MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#83701 Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".....

2016-06-01 21:40

#83635: - Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše"..... 

  Vy nejste hrdý komunista, Gottwaldovec? A co tedy jste hrdý neo-komunista Zemanovec? 


Nepřihlášený uživatel

#83702 Pokud má Zeman představu, že dojde na Bakalu a na něj nikoliv, tak je to ještě větší idiot, než.....

2016-06-01 21:41

....si kdokoliv dokáže představit. 

Zeman je opravdu idiot. Co by pak bylo jeho ukradení 14 mld. z MUS?

2016-05-29 08:44

 

Co by pak bylo masivní zadlužování státu Zemanem za současného prudkého zvýšení nezaměstnanosti? Co by pak muselo být "prodání" 3,6 mld. dolarů rusáckého dluhu za Zemanem kamsi do horoucích pekel za pár korun? Tunelování státu?

Vždyť tehdejší ministry zatáhl do odporných zločinů a docela dobře se jim může stát, že ještě budou souzeni. 

V souvislosti se situací v OKD zopakoval svou výzvu k trestnímu stíhání podnikatele Zdeňka Bakaly. "Pokud se prokáže, a já předpokládám, že se to prokáže, že se dopustil takzvaného tunelování, součástí rozsudku může být nejen odnětí svobody, ale trestní řád už léta zná jako velmi účinný trest i propadnutí majetku," řekl. Podle něj by to byla pro stát finanční injekce, protože podle jeho zdrojů se celkový objem vytunelovaných prostředků pohybuje mezi 100 a 150 miliardami korun.

Je ale možné, že idiotovi Milošovi Zemanovi už selhává jeho "fenomenální" "fotografická paměť", že už si o sobě vysnil, že je geniální ekonomi, právník, soudce, StBák, KGBák, prostě komunistický superman. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819 (volby před oposmluvním kupčením pro ty zapomnětlivé byly v červnu 1998 :-))

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč. (Za 46 % uhelných dolů, strojů za miliardy!!!!!!)

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

14 mld. hotovosti MUS má nyní švýcarská vláda :-/, tak kradl Miloš Zeman. Proč vlastně soudruh Miloš Zeman o privatizaci MUS lhal během volební kampaně? Proč v kampani nepromluvila, jak "prodal" kamsi do bývalého rusákova dluh rusákova v objem 3,6 mdl. USD za pár korun? První post komunistické vláda se podaří vyjednat uznání rusácké dluhu a komunista Zeman pak vyhodí desítky miliard z okna? 


Nepřihlášený uživatel

#83703 Re: Re: Re: Svoboda se brání tak, že se informuje účelově?

2016-06-01 21:44

#83694: - Re: Re: Svoboda se brání tak, že se informuje účelově?  

 Kladnou stránkou celé aféry čínské televize Prima je, že je naprosto jasné, co tu dělá čínský "investor". Majitelé primy spáchali těžký trestný čin a stejně tak i ruský trolll soudružka Obzinová a že tedy soudružka Obzinová už dotrollovala. 

 


Nepřihlášený uživatel

#83704 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší v

2016-06-01 21:46

#83584: - Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše". 

 

 Mám prokazovat, že rusákové jsou pakáž, co sem naskákala v počtu 500 000 lidí v roce 1968, když nedávno ukradli Krym? Mám snad prokazovat, že v rusákově nejsou schopni vyprodukovat jediný výrobek, který by si kdokoliv v civilizovaném světě dobrovolně koupil, mám snad prokazovat, že komunistická pakáž nejen z rusákova školila masivně arabské teroristy v osmdesátých letech, kteří dnes stojí na špici IS, mám snad prokazovat, že je Vláďa Iljič Putin blázen, který okupuje Krym a rozpoutal válku na východě Ukrajiny? 

Mám snad prokazovat, že Zeman je idiot, který si v Kremlu připnul oranžovo černou stuhu symbol současné rusácké agrese? Mám snad prokazovat, že porušoval volební zákon? Mám snad prokazovat, že z rusákova emigrovalo jen do USA a jen legálně v roce 2015 300 000 lidí, mám snad prokazova, že idiot Zeman "vyjednává" zaplacení 5 mld. za dodanou elektrárnu v rusákově s velmi podivnými figurami Nejedlým a Mynářem a za rok z rusákova nepřišla ani stokoruna přitom se tvářili, jak to "dojednali"? Mám snad dokazovat, že si idiot Zeman uvázal inauguraci kravatu s ruskou trikolorou? Mám snad prokazovat, že prodal rusácký dluh 3,6 mld. dolarů tedy v dnešní směšné ceně dolaru 90 mld. za 15 mld. korun kamsi do bývalého rusákova, přičemž vlastní cena za jakou prodal je dodnes "tajná" a jedná se tedy jen o dohad, že se jednalo o 15 mdl. také to mohlo být 100 mil. korun? 

