MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135726 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-06 04:19

#135712: Sluníčkář - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Nárkoman někoho zmlátil ve dne před obchodem? Zkus vymyslet uvěřitelnější báchorku. 


Nepřihlášený uživatel

#135727 Re: Re: Re: Re: Jakl....

2018-08-06 04:21

#135599: - Re: Re: Re: Jakl....  

Stejně jako existuje lež, tedy exisuje i pravda. Relativizace těchto pojmů není dobrá a typicky jí dělájí lháři např. Miloš Zeman či Andrej Babiš, Putin, ....

Parlament neřeší pravdu či lež, řeší správu veřejného prostoru. Tedy je vskutku velmi hloupé politickým stranám přisuzovat pravdivost či nepravdivost. Snad autentičnost, tedy soulad ideálů strany - základní směrování s realitou, to lze, pak je v projevu takové strany i jistá pravdivost. 

Správa veřejného prostoru není konflik pravdy se lží, obecně se dokonce v drtivé většině vůbec nejedná o konflikt, neboť argumenty pro drtivou většinu věcí, které musíme ve veřejném prostoru spravovat jsou srozumitelné prakticky komukoliv. 

Ideálně by správa veřejného prostoru měla probíhat tak, že na změnách zásadních - neparametrických je potřeba mít shodu napříč politickým spektrem ideálně shodu absolutní, kdy parametry si může ta či ona strana určit následně podle preferencí svých a mandátu, který k tomu má, vše logicky jen a pouze v souladu s Ústavou. Opozice asi bude obtížně navrhhovat parametrickou změnu, která byla proti směrování vládnoucí koalice a je to vlastně v pořádku. Na druhou stanu je velmi krátkozraké o vládní koalice delat neparametrické změny přímo proti opozici, neboť je naprosto jasné, že tím páchají zločin na velké části obyvatel, které opozice zastupuje.  

Jistě to ale nemění nic na tom, že jednotliví politici mohou být lháři a používat (zneužívat) lež, viz. lhaní KGBáka Miloše Zemana či Stbáka Adnreje Babiše. Tam se dostáváme ale k porušování Ústavy, neboť ta takové jednání zapovídá. Nedovoluje politikům lhát při získávání moci, tam to řeší volební zákon, ale nedovoluje jim lhát ani následně v přůběhu mandátu, neboť se jistě všichni shodneme, že lež není ku prospěchu žádného občana této země ani vlastního lháře, byť tím jistě mnohdy získává krátkodobý prospěch a v případě KGBáka Zemana i Stbáka Babiše dokonce oblibu, což je poněkud absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#135728 Re: Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-06 04:22

#135679: - Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně".... 

Pan Miroslav Kalousek je dnes nejen odbornou, ale také morální autoritou. 

StBák Babiš na něj nechal sepsat hanopis, z kterého se mu nidky nepodařilo nic potvrdit a to přesto, že na to používal stovky milonů korun a nejspíše desítky lidí. 

Dnes je tedy jasné, že je pan Miroslav Kalousek nejprověřenější osobou v této zemi a je nutné to respektovat. 

Byl to také pan Miroslav Kalousek, který tuto zemi provedl odbytovou krizí v Evropě i USA s nezaměstnaností nižší, než měl Miloš Zeman v době růstu HDP a to  o  celé tři procentní body. Co více dokonce i době krize nezadlužoval pan Kalousek zemi rychlostí, kterou jí zadlužoval Zeman v době růstu HDP (100 % nárůst dluhu za 4 roky - 1998-2002)

Tedy je potřeba pana Miroslava Kalouska velmi respektovat a jasně StBákovi a KGBávi říci, že hanopis, který nechali stvořit je jen a jen blábolem. 


Nepřihlášený uživatel

#135729 Re: Pokud si občané sami aktivně vymývají mozek debilitami z neonacistické SPD.....

2018-08-06 04:29

#135683: -  

.....je to stále lepší, než když jim je vymývá facebook tím, že jim vnucuje stejné debility, které produkuje neonacistická SPD. 

Je to prosté, aktivní vyhledávání debilit v konečném důsledku totiž vede k  poznání, že se jedná o debility a to je velmi dobře. 

..................

