MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#135576 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci?

2018-08-03 10:08

#135570: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci? 

Už zase si tady řešíš svůj coming-out? A můžu snad já za to, že tě žádný teplouš nechce? Buď seš hnusnej nebo smrdíš, tak s tím něco dělej. Ale řeš to jinde. Tohle není žádná gay seznamka.

Evropan

#135577 Re: Re: Ceuta nebo Sparta ... ono je to jedno!

2018-08-03 10:11

#135572: - Re: Ceuta nebo Sparta ... ono je to jedno! 

Vždyť píšu, že je to jedno. Neumíš číst, nebo seš hloupej zemadrtálec? K nám naštěstí Sparta nikdy nepřijede, takže nehrozí namakanci z Afriky ani ze Sparty, oboje v plešatém vydání. Takže do Afriky se stěhovat nebudu!

Evropan

#135578 Re: Re:

2018-08-03 10:15

#135575: Něčí smrt si může přát jen odporné hovado nebo terorista  

Podle čeho soudíš, že USA jsou teroristou číslo 1? A co Russko, které má přímý podíl na smrti více než 300.000 Syřanů, které v uplynulých 7 letech nechal zavraždit krvelačný diktátor Al-Asád, a dále má na svědomí tisíce mrtvých na Ukrajině. To ti nevadí, soudruhu?

Evropan

#135579 Valentoviny šíří další fake!

2018-08-03 10:31

Prorusské sračky se jase jednou vytáhly a zveřejnili článek o no-go zóně v pařížské čtvrti Saint Denis s odkazem na jakýsi zdánlivě solidní článek . Bohužel článek obsahuje dvě "vysoce aktuální videa", která jsou zřejmým fakem. Stačí si je porovnat s jiným videem z 31.10.2016. Není potřeba se dívat na celé. Falzifikátor se ani nenamáhal, a využil hned první dvě minuty videa.

https://www.youtube.com/watch?v=o2t4ZP_v9fs

Tak to by se v mainstreamu stát nemohlo. U fake news typu prorusských Valentovských sraček je to ale jedno!


Nepřihlášený uživatel

#135580 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci?

2018-08-03 10:45

#135576: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci? 

Že si všechno hned přetáčíš na homosexualitu není můj, ale tvůj problém a tvoje vizitka Jakube Jando. Ojetý Petr a zprzněný Pavel je alegorie na okolnost, že George korumpoval i nejbližší spolupracovníky Papeže. (svatý Petr a svatý Pavel)

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135581 Re:

2018-08-03 10:48

#135574: Multikulturní obohacení -  

Je opravdu skvělé, že po letech tvého lhaní v této diskusi o "no-go zónach" jsi dospěl do stádia, že "se to no-go zóně blíží". Jsi na dobré cestě, třeba ti jednou dojde, že v my tady v EU žádné no-go zóny nemáme, neboť je EU složená z našich národních států tak úžasná, že je správa veřejného prostoru celosvětovým etalonem pro správu veřejného prostoru. 

Snad ti jednou jednou dojde, že EU je nejlpeší místo k životu a proto se buhužel i k nám do ČR tlačí russácká kriminální pakáž, jak to jen jde. 


Nepřihlášený uživatel

#135582 Re: Valentoviny šíří další fake!

2018-08-03 10:51


Nepřihlášený uživatel

#135583 Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-03 10:53

#135502: Karma - Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Co ti pořád připadá špatné na pravdě a lásce? 

Jako existuje lež a nenávist, je naprosto jasné, že existuje pravda a láska a je jistě naproto jasné, že pravda a láska je ta lepší varianta. 

Je tedy jistě lepší demokracie než totalita a protože jistě budeš naprosto nekonkrétně namítat, jaká že je ta EU nedemokratická tak tomu předejdu tím, že naprosto konkrétně napíšu, proč jsme si EU udělali super a proč je EU celosvětově etalonem důstojného života na zemi a především důstojné správy veřejného prostoru. 

 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je pod ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzulát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Skvělá dostupnost pravivých informací ze správy veřejného prostoru, rozhodnutí vlád, steno záznamy z parlamentů, volně dostupná statistická data států, všechny zákony volně přístupné k elektronickému hledání, národní informační zdroje - levize, rádia.....

 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#135584 Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, po letech kdy byl pomlouván, je to nutnost.....

2018-08-03 10:54

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich


Nepřihlášený uživatel

#135585 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci?

2018-08-03 10:58

#135576: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci? 

George je hnusných děvek pasák

není divu

vždy byl prasák

ojel Petra zprznil Pavla

nám dosadil na hrad

Havla

Dnes je vidět

jak to prase

děvku Kisku

drze pase

lepší smrdutá je socka

nežli krysa opensocka

 

 

Evropan

#135586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci?

