MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141251 Re:

2018-11-09 23:08

#141248: -  

Tebe měl fotr vystříkat radší do kopřiv, ty hovado!


Nepřihlášený uživatel

#141252 Re: Re: Stop Islám!

2018-11-10 01:47

#141222: - Re: Stop Islám! 

Ty číslice jsou původně z Indie. Arabové s jejich vynálezem mají společné jen to, že je po světě rozšířili jejich otrokáři.


Nepřihlášený uživatel

#141253 Re: Re:

2018-11-10 02:03

#141217: - Re:  

A což teprve játra.


Nepřihlášený uživatel

#141254 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-11-10 02:06

#141226: Bořivoj Pauk - Pravda o čecháčkovském pronárodě 

Už jsi to sem jednou poslal. Stačilo půlkrát.


Nepřihlášený uživatel

#141255 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-11-10 02:13

#141226: Bořivoj Pauk - Pravda o čecháčkovském pronárodě 

Už jsi to sem jednou poslal. Stačilo půlkrát. I to by bylo až až. Vážně si myslíš, že po tomhle ovara přejde smích?


Nepřihlášený uživatel

#141256 Re: Re:

2018-11-10 02:49

#141251: - Re:  

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#141257 Re: Re:

2018-11-10 03:20

#141251: - Re:  

Ty jsi transsexuál??


Nepřihlášený uživatel

#141258 Re: Re: Stop Islám!

2018-11-10 05:51

#141222: - Re: Stop Islám! 

Číslice, používané v arabstánech, resp. pakostánech a jiných blbistánech  vypadají takto: ۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹.


Nepřihlášený uživatel

#141259

2018-11-10 07:29

Istanbulská úmluva je mezinárodní smlouva Rady Evropy z roku 2011, kterou Česká republika podepsala před dvěma lety a v nejbližších měsících by ji měla ratifikovat Poslanecká sněmovna (úmluvu již ratifikovalo 33 zemí). Ono je vlastně paradoxní a svým způsobem signifikantní už samotné pojmenování úmluvy (Istanbulská úmluva byla k podpisům otevřena 11. května 2011 v rámci 121. zasedání Výboru ministrů, které se konalo právě v Istanbulu). Istanbul, největší město Turecka, které se ze sekulární země postupně stává zemí netolerantní, pronásledující opozici, jiná náboženství a další skupiny občanů, země vracející se o století zpět.
Chránit ženy a bojovat proti násilí pomocí prevence, je jistě bohulibé, nicméně k tomu postačí současné zákony. Pokud něco v naší legislativě chybí, nechť se to tam doplní. Pokud třeba nestačí kapacity policie, nechť se posílí. Pokud je nutné je ještě více proškolit, nic nebrání tomu, aby se tak stalo. V čem je přidaná hodnota Istanbulské úmluvy mi ale stále nikdo nesdělil. Nesouhlasit s ní tedy rozhodně neznamená nechránit ženy a nebojovat proti násilí na ženách, nýbrž nesouhlasit s něčím, co je nedílnou součástí této úmluvy, s šílenou genderovou ideologii, kterou lze snadno zneužít. Koneckonců kampaň MeToo je krásným příkladem toho, kam až může zajít „ochrana“ před sexuálním obtěžováním. 
Tady už nejde o rovnost pohlaví, ale o něco, co překonává i dosavadní absurdní pokusy o pozitivní diskriminaci. Úmluva mimo jiné bude vyžadovat „změnu postojů, tradičních rolí pohlaví a stereotypů, díky nimž je násilí vůči ženám akceptovatelné“. Nakonec tedy nejde ani tak o ochranu žen, nýbrž o ideologický dokument. Začne to kvótami o zastoupení mužů a žen, přes zavádění různých opatření k šíření nových genderových rolí, podpora neziskových organizací, které budou nositeli těchto opatření, kontrola a případné stahování informací podporující původní pojetí role muže a ženy ve společnosti. Tady už se otevřeně bavíme o cenzurování a už se nikdo ani nesnaží tvářit, že tomu tak není. A na všechno budou dohlížet noví experti, nový kontrolní orgán (GREVIO) s širokými kompetencemi a ještě širší imunitou. 
Sociální inženýrství bledne závistí. A ještě jsou navíc kritici Istanbulské úmluvy nálepkováni ze zpátečnictví, protizápadního směřování nebo z ignorantství či dokonce šovinismu, neb jim je násilí na ženách údajně lhostejné. 


 


Nepřihlášený uživatel

#141260 Opravdu velmi podivné....

2018-11-10 08:12

 

 

.....v Rakousku řeší russáckého agenta v tamní amádě 

Rakouskem otřásá špionážní skandál. Plukovník armády byl agentem Ruska

Zrušená prosincová cesta rakouské ministryně zahraničí Karin Kneisslové do Moskvy, předvolání ruského velvyslance na kobereček a intenzívní prošetřování. Rakouskem otřásá skandál, kdy čerstvě penzionovaný plukovník rakouské armády více než dvacet let pracoval jako špion pro Rusko, napsala agentura DPA.