Vzhledem k tomu, že SPD šíří spiklenecké teorie, lži a nenávist, je velmi pravděpodbné, že aplikace porušila pravidla google play a tedy bude velmi brzo vyřazena. Podobné je to u Applu, kde Apple dokonce explicitně říká v parafrázi - "To, že šíříte závadový obsah pomocí aplikace víte velmi dobře vy sami". V případě šíření debilit z neonacistické SPD to samozřejmě SPD ví velmi velmi dobře, že šíří závadový obsah.  

Naninstalovat si navíc trojského koně z SPD do telefonu, tak to by člověk musel být naprostým magorem. Mohu se už nyní vsadit, že aplikace min. sleduje polohu uživatele a min. se snaží dostat k citlivým datům v telefonu.  Podle reakce si to 381 lidí naistalovalo a 380 zase odinstalovalo. 


Nepřihlášený uživatel

#135730 Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-06 04:32

#135717: Hate Free - Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

My v EU se velmi pečlivě staráme nejen o život nenarozený, kdy každá z budoucích matek prochází velmi pečlivým skreenigem, je školena jak se o budoucího potomka starat ještě v prenatálním věku, stejně tak se staráme velmi pečlivě o naše potřebné, invalidní, staré i přestárlé občany. Velmi pečlivě se staráme o nemocné i těžce nemocné a to dokonce ve spolupráci v rámci celé EU. Jsme schopni diagnostikovat velmi vzácné choroby, nepřetržitě vyvíjíme léčiva, atd. atd. 

Staráme se dokonce tolik, že jsme celosvětovým etalonem starostlivosti. Nikde jinde na Světě se nikdo tak nestará o své potřebné občany. 

Tedy nesnaž se vyvolat dojem, že někdo začal strádat, když Evropa - EU musela řešit živelnou migrační krizi, kterou pravděpodobně vyvolala russká propaganda (hybridní válka proti demokracii), neboť stačilo velmi málo - osvěta ve zdrojových zemích migrace, aby migrace prakticky ustala. 

Jestli máš potřebu nějaké péče, neváhej a dojdi si na sociální odbor tvé obce s rozšířenou působností.

Pokud ovšem žiješ v russákově a tupě tu děláš russáckou propagandu, tak to si opravdu nemáš kam zajít, ale to si vyřiď s Vladěnou Iljič Putlerem. 


Nepřihlášený uživatel

#135731 My víme jen "zhruba" kolik je tu russáckých zločinců agentů FSB, GRU a kdo ví čeho ještě?

2018-08-06 04:43

 

 

V Česku je zhruba 120 ruských diplomatů. BIS odhaduje, že třetina z nich jsou špioni

To je velmi smutné. 

Ruská ambasáda v Praze drží již delší dobu jeden důležitý rys: v rámci Evropské unie je jednou z největších. Zatímco například v šestkrát lidnatější Velké Británii působí zhruba osmdesátka ruských diplomatů, v Česku je jich dlouhodobě kolem sto dvaceti (další jsou v Brně a Karlových Varech). BIS odhaduje, že minimálně třetina jsou příslušníci ruských tajných služeb.


Nepřihlášený uživatel

#135732 Domovina slovenského kriminálního imigranta, Stbáka a nomenklaturního komunisty Babiše .....

2018-08-06 04:44

 

 

Zvláštní historka kolem Ficova vietnamského poradce

Bývalý ředitel státní vietnamské ropné firmy Trinh Xuan Thanh, který byl loni v Berlíně unesen agenty vietnamské tajné služby, zřejmě opustil schengenský prostor na palubě slovenského vládního speciálu. Nemalou roli v případu pravděpodobně sehrál Quang Le Hong, Slovák vietnamského původu, který přišel na Slovensko v 80. letech jako student a dotáhl to až na poradce předsedy vlády Robera Fica.

....tak to je masakr. Russáci si to tam rozparcelovali "jdena radost".  Hned se také vyjasňuje, proč StBák Babiš založil své "sverenecké fondy" právě v euro-zóně na Slovensku.  Evidentně se chce vyhnout konci Agrokoru, který nastal v situaci, kdy státu došla trpělivost jeho masivním okrádáním občanů a státu. 

Evropan

#135733 Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-06 04:48

#135721: - Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Problém je spíše v tom, že jakmile je fotka trochu neostrá nebo je na ní zachycen pachatel trošku opálený, dostane se do sdělovacích prostředků vždy, a k tomu se hned přidá diskuse, aby nebylo pochyb, že jde o Roma, Ukrajince nebo Araba. I když se pak ukáže, že to byl normální "slušný člověk", tak už to lidem zůstane v hlavě, a vytváří se tak dojem, že "to všechno cizinci".

