 Jakou "podporu" v mýtu od StBáka? Oni tam snad spolu kradou, že PPP Ťok potřebuje "podporu"?

2018-06-11 14:39

 
 

Ťok může zůstat ministrem i v příští vládě, Babiš mu slíbil podporu v mýtu

To je tak, když vládě navíc v nepřetržité demisi předsedá kriminální imigrant, komous a StBák, to pak se logicky tyhle jeho Stbácké praktiky šíří po celé politice v ČR a PPP zlodějiny jsou vítaným zpestřením jako za dob russáckého trotla Mylože Zemana, co ukradl 120 mld. russáckého dluhu.  


Nepřihlášený uživatel

#131706 Klaus byl vždy russácký trotl, jen teď je to více vidět....

2018-06-11 14:41

 

 

Klaus, hlas Putina v Česku: Ne Babiš, ne fake news, ne Rusko, EU nás ohrožuje

Okamžitě po vstuku Klause na Hrad se začali scházet KGBáci - absolventi MGIMO pravidelně na russácké ambasádě. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

1. prosince 2012  17:25
MGIMO je zkratka elitní ruské diplomatické školy. Ještě za komunismu tu lovila agenty KGB, ale také tu studovali dnes vlivní Češi. Absolventi se každoročně scházejí na ruském velvyslanectví v Praze. A další večírek absolventů je naplánovaný právě na začátek prosince.
 
První schůzka této zločinecké pakáže se odehrále přesně v roce, kdy russácký trotl Klaus vstoupil na Hrad. Důsledky jsou děsivé např. i to, že na Hradě je russácký trotl Myloš Zeman s bandou russácko čínských zločinců. 

Nepřihlášený uživatel

#131707 ANO StB v akci.....

2018-06-11 14:42

 

 

Čistky v inspekci životního prostředí odnesla ceněná ředitelka, soud se jí po letech zastal

.....a to ovar Brabeček maškara i šašek zároveň vypadá, že neumí do pěti počítat. 


Nepřihlášený uživatel

#131708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-11 14:43

#131165: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jj problémem s russáckým trotlem Zemanem je, že on si do russákova poslal 120 mld.  daní občanů ČR "privatizací" russáckého dluhu a v tom je orpavdu světovým unikátem. Tedy ten odporný komunistický blb jí chleba nás všech a zpívá russácko čínské častušky. K tomu ještě tento giga zloděj spolukradl MUS a 14 mld. hotovost tamtéž. Tu jim ale zabavili ve Švýcarsku, jen je smutné, že to jsou opět daně občanů této země a že se tentokrát jednalo o přímou hotovost. 

Celkem tedy Zeman jen jeho pověstnou špičkou ledovce okradl občany o cca 124 mdl. hotovosti - tedy na každého občana připadá směšných 12 400,- tedy na každou rodinu cca 50 000,- opradu drobné, minimálně z pohledu russácko čínského trotla Zemana. K tomu ještě to nebetyčné hovado vygenerovalo za 4 roky cca 400 mld. dluh (tedy dluh zdvojnásobil) a to dokonce při růstu HDP a co je ovšem naprostá "bomba" dokázal při tom zadlužení ještě zvýšit nezaměstnanost na 9% v tom je tedy opradu již naprostý světovým unikátem, mít růst HDP, masivně zadlužovat a provázet to nezaměstnaností blížící se dvěma cifrám, to chce opravdu "inženýra" komunistické "ekonomie". 

Zemanovy zlodějiny jsou tak gigantické, že se projevily dokonce do makroekonomických statistik.  Oposmluvní zlodějská banda kradla 1998-2002 jen kdyby náhodou někdo zapomněl a navázal na předchozí oposmluvní zldějskou bandu, kdy předsedou parlamentu byl Miloš Zeman a kradl Václav Klaus. 


Nepřihlášený uživatel

#131709  Kriminální imigrant má "zaručené" StBácké zprávy, jako když jej dementní voliči volili proto, že ..

2018-06-11 14:45

 

Církevní restituce podle něj v některých případech dokonce probíhají „nestandardně”. „Jsou informace, že se údajně vydává i majetek, který možná neměl být předmětem restitucí,” dodal bez dalších podrobností Babiš.

....jim vykládal naprostou debilitu, že se v ČR rozkrádá DPH jen v pohonných hmotách za desítky miliard ročně, když se na DPH z pohonných hmot vybere cca 25 mld. ročně. 

Je zvláštní, že se nyní jeho polodementní voliči nyní neptají, kde jsou ony rozkrádané miliardy dnes, když ten idiot generuje 50 mld. dluh ročně při růstu HDP 4,4 %? 

StBák prostě zůstane odporným StBákem.