2018-08-03 11:10

#135580: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci? 

Tak svatý Petr a svatý Pavel jsou nejbližší spolupracovníci papeže a zprznil je George Soros. No omlouvá tě jen to vedro, protože takovou pitomost jsem četl snad jen od Propisova kancléře Hájka.

Evropan

#135587 Re: Re:

2018-08-03 11:15

#135581: - Re:  

No mně připadá, že no-go zóně se blíží Pražský hrad. Ta omezení a kontroly, a s jak velkým batohem už tam nesmíš ... mně se to zdá, jako že ožrala má strach ze svých zpovykaných Pražanů a na hradě je nechce. Když si to srovnám s tím, jak volně se může každý pohybovat v Kodani po Amalienborgu nebo Christiansborgu (a to včetně cyklistů), tak to je fakt naše další ostuda.


Nepřihlášený uživatel

#135588 Re: Re: Pan prezident Havel byl nejlepší

2018-08-03 15:16

#135502: Karma - Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Jakej děděk nad hrobem ? Jaroslav Hutka je ročník 1947... To ten tvůj KGB Ožrala , ročník 1944, je teda  co ? a  takového dědka......................  - PODLE TEBE   jsi zvolil  prezidentem.... 

Velká výzva :-)

#135589

2018-08-03 15:33

Podaří se postavit lávku do Tróje alespoň za stejnou dobu, jako most na Krym?

Smrt fašistické Pražské kavárně!
Nepřihlášený uživatel

#135590

2018-08-03 15:35

Hutka patří do žumpy!


Nepřihlášený uživatel

#135591 Pan Doubrava ví o čem mluví, narozdíl od fašistických rusofobů...

2018-08-03 15:47

„Vezmeme zbraně a budeme se bránit. Pod Ukrajinu už nikdy ne.“ Senátor Doubrava se vrátil z Krymu a detailně popsal, co se tam nyní děje



 


Nepřihlášený uživatel

#135592

2018-08-03 16:04

Na ty vaše Evropský hovnoty vám sere pes!


Nepřihlášený uživatel

#135593 Re: Jakl....

2018-08-03 17:19

#135568: -  Jakl....  

„ Ty hovádko, vždyť ty nejsi ani intelektuál, ani katolík, ani disident. I Havel si na Tebe dával majzla a před 89 jste se nikdy nepotkali. Až ses k němu vetřel s dalajlámou.

Halík myslí, že z něj někdo udělá mučedníka, ale asi se bude muset zavraždit sám."


Nepřihlášený uživatel

#135594 Re: Re: Re: Ceuta nebo Sparta ... ono je to jedno!

2018-08-03 17:23

#135577: Evropan - Re: Re: Ceuta nebo Sparta ... ono je to jedno! 

Škoda.  Mohl bys jim tam kázat osvětu.


Nepřihlášený uživatel

#135595 Re: Re:

2018-08-03 19:09

#135581: - Re:  

"... my tady v EU žádné no-go zóny nemáme..."


Nepřihlášený uživatel

#135596 Re: Re: Re:

2018-08-03 19:12

#135587: Evropan - Re: Re:  

To je taková historická novinka, interní hranice made in Zemanistán. Prozatím jen na jedné straně.


Nepřihlášený uživatel

#135597 Re: Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, po letech kdy byl pomlouván, je to nutnost.....

2018-08-03 19:15

#135584: - Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, po letech kdy byl pomlouván, je to nutnost..... 

Jestlipak se dochovaly nějaké faktury po H- systému. Ve starých databázích by to mělo být k nalezení.   Jestlipak ještě existují ty banky.


Nepřihlášený uživatel

#135598 Re: Re: Jakl....

2018-08-03 20:15


Nepřihlášený uživatel

#135599 Re: Re: Re: Jakl....

2018-08-03 20:43

#135598: - Re: Re: Jakl....  

 Halík: „ Pravda je vždy na straně menšiny. "

   Uveďme praktický příklad.  V parlamentě je 9 stran. Všechny jsou menšiny. Je tedy zřejmé, že všechny mají pravdu.

   Na druhé straně, v lidu houževnatě přetrvává  názor, že má pravdu jen jedna. A ostatních osm se proto nutně mýlí. Jsou i tací,  jistěže v menšině, kteří tvrdí,  že  jedna z partají je nejblíže  správnému řešení. Pravda, podle běžně dostupných informací.  A ostatní se mýlí více.

    Leč - nikdo není sto s jistotou určit, která to je. Nebo aspoň která to není. Nikdo ani pořádně neví, co je která partaj vlastně zač.

    

Vlastenecká legie

#135600 Odsun pro sluníčkáře!

2018-08-03 20:53

#135577: Evropan - Re: Re: Ceuta nebo Sparta ... ono je to jedno! 

Vlastenci tě tam v tom případě odsunou!