Sice je mi jasné, že máš za úkol vytvářet propagandu, ale nějak nereaguješ na to, že největší prasárny prozatím dělají "normální šlušní Češi". Ale když ti leží v žaludku cizinci, tak co říkáš na toho Russáka, který v Praze přejel turistku, a poté, co ho soud propustil na kauci, tak zmizel? Nebo co říkáš na Russáka, který v Německu fingoval teroristický útok na německé fotbalisty kvůli pochybným sázkám?

https://www.lidovky.cz/nemecko-po-utoku-na-fotbalisty

Vše lze doložit, jen ty tvoje lži ne!


Nepřihlášený uživatel

#135734 StBák Bureš odlifroval 80 mld. karusel Agrofert na Slovensko do svěřeneckého fondu, který navíc

2018-08-06 04:49

 

 

 
ČR přece není Babišovou zemí, když z ní odlifroval 80 mld. majetek na Slovensko, když neumí česky, když se tu paktuje s russáckým trotlem Milošem Zemanem, když má ve vládě komunisticko StBácké kreatury, které vydává za elitu. 

"Je mi moc líto úmrtí našich tří vojáků v Afghánistánu. Hrdinů, kteří bojovali proti teroristům tak daleko od vlasti a které zavraždil sebevražedný útočník. Vážím si toho, co udělali pro naši zemi. Vyslovuji svou nejhlubší soustrast jejich rodinám a pozůstalým."


Nepřihlášený uživatel

#135735 EU je úžasná v tom, že sdružuje státy různých velikostí a umožňuje "se učit".....

2018-08-06 05:07

Zakázat zákonem mobily ve školách? Starostové jsou pro

Ve Francii minulý týden schválili zákon, podle kterého nebudou moci žáci ve školách používat mobilní telefony. Čeští politici, které Novinky oslovily, se víceméně shodují na tom, že taková regulace u nás není potřeba. Jiný názor má šéf hnutí STAN Petr Gazdík.

....či sledovat, jak veřejný prostor spravují sousedé-parnteři v EU. Lze sledovat, jak správu veřejného prostoru řeší jiné země v našem případě země relativně malé, jak to řeší země obrovské, jako je Německo, Francie a post-komunistické Polsko, to jsou zásadní srovnání. 

Francie je země obrovská a její veřejný prostor je také obrovský, tedy její řešení se mohou zemím malým mnohdy jevit jako přehnaná, přesto budou pro zemi takové velikosti přiměřená. 


Nepřihlášený uživatel

#135736 Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-06 05:12

#135502: Karma - Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Co ti pořád připadá špatné na pravdě a lásce? 

Jako existuje lež a nenávist, je naprosto jasné, že existuje pravda a láska a je jistě naproto jasné, že pravda a láska je ta lepší varianta. 

Je tedy jistě lepší demokracie než totalita a protože jistě budeš naprosto nekonkrétně namítat, jaká že je ta EU nedemokratická tak tomu předejdu tím, že naprosto konkrétně napíšu, proč jsme si EU udělali super a proč je EU celosvětově etalonem důstojného života na zemi a především důstojné správy veřejného prostoru. 

 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je pod ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzulát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Skvělá dostupnost pravdivých informací ze správy veřejného prostoru, vědeckých poznání, kultury, atd. Jsou volně k dispozici rozhodnutí vlád, steno záznamy z parlamentů, volně dostupná statistická data států EU a mnohých dalších okolo mimo Ruska, všechny zákony volně přístupné k elektronickému hledání, národní informační zdroje - Televize, rádia, rozpočty vlád, krajů, obcí, kantonů. hrabství, vědecké časopisy, data z patentových úřadů, atd. atd.....

 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 

 

Nepřihlášený uživatel

#135737 Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-06 05:13

#135733: Evropan - Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Tys  v životě neviděl Ukrajince, experte na všechno.


Nepřihlášený uživatel

#135738 Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-06 05:17

#135737: - Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Russáků je bohužel opravdu plná Praha a kriminalita, která russáky všude provází je obrovská. To je smutná realita především proto, že kriminalita russáků je brutální a zdaleka se neomezuje jen na jejich spoluobčany, které typicky v cizině vydírají, vykořisťují a zotročují kriminální skupiny. 