Je zvláštní, že kriminální imigrant, komouš a Stbák Babiš neřeší masivní zlodějinu korunových dluhopisů, kde ročně státu uniká cca 5 mld. daní? Je to velmi podivné, přitom emise a nákup dluhopisů osobami spojenými dle zákona o Dani z příjmu je snadno postižitelné jednání a stát by tím získal dnes už desítky miliard korun. 


Nepřihlášený uživatel

#131710 To je opravdu radost, když kriminální imigrant, StBák a komouš Babiš vyjadřuje "podporu".....

2018-06-11 14:46

 

 

Ťok má moji podporu, řekl na ministerstvu dopravy premiér Babiš

4. června 2018  9:20, aktualizováno 9:44
Již skoro odepisovaný ministr dopravy Dan Ťok dostal šanci, že by se nakonec ve vládě mohl udržet. „Ministr Ťok má moji podporu,“ řekl premiér v demisi Andrej Babiš na ministerstvu dopravy. O odchodu z vlády nehovořil ani Ťok, který to dříve naznačoval. Zaznělo také, že Česku se aktuálně staví 194 kilometrů dálnic a obchvatů.

.....zrovna Ťokovi, který připravuje masivní zlodějinu v podobě PPP projektů, kterými kradl už russácký trotl Miloš Zeman a kterými se nikdy nerealizoval ani cm čehokoliv natož dálnice, ale zlodějiny to byly gigantické, russácký trotl Myloš Zeman na ně jistě s láskou zloděje vzpomíná. 

Např. tady - 

Smutný příběh D47: Od Zemanova izraelského debaklu po rezivějící mosty

To se pak člověk opravdu nemůže divit, že Ťok má podporu zloděje, kriminálního imigranta, komouše a StBáka Babiše. 

Ťok uzavřel smlouvu na první dálniční PPP projekt v Česku


Nepřihlášený uživatel

#131711 PPP Ťok to je opravdu výkvět zlodějů z ANO StB.....

2018-06-11 14:47

 

 

Tisíce kamionů nemají kde parkovat. Stát chce problém vyřešit soukromými investory

....pomocí PPP projektů kradl už russácký trotl Mylož Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#131712 A kdy se soudruh Janeček omluví za hanopis, který na zadání StBáka Babiše napsal o Kalouskovi?

2018-06-11 14:48

 

Miliardář Janeček má dceru: Přišla na svět do vany a ve vaku blan!

 

Jak přišla na svět jeho dcera a kolik partnerek má najednou je nezajímavé, podstatné je, kdy odčiní prasárny, kerých se jeho "prokorupční fond" ve prospěch StBáka Babiše dopustil. 

Možná by také mohl vrátit státu lithiové haldy, když je tak "proti" korupční :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131713 A v ČR se řeší debilita - dostavba jaderné elektrárny......

2018-06-11 14:50

 

 

TECHNOLOGIE

Energie je kupa, není ji ale jak ukládat. Akumulátory se stávají svatým grálem energetiky

.....příčemž je to ve své podstatě už naprosto absurdní, 15-20 let stavět za stovky miliard cosi, co produkuje v lepším případě 40 let svinstvo, co tu bude ještě tisíc let, dalších 20 let v lepším případě se to "dílo" bude po skončení životnosti rozebíra a po celou dobu provozu ta zhovadilost je schopna dodávat energii když vše jde dobře sotva 3/4 z roku, většinou jen 2/3 z roku, ale také se stává, že odstávka této zrůdnosti trvá i rok a to odhlížím od toho, že se do toho celou dobu životnosti musí nakupovat svinstvo, kterému se efeministicky říká palivo a má to směšné 2 GW. 

Německo ročně ve větrnících staví 2,8 GW, neprodukují žádné svinstvo a pokud nebude foukat, nebude na Zemi nikdo, kdo by elektřinu potřeboval. K tomu ročně staví jen v dotovaném režimu 800 MW v solárech kdy je také naprosto zřejmé, pokud se nerozední, nebude na Zemi nikdo, kdo by elektřinu potřeboval.

Tedy místo, aby ČR pracovala na tom, aby mohla energii uskladňovat, když už nemá moře, tak se chystá generovat svinstvo v podobě jederného bloku.  

Tedy vývoj technologií pro ukládání elektrické energie, by měl být naprostou prioritou ČR, obzvláště v kontextu s dobrou vědou v nanotechnologiích v ČR, které budou hrát velkou úlohu např. v plastických elektrodách akumulátorů.  Stejně tak by v ČR mělo být masivně rozvíjena technologie na ukládání energie do vodíku a řešení technických problémů s tímto plynem, které řešitelné jsou. Ale to s russáckým trotlem na Hradě a taktéž russáckým trotlem a krminálním imigrantem Babišem ve Strakovce je logicky přesně to, co se očekávat nedá. 

Stejně tak je potřeba na maximum využívat laserová experimentální pracoviště opět právě především k materiálové inženýrství s kontextem na ukládání energií. 