Co ještě mám prokázat, že Zemanovův tajemník a poradce Nejedlý nezveřejnili ani profestní živototopisy a natož aby měli bezpečnostní prověrku státu? Že nemá prověrku kancléř Mynář?  Že mu poradce dělá velmi podivný Číňan?  Že vyznamenává StBáky a prominentní komunisty z doby komunsitické totality? 

Že rusko masivně zbrojí a porušuje tím mezinárdní smlouvy o zbrojení?  Že rusákov vetoval všechna i jen trochu potenciální řešení krize v arabském světě v RB OSN?  

To vše tu bylo přece mnohokrát v této diskusi prokázáno. ...


Nepřihlášený uživatel

#83705 Re: Re: Re: Re: Svoboda se brání tak, že se informuje účelově?

2016-06-01 21:49

#83703: - Re: Re: Re: Svoboda se brání tak, že se informuje účelově?  

  Obzinová si vymýšlela už v roce 2005 a dehonestovala tím práci skutečných snovinářů - https://www.youtube.com/watch?v=XPS9Un0sQ5c


Nepřihlášený uživatel

#83706 Je zajímavé, že v době, kdy byl Zeman premiérem byl počet vražd nejvyšší po celé jeho funkční.....

2016-06-01 21:54

.....období. Je to jen náhoda? Podivné shody okolností provázejí soudruha Miloše Zemana. 

1998 - 313
1999 - 265
2000 - 279
2001 - 234
2002 - 234



Miloš Zeman je, zdá se, naprostý rekordman ve všem špatném. V zadlužování, zlodějinách
, počtu vražd v době, kdy byl premíérem, atd. atd....

Nepřihlášený uživatel

#83707 Re: Re: ČT naopak informovala velmi dobře, objektivně a vyváženě....

2016-06-01 21:59

#83607: - Re:  

 

 .....váš příspěvek je v mnohém jen totální blábol, který dokonce ani nedává smysl v časové ose událostí, tedy mnohé je nedůvěryhodné už samo o sobě a je čepráno z bulváru ruské trollí propagandy, která jela v té době naplno.  

Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 07:25

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#83708 Re: Re: Re: Při této příležitosti je tedy velmi dobré upozornit vás voliče Miloše Zemana.....

2016-06-01 22:00


Nepřihlášený uživatel

#83709 Re: Re: Re: Re: Soudruh Babiš řeší svojí nepřítomnost vskutku svérázně po StBácku...... :-/

2016-06-01 22:01

#83647: - Re: Re: Re: Soudruh Babiš řeší svojí nepřítomnost vskutku svérázně po StBácku...... :-/ 

 

 Jestli tu někdo je a tahá sem svoje odporné popy napojené na ruské zpravodajské služby, tak jste to vy ruská pakáž. Loni vás z rusákova emigrovalo až 600 000 a to lze mluvit jen o legální emigraci z rusákova. Jen do USA vás oděšlo 300 000!!!!!! A vy máte tu drzost tady mluvit o imigraci z arabských zemí vy odporný zmetku?

Proč z toho vašeho rusáckýho ráje tedy emigrujete do USA? Proč emigrujete zrovna do ČR a proč zrovna sem v drtivé většině ilegálně? Je tu s vámi snad spojena malá kriminalita, že to ještě musíte zvětšovat? Připadají vám ruské mafie na území ČR málo odporné? 


Nepřihlášený uživatel

#83710 To je naprosto samozřejmé, že Prima musí přijít o licenci, to co předvedla Obzinová je šílené.....

2016-06-01 22:09

.....a velmi to vysvětluje důvod "investice" z Číny, kdy se také na jedné z televizí Prima začaly hojně objevovat "dokumenty" z Číny. 