Nepřihlášený uživatel

#135739 Je smutné, že takový odpudivý russtikální typ má v USA úspěch.....

2018-08-06 05:48

Špičková ruská agentka? Ne, zrzavá koketa Butinová vyzradila své krytí, když byla opilá

......tady je takový typ rozpoznán okamžitě a úspěch může tak leda v kruzích kolem KGBáka Miloše Zemana či Stbáka Babiše, jinde bude budit krajní nedůvěru už její přízvuk, natož russtikální vzhled. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135740 Velmi pravděpodobný ruský trotl Eric Best je v Burešeově blesku II. označován.....

2018-08-06 05:51

Ať expremiér Sobotka popíše vztah s advokátem Pokorným, chce po soudu novinář Best

.....za nezávislého novináře? To je opravdu pekelné, jakou image Bestovi vytváří. 

‚Slušní novináři kolem horké kaše nechodí‘

„Požádali jsme pana Besta, aby napravil lživou informaci, kterou uveřejnil. Když to neudělal, podali jsme žalobu. To je, předpokládám, normální a po právu,“ sdělil serveru Lidovky.cz Pokorný. Spor má přitom dvě linie vycházející z dvojice žalob. První kvůli článku podala Pokorného Advokátní kancelář Pokorný, Wagner & partneři. Tato linka se rozběhla uplynulou středu, kdy Městský soud v Praze začal případ projednávat.

Bylo by velmi dobré, kdyby během soudu vyšly najevo vazby Besta min. na russkou propagandu. Jeho propagace russko trotlího server Ron Paul Institute je věcná, snadno dložititelná a vědomá. Best tento odporný a velmi pochybný anonymní server propagoval opakovaně a je vcelku možné, že je jeho autorem. 

Evropan

#135741 Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-06 05:52

#135737: - Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Tento tvůj výkřik do tmy ale vůbec nechápu.


Nepřihlášený uživatel

#135742 Neodmítnout volání trestně stíhaného StBáka je nepochopitelné, ale je pochopitelné.....

2018-08-06 06:04

Stuchlík: Krnáčové se pár věcí i povedlo. Babiš není arciďábel, kavárníci mému rozhodnutí rozumí

....pokud má daná volaná osoba sklony ke zločinnosti podobně jako trestně stíhaný StBák Andrej Babiše, tam je pak vše v naprostém pořádku, vše je je jak má být a tedy "svůj k svému". 

Je legrační i to, jak to vlastně Stuchlík "vyřešil" - prostě prodám podíl v lichvaření kámošovi v multi-level marketingu a už nejsme lichvářem :-), ale StBákem. 

Je otázka jak si představovat "arciďábla" - jestli je to prolhaný trestně stíhaný StBák, komunista, který odlifroval 80 mld. karusel Agroefert na Slovensko a tváří se českým premiérem, tak je Adnrej Babiš arciďábel. S tím se opravdu mnoho nenadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#135743 Není divu, v Praze už čtyři roky přebývá Krnda a ANO StB.....

2018-08-06 06:40

 

Ve městech chybí zeleň, voda i selský rozum. Kdo za to může

5. srpna 2018  1:00
O několik stupňů dokážou zchladit fasádu domu rostliny, které se po ní pnou. I v Praze je podle architekta Petra Leška plno staveb, jejichž architektura není tolik cenná, že by ji nemohla zeleň zakrýt, ideální by takový přístup byl podle něj pro panelové domy.
 

.....pak toho logicky v Praze chybí spousta, neb jak jinak s StBáky. 


Nepřihlášený uživatel

#135744 Zeman s Babišem dnes dělají činy, které jim umožňujeme, neliší se ničím o komunistů a nacistů ....

2018-08-06 06:42

 

 

Zkoušeli hladoví a vyčerpaní. Requiem židovského sboru v Terezíně nechalo nacisty v němém úžasu

......před a během II. světové války, neboť tehdejší činy komunistů a nacistů byly dány tím, co jim veřejný prostor umožnil. Nemravnost Zemana pálicího umělecký předmět, který předstím zničil odtržením či odstřižením české trikolory je jeden z důkazů, že jeho nevzdělanost, nemravnost a nekulturnost se ničím neliší od nemravnosti, nevzdělanost a nekulturnosti komunistů a nacistů doby II. světové války, symbolika je naprosto zřejmá, chtěl by reálně upálit všechny jeho kritiky, oponenty a je bohužel smutné, že jsme mu naší laxností i tento odporný čin umožnili. 