 

A tady je russáckým udavečem přímo Miloš Zeman s přístupem ke všem utajovaným skutečnostem státu a zemanovci a nikdo tu žádnou "aféru" neřeší, to je velmi zvlášení.  

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141261 Re:

2018-11-10 08:19

#141259: -  

Prřávě v tomto je přídaná hodnota, neboť po desítky let to do našeho právního řádu nebylo zakomponováno s co více, mnohé průzkumy svědčí o tom, že povědomí ve společnosti o násilí na ženách je v ČR zkreslené.  

"Pokud něco v naší legislativě chybí, nechť se to tam doplní. Pokud třeba nestačí kapacity policie, nechť se posílí. Pokud je nutné je ještě více proškolit, nic nebrání tomu, aby se tak stalo. "

Další přidaná hodnota je, že ochrana žen platí i v době válečného konfliktu, definuje tak válečný zločin a jak je známo, russák tu a nejen tady masivně  znásilňoval v době údajného "osvobozování".  Je to nutné tedy ukotvit a je to vůbec první ukotvení. 

Stačí si skustečně Istambulskou úmluvu přečíst, nic ti v tom nebrání. 

---------------

Sociální inženýrství bledne závistí. A ještě jsou navíc kritici Istanbulské úmluvy nálepkováni ze zpátečnictví, protizápadního směřování nebo z ignorantství či dokonce šovinismu, neb jim je násilí na ženách údajně lhostejné. 

 

Nikoliv. Proti Istambulské úmluvě např. katolická církev použila nepravdivou argumentaci a to nejen ústy Piťhy. Bohužel je katolická "argumentace" jak z russácké propagandy spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti. Bohužel je část katolické církve skutečně pod vlivem nesmyslů z valento-russko listů, Duka to prokázal mnohokrát a je to opravdu děsivé. Velmi se obávám, že jedním z počátku byla servilita představitelů katolické církve v době, kdy sem KGBák Klaus pozval zločince Medveděva. 

Věcný argument k odmítnutí úmluvy ve své podstatě opravdu neexistuje. Pokud ho znáš, ve tvém příspěvku jsi jej neuvedl. Navíc vůbec není zmíňován mnohaletý vývoj úmluvy a jednání o ní. 

Zajímavé na věci je jediné, že Istambulskou úmluvu resp. dohady o ní zneužil  zločinec, russácký trotl, agent a udavač Miloš Zeman k tomu, aby se vyjádřil zdánlivě "věcně". V případě takový vyjádření se nesmí zapomínat, že je Miloš Zeman primárně zločincem, zlodějem, russko čínským donašečem a velezrádcem, tedy i jeho vyjádření zdánlivě rozumné má své zločinné pozadí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141262 Re: Debilita členů Strany pro Debily je nebetyčná!

2018-11-10 08:42

#141210: Evropan - Debilita členů Strany pro Debily je nebetyčná! 

Strana přátel neonacisty a debila debilitu nejen předsedy, ale i např. vybrušovače zabrušovače Roznera či neonacisty Staníka nezapře. 


Nepřihlášený uživatel

#141263 Re: Re: Legitimní požadavek SPD....

2018-11-10 08:59

#141224: - Re: Legitimní požadavek SPD.... 

Na našem území se nachází mnoho tajných mešit a to i přes to, že v naší zemi je náboženská svoboda, když se bývalý šéf našich tajných služeb Šándor, v pořadu u Jílkové zeptal představitelů muslimů v naší zemi, proč zakládají tajné mešity, jako by bodnul do vosího hnízda, muslimové se přestávali ovládat a křičeli na Šándora, ať tedy na ně pošle Policii. Šándor se usmíval a odpověděl, že tímto nic protizákonného nedělají, jen ať mu vysvětlí, proč jsou tajné. Myslím, že většině lidí je známo, proč jsou tajné a o tom to je.


Nepřihlášený uživatel

#141264 Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyřeší..

2018-11-10 09:08

Důvěra v prezidenta klesla

Důvěra v prezidenta v říjnu klesla na 47 procent dotázaných oproti 51 procentům ze září. Podle průzkumu CVVM se nejvyšší důvěře tradičně těší obecní zastupitelé a starostové, jimž věří 58, respektive 57 procent lidí.

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141265 Re: Re: Re: Legitimní požadavek SPD....

2018-11-10 09:16

#141263: - Re: Re: Legitimní požadavek SPD.... 

Tvůj příspěvek vypadá spíše jako blábol a pokud to Šándor skutečně prohlásil, tak je to pitomec, který nezná zákon o církvích. Proč to dělá sice v debilním ale populárním televizním pořadu je vážná otázka. 