Debata o pokutě i odebrání licence Primě je na místě, dáme podnět mediální radě, říká poslanec

Obzinová i další člověk, který na schůzi hovořil jsou v obrovském průšvihu a bylo by velmi podivné, kdyby televize nepřišla o licenci a kdyby se majitel nehojil zpětně na Obzinové. Schůzky se účastnil i spolumajitel Primy a tedy vlastně ani není co dál řešit. Analýza zpráv, kterou jsou tam dlouhodobě hanebné a pak konec licence. 

citace zákona 231/2001 Sb. 

"b) zařadil do vysílání pořady, které podněcovaly k nenávisti z důvodu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického nebo jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení,"

(2) Provozovatel vysílání poskytuje objektivní a vyvážené informace nezbytné pro svobodné vytváření názorů. Názory nebo hodnotící komentáře musí být odděleny od informací zpravodajského charakteru.

(3) Provozovatel vysílání je povinen zajistit, aby ve zpravodajských a politicko-publicistických pořadech bylo dbáno zásad objektivity a vyváženosti a zejména nebyla v celku vysílaného programu jednostranně zvýhodňována žádná politická strana nebo hnutí, popřípadě jejich názory nebo názory jednotlivých skupin veřejnosti, a to s přihlédnutím k jejich reálnému postavení v politickém a společenském životě.

(4) Provozovatel vysílání ze zákona je povinen sestavovat programovou skladbu tak, aby ve svém vysílání poskytoval vyváženou nabídku pro všechny obyvatele se zřetelem na jejich věk, pohlaví, barvu pleti, víru, náboženství, politické či jiné smýšlení, národnostní, etnický nebo sociální původ a příslušnost k menšině.


Nepřihlášený uživatel

#83711 Pokud by se toto potvrdilo, bylo by to velmi zajímavé a děsivé.....

2016-06-01 22:37

Janukovyč dával na úplatky desítky milionů denně. Brali ministři i opozice

.......nakonec o hlasech pro neonacisty ze strany Svoboda s kterou Janukovič uzavřel koalici se pochybovalo na Ukrajině i v EU už bezprostředně po volbách. 


Nepřihlášený uživatel

#83712 ANO StB - prostě to zařídíme :-)

2016-06-02 04:43

Po protikuřácké blamáži dostalo ANO půl miliónu od tabákové firmy


Nepřihlášený uživatel

#83713 Re: Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ...

2016-06-02 05:11

#83684: - Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ... 

 Jdi do prdele ty nacistický islámistický prase!!!


Nepřihlášený uživatel

#83714 Soudružka Syková by měla především rezignovat na post senátorky, to je bez nejmenších pochyb.....

2016-06-02 05:11

 

Syková rezignovala na funkci ve vládní radě. Peníze za léčbu dostanou lidé zpět, říká vědkyně


Nepřihlášený uživatel

#83715 Re: Re: Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ...

2016-06-02 05:17

#83713: - Re: Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ... 

 Tedy vy souhlasíte s tím, co udělala Obzinová!? V takovém příapadě z nás dvou já rozhodně nebudu nácek.

To je náckem daleko pravděpodobnějí Miloš Zeman porušující volební zákon tak, že to konstatuje NSS. 

Co si představujete pod pojmem "islamistické prase" to je úplná záhada, obzvláště při představě, že se k islámské víře hlási 1,6 mld. lidí  a např. v porovnání s komunismem v Rusku, který povraždil jen v Rusku miliony Rusů a ostatních porobených národů CCCP je islám super mírumilovné náboženství, přestože se na islámské sekty napojili zločinci, které mnohé bohužel opět vyškolili komunisté v osmdesátých letech snad ve všech komunistických totalitních státech po celém světě. Mnohdy zločinci přímo sekty generovali (generují) a zneužívali (zneužívají) je na ovládání lidí a generování zločinců, podobně jako to dělali komunisté při školení teroristů z arabského světa. 

Bohužel to velmi připomíná Jana Žižku a sektu husitů a adamítů na které se tento vrahoun táhnoucí Evropou s bandou námezdních vrahounů také účelově napojil a sekty dále "rozvíjel".


Nepřihlášený uživatel

#83716

2016-06-02 05:20

Proč to zlodějské havloidní prase Bakalu nikdo nerochne?


Nepřihlášený uživatel

#83717 Re: Re: Re: Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ...