Dávno mělo probíhat jednání s prokorupčníkem Janečkem o navrácení lithiových hald a dávno už tam mělo být "těženo". 


Nepřihlášený uživatel

#131714 Rozhodnutí Sněnovny, že je Mylož Zeman nezpůsobilý k výkonu funkce je již na dohled.....

2018-06-11 14:51

 

 

Zeman odkládá cesty. Prezident oproti plánům nepojede do tří klíčových zemí


Nepřihlášený uživatel

#131715 Zeman jak v první volební kampaní tak i v druhé volební kampani porušil volební zákon.....

2018-06-11 14:52

 

 

Kdo protestuje proti výsledkům voleb, není demokrat, řekl prezident Zeman

......Babiš se stal ministrem, přestože nedisponoval a nedisponuje negativním lustračním osvědčení, přitom každý a to opravdu doslova každý úřední vlády, musí negativní lustrační osvědčení mít. 

V dalším volebním období se Babiš stal dokonce dvakrát premiérem, přestože je trestně stíhanou osbou. 

Tedy protesty mají opravdu zásadní důvody a neprotestují proti výsledkům, přestože je velmi pravděpodobné, že občané byli u voleb zneužiti a bylo jimi manulupováno ze strany Babiše nestoudným lhaním, což volební zákon zapovídá. Protestovat proti porušování volebního zákona je povinnost každého demokrata. 


Nepřihlášený uživatel

#131716  Babiš si nepamatuje jak donášel StB, Zeman si nepamatuje jak kradl 120 russáckého dluhu.....

2018-06-11 14:55

 

 

......a 14 mld z MUS, Faltýnek si nepamatuje, jak převáděl akcie Čapího hnízdo a kdo si je vyzvedl a Vojtěch si pro jistotu nepamtuje vůbec nic, jsou jak ti poslední zlodějíčci, co si u soudu nemohou "na nic vzpomenout", tedy jako Zeman, ten si u soudu nikdy na nic nevzpomněl s jeho "fotografickou pamětí" russáckého trotla. 

Nepamatuji si, že bych zdravotníkům definitivně slíbil plošné zvýšení platů, říká ministr Vojtěch


Nepřihlášený uživatel

#131717 Trochu Blažkovi není rozumět..... Babiš je jednoznačně kriminální imigrant....

2018-06-11 14:56

 

 

Potvrdí-li se, že Babiše nezákonně sledovali agenti, nebojím se přirovnání k aféře Watergate, říká Blažek

....Zpravodajské služby jsou od toho, aby sledovali kriminální podsvětí, Babiš je Stbák a kriminální imigrant, trestně stíhaný člověk a odporný komunistický blb. 

Tedy pokud zpravodajské služby tohoto zločince monitorují, je to jedině správně. Babiš nedisponuje bezpečnostní prověrkou státu, nemá ani negativní lustrační osvědčení. V takovém případě nemůže jednat tedy NBÚ, ale musí jednat zpravodajské služby, je to jejich povinnost a odpovědnost vůči občanům této země. Podobné je to s russácko čínskými trotli z Hradu, Nejedlým, Mynářem, Tvrdíkem, Ovčáčkem, Hlinovským, Zemanem atd. atd., jen toho čínského poradce monotorovat nemouhou, toho si Číňané už zavřeli do vlastního kriminálu. 


Nepřihlášený uživatel

#131718 Re: Milion chvilek pro demokracii

2018-06-11 14:57

#131404: - Milion chvilek pro demokracii 

Je to děsivá ostuda nás občanů a celé této země. Západní politik se právem ptá, jak je možné, že taková pakáž má v ČR reálnou moc? Ptá se také jak je možné, že občané zavírají oči před tím, že StBák a kriminální imigrat s jeho ANO StB hlasují společně s neonacisty z SPD a ultrakomunisty KSČm? Řekl bych, že ČR je nyní velmi zkoumanou zemí, neboť je jistě zkoumáno, jak moc jsou zdánlivě jiné extrémistické strany, tedy neonacistická SPD a ultrakomunistická KSČm nezávislé od další extrémistické komunistické "strany" ANO StB. Je jistě velmi pečlivě zkománo západními zpravodajci napojení Babiše a jeho lidí, kteří obvykle nejsou vidět právě na neonacisty a ultra-komunisty, neboť hrozí mezinárodní propojení. 

To, že je ANO StB zjevně velmi "šikovně" řízeno russáky se dnes jeví jako naprostá realita. Hnutí je naprosto beztvaré, za hnutí mluví jen kriminální imigrant a jeho poskokové nikdo další, je to jakásí obdoba NSDAP, neboť na dluh vytváří zdánlivou prosperitu a pomocí zadlužování nás všech korumpují business. 