Tedy na požadavku neonacistické SPD opravdu není nic legitimního. 

 

Podmínky vzniku a působení církví a náboženských společností

Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud

a) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení,

b) rozněcuje nenávist a nesnášenlivost,

c) podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,

d) závažně narušuje veřejnou mravnost, veřejný pořádek nebo veřejné zdraví,

e) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický nebo fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému nebo ekonomickému poškozování těchto osob nebo jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých nebo omezování jejich práva na vzdělání4), nebo zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo

f) je její učení utajováno vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.


Nepřihlášený uživatel

#141266 Tedy si prospěcháři nechávají tvrdě zaplatit za to, že si s Stbákem a Švindllerovou podají ruce....

2018-11-10 09:26

Miliony ročně bere ve státních firmách 174 manažerů

Platy manažerů v českých firmách za posledních šest let vzrostly průměrně o více než 40 procent. Tento růst více či méně kopírovaly i podniky a společnosti, v nichž má stát majetkovou účast.

.....úplně stejně jak v době komunistické totality. Babiš ale občanům tvrdil, jak "pro něj" všíchni dělají jen proto, že "chtějí" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#141267 Už má konečně russák do toho svého letadla vlastní motory? ......

2018-11-10 09:33

Čína ukázala vylepšené stíhačky i chystané dopravní letadlo, Airbus se nebojí

Čína na aerosalonu v Ču-chaji tento týden představila připravované dopravní letadlo CR 929, vyvíjené s Ruskem. Zástupce Airbusu však uvedl, že v něm nevidí konkurenci. Číňané také ukázali vylepšení svých bojových letadel, uvedl web DefenseOne.

......jsou to už více jak dva roky co letadlo "ukázali" a od té doby se zase, jak je v russákově obvyklé nic neděje :-) 

 

Nový ruský letoun se poprvé představil veřejnosti

 


Nepřihlášený uživatel

#141268 A tak ten idiot postaví novou Národní galerii a Veletržní palác ten idiot asi nechá znovu vyhořet...

2018-11-10 09:49

Boj s migrací, plán pro Afriku. Babiš chce představit své plány šéfovi EK Junckerovi

.....kde se ten kretenismusu Babiše pořád bere, rekonstrukce veletržního paláce je náplánova roky a roky. Nejdříve ten idiot musí říci, co tedy s Veletržním palácem udělá, když chce stavět v Praze místo toho kopii pompidou centre. 

Vždyť je to kretén, předčasné volby jsou už naprostou nutnosti. 

Evropan

#141269 Re: Debilita členů TOP 09 je nebetyčná!

2018-11-10 10:51

#141250: Vo - Debilita členů TOP 09 je nebetyčná! 

Lednický minaret je asi 62 metrů vysoká romantická rozhledna. Nachází se v areálu zámeckého parku Lednice a je součástí lednicko-valtického areálu. Jedná se o nejstarší dochovanou rozhlednu na českém územ.  Rozhlednu nechal postavit Alois I. z Lichtenštejna. Stavěla se v letech 1797 až 1802 a náklady se vyšplhaly údajně na jeden milion zlatých, velkou sumu si pravděpodobně odnesl architekt Josef Hardtmuth. Důvod vzniku minaretu není úplně jasný. Váže se k ní ale pověst, že Alois Lichtenstein si chtěl původně nechat vystavět kostel, ale církev mu druhý nepovolila, tak se rozhodl na truc vystavět mešitu.

Fakt nevím, na co si tu hraješ, ale je vidět, že ti chybí základní znalosti o České republice a její historii. To ale asi všem vítačům japonského dementa.

Evropan

#141270 Re: Re: Re: Stop Islám!

2018-11-10 10:53

#141258: - Re: Re: Stop Islám! 

Jestliže zahrnuješ Pákistán do arabských zemí, no tak pak ti to asi nepasuje. Nejseš náhodou příznivec Strany pro Debily?


Nepřihlášený uživatel

#141271 Re: Re:

2018-11-10 11:00

#141217: - Re:  

1:37 není jitro, ty vypitej kreténe!


Nepřihlášený uživatel

#141272 Re: Re: Re:

2018-11-10 11:01

#141253: - Re: Re:  

Ti naklepu, kreténe!


Nepřihlášený uživatel

#141273 Re: Re: Re:

2018-11-10 12:11

#141271: - Re: Re:  

Tím hůř.

KV

#141274

2018-11-10 12:13

Dneska jsem vyhazoval odpadky a najednou jsem u popelnice uviděl asi deset knih Vaška Veškrny... Konečně ten odporný brak si našel místo, já jsem se rozhodl ty knihy vzít a večer bude pálení knih!


Nepřihlášený uživatel

#141275 Re:

2018-11-10 12:36

#141227: -  

Důvěra ... k systematickému lháři  nemá opodstatnění. Prostor k vyjednávání není.