Podobné je to s trestně stíhaným Babišem, který nám jeho StBáctví a nomenklaturní komunismus předkládá jako cnost, přitom tuto zemi okrádá dnem i nocí o daně, dotace, monopolem,  což by za normálních okolností nepřipadalo v úvahu, dokonce dospěl tak daleko, že veškerý majetek karuselu Agrofert vyvedl na Slovensko do svěřeneckých fondů. 


Nepřihlášený uživatel

#135745 Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-06 06:43

 
Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....
....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit "společnost za veselejší současnost", můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním 12. 7. 2018 hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní.


Nepřihlášený uživatel

#135746 Re: Re: Re: Re: Ještě větší hlupák, než jsme čekali!

2018-08-06 06:44

#135667: - Re: Re: Re: Ještě větší hlupák, než jsme čekali! 

Protože kritizuji Zahradila a jeho opravdu velmi odporné lhaní o EU? 

Zahradil např. tvrdí, že nejlepší je "střední cesta", "vyvarovat se extrému prounijního i protiunijního" 

My jsme se v rámci přijetí do EU zavázali k přijetí eura a najednou je to "prounijní extrém"? Co to Zahradil vlastně zkouší?  Jak může po 18 letech fungování eura toto nazývat extrémem? 

To je důvod, proč já jej charakterizuji jako idiota a zločince. 

Z jákého důvodu máme stát na okraji Evropské unie, k čemu je to dobré? Protože  Zahradil vymyslel nesmysl "střední cesta" u které není schopen říci, k čemu je dobrá, jak vypadá, jak na této "střední cestě" vypadá podnikání v EU, jak vypadá život občanů s korunou a se všemi nesmysly, co tu vyrábí komunista Rusnok v ČNB, tedy ona střední cesta je vlastně sama o sobě extrémem u které vůbec není zřejmé, jaká vlastně je? 

20 států z 27 EU je v euro-zóně, předběhly nás země jako Slovensko, Estonsko, Litva i Lotyšsko. 

Nazývat tedy přijetí eura extrémem, může opravdu jen idiot, proto charakterizuji Zahradila jako vskutku odporného idiota a je velmi dobře, že to potvrdil v odpovědích v aktuálně.cz. 

.....................

My tu máme russáckého  trotla Miloše Zemana přímo na Hradě, trestně stíhaného StBáka Babiše, u kterého není jisté, jestli je skutečný vlastník karuselu Agrofert nebo jen bilým koněm nejspíše russáků a Zahradil při vědomí vlivu valento-russko listů v ČR a jejich klonů na občany ČR plácá hovadiny jak Jákl. 

"Nějaký vojenský výpad Ruska do střední Evropy považuji za nesmysl, stejně tak Rusko není s to ovlivnit náš ústavní pořádek, parlamentní demokracii nebo svobodu vyjadřování. Myslím, že vůči Rusku máme vlastně jedinou slabinu: naši přílišnou energetickou závislost na něm.

Na Krymu si to také nedovedli představit, stejně tak na východe Ukrajiny a bude trvat dalších dvacet let, než se russácká pakáž z Ukrajiny stáhne. My s tím máme také dvacetiletou zkušenost. 

Multikulturní obohacení

#135747

2018-08-06 08:02

Amsterdam pohlcuje kriminalita, v noci se z města stává džungle


Nepřihlášený uživatel

#135748 Re:

2018-08-06 08:24

#135747: Multikulturní obohacení -  

jak dlouho tam už žiješ ?

Evropan

#135749 Re:

2018-08-06 08:25

#135747: Multikulturní obohacení -  

Takže krádeže a prodej drog. Nic, co bychom z Prahy neznali. No a i v Praze je policie naprosto neschopná, takže slyšíme pouze hlášení v tramvaji a v metru, že si máme dávat pozor na své peněženky. Toto multikulty tady bylo už za komunistů :) To si ale asi slyšet nechtěl :(

https://cestovani.idnes.cz/amsterdam

ocean of wisdom

#135750 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-06 08:56

Havel Forever !!!
Free Tibet !!!
Green Peace !!!
Peace and Love !!!
Free Cannabis !!!
Prague Pride !!!
Support books !!!
Support trains !!!
Beatles forever !!!