Nepřihlášený uživatel

#131719 Babišovo tunelování státu, někde to navýšení majetku o 40 mld. nakrást musel, to prostě jináč nejde.

2018-06-11 14:59


Nepřihlášený uživatel

#131720  Bradáčová hlavně vypadá, že jí platí karusel Agrofert.....

2018-06-11 15:00

 

 

Bradáčová tají vztah s exvyšetřovatelem milionů v krabici, tvrdí Rath. Podal na ni stížnost

.....neb masivní zlodějinu 5 mld. každoročně za pomoci korunových dluhopisů se ani nepokusila šetřit, stejně jako se nepokusil šetřit ani zneužití pravomocí Janečkem a Švindlerovou. 

Je to velmi podivné. Není o ní vidu ani slechu. 


Nepřihlášený uživatel

#131721 To jako je kriminální imigrant Babiš, údajný multimiliardář tak předlužený.....

2018-06-11 15:01

 

......že nemá 50 mil. tedy z pohledu jeho údajných milliard drobné, které by je vrátil státu přesněji EU? 

No všechno je s Stbákem, komoušem a kriminálním imigrantem Babišem možné. 

Bureš nikdy nevypadal a nevypádá jako skutečný vlastník karuselu Agrofert, vždy vypadal a vypadá, jako luxusní russácký bílý kůň a Agrofert vždy vypadal, jako masivní pračka špinavých peněz. 


Nepřihlášený uživatel

#131723 Re: Re: Zeman jak v první volební kampaní tak i v druhé volební kampani porušil volební zákon.....

2018-06-11 15:05

#131481: - Re: Zeman jak v první volební kampaní tak i v druhé volební kampani porušil volební zákon..... 

Je otázka, jestli StBák Babiš zklamal bývalé voliče post bolševické Klausovy ODS a tedy je otázka, jestli StBák Babiš zklamal bývalé komunisty a jejich dětičky. 

Je možné, že díky jeho odporné manipulaci s realitou mají jeho voliči pocit, že je nezklamal. Nevadí jim, že je to komouš, StBák, zloděj a kriminální imigrant, stejě tak jim např. možná nevadí, že Zeman pustil z kriminálu nájemné vraha a jeho manželka si s ním vřele podávala ruku. 

Je to druh kolektivní demence o které já si myslím, že jí mocně realizuje russácká propaganda - tedy vzniká četbou PL, Aerone, atd. a poslácháním pořadu vskutku prapodivného blba Soukupa.

..............

Snad už konečně post bolševická komunistická pakáž, kterou původně pásl russácký trotl Klaus trošinku začíná zjišťovat, že konce s StBáky a russáckými trotli jsou opravdu děsivé. Dnes už se nikdo z nich veřejně nezná k tomu, že volil StBáka, nomenklaturního komouše a kriminálního imigranta Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#131724 No to se pobaví, idiot Vondráček prototyp komunisty z padesátých let......

2018-06-11 15:07

 

2018-06-08 20:54

 

Na summitu devíti hlav států ve Varšavě chybí jediná, Zeman poslal náhradu

Miloš Zeman nejel na páteční summit ve Varšavě, kde se schází devět hlav států střední a východní Evropy nad otázkami bezpečnostní politiky. V Polsku ho nahradí předseda Sněmovny Radek Vondráček. Z ostatních zemí do Varšavy přijeli prezidenti. Doposud přitom bývalo zvykem, že na podobné summity jezdí za ČR prezident nebo premiér.

.....to je vskutku to samé, jako kdyby tam jel russácký trotl Myloš Zeman sám. Vondráček vypadá jak kdyby ho vystřihl z obrazu komunistického realismu a to ten idiot ani nemusí promluvit a když pak promluví, tak to je opravdu maso. 

------------------

Co tam vlastně idiot Vondráček nažvanil? Nikde o tom nebyla ani zmínka natož, aby byl někde jeho "projev".  Musely to být opravdu šílené debility. 


Nepřihlášený uživatel

#131725 Brexit je z podstaty naprostý nesmysl, to je Jonnsovi naprosto jasné.....

2018-06-11 15:10

 

 

Brexit může skončit krachem. Nechci, aby někdo panikařil, řekl Johnson na tajné nahrávce

Británie a část Britů si naběhla na spiklenecké russácké teorie a co více, během kampaně bylo masivně občanům Británie lháno, což je dnes naprosto jasný fakt, který nejen Mayová musela konstatovat, ale také se s ním v kontextu brexitu musela vyrovnávat. 

.....Mayová již otevřejně musela hovořit o tom, že kampaň brexitu byla zmanipulována, "argumenty" pro brexit byly lži a Británie si tedy naběhla na spiklenecké russácké teorie. Přijde doba, kdy to budou muset prohlásit "tváře" brexitu jako je Johnson a budou se muset svým spoluobčanům omluvit a odejít z politiky.