2016-06-02 05:22


Nepřihlášený uživatel

#83718 Re: Re: Re: Re: Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ...

2016-06-02 05:23

#83717: - Re: Re: Re: Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ... 

 " Brzy Bude zajíbačka, ty prase!" že se rovnou nejdete udat, vlastně jste to již učinil. 


Nepřihlášený uživatel

#83719 Re:

2016-06-02 05:25

#83716: -  

 "Proč to zlodějské havloidní prase Bakalu nikdo nerochne?" je dobře, že BIS tuto diskusi sleduje....

Zajímavě vaše "názory" korelují se statistikou počtu vražd, kdy v době kdy byl Zeman premiérem, bylo v ČR spácháno největší množství vražd a to absolutně po celé období kdy byl premiérem. Podivná shoda náhod. Objasněnost byla také vysoká absolutně) např. z 313 jich bylo objasněno tuším 272 v roce 1998, ale co ten zbytek 41, takové číslo neobjasněných bylo enormní. Je dobré také říci, že v roce 1991 byl počet vražd dle statistiky ČSÚ 100. 

Zlatí komunisti!

#83720 Re: Je zajímavé, že v době, kdy byl Havel prezidentebyl počet vražd nejvyšší po celé jeho funkční...

2016-06-02 05:48

#83706: - Je zajímavé, že v době, kdy byl Havel prezidentem byl počet vražd nejvyšší po celé jeho funkční..... 

 

  • 1989 - 126
  • 1988 - 100
  • 1987 - 139
  • 1986 - 129
  • 1985 - 142
  • 1984 - 147
  • 1983 - 173
  • 1982 - 161
  • 1981 - 135
  • 1980 - 124
  • 1979 - 130
  • 1978 - 120
  • 1977 - 101
  • 1976 - 114
  • 1975 - 137
  • 1974 - 151

Nepřihlášený uživatel

#83721 Re: Re: Je zajímavé, že v době, kdy byl Zeman premiérem byl počet vražd nejvyšší po celé jeho funkčn

2016-06-02 05:53

#83720: Zlatí komunisti! - Re: Je zajímavé, že v době, kdy byl Zeman premiérem byl počet vražd nejvyšší po celé jeho funkční... 

 151 v roce 1974 a 173 v roce 1983!!!, tak to na nich nic zlatého opravdu není. Navíc je otázka, jak soudruzi "pracovali" se statistikou, neboť se jedná o statistiku "zjištěných" vražd, kdy komouši mají obecně k vraždění velmi blízko rudý khmére či gulagu. 

V době Zemana vroce 1998 bylo toto číslo 313!!!!! a po celou dobu, co byl Zeman u moci se drželo velmi velmi vysoko, pak zase "záhadně" pokleslo. 


Nepřihlášený uživatel

#83722

2016-06-02 05:54

Jak je možné, že generál české armády ve slušivé uniformě z televizní obrazovky uvede, že hlavním nepřítelem není teroristický Islámský stát, ale Rusko. „Proč zrovna on? Od toho generalita přece není, aby určovala politické směřování země. Snad v Severní Koreji. To v jeho jakešovské době se tak učila nenávist k měnící se politické situaci v Rusku...


Nepřihlášený uživatel

#83723 Re: Re: Re: Je zajímavé, že v době, kdy byl Zeman premiérem byl počet vražd nejvyšší po celé jeho fu

2016-06-02 05:56

#83721: - Re: Re: Je zajímavé, že v době, kdy byl Zeman premiérem byl počet vražd nejvyšší po celé jeho funkčn 

 Co sis to vybral za čísla idiote a co tím chceš dokázat? Havel byl masový vrah!


Nepřihlášený uživatel

#83724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes se na Primu díval jistě celý národ...

2016-06-02 06:02


Nepřihlášený uživatel

#83725 Re:

2016-06-02 06:03

#83722: -  

 Jaderné zbraně v rusákově? 100 000 cvičení  v rusákově namířené proti NATO? Okupace Krymu 25 000 vojáky - tedy počtem ozbrojenců IS? Rozpoutání války na východě Ukrajiny přesně v rozporu snad se všemi mezinárndími smlouvamami Ruska - od OBSE počínaje, až po trojstrannou dohodu o vzniku Ukrajiny konče?  Protože v Kremlu sedí banda komunistických KGBáků? Protože z Ruska jen loni a jen do USA a jen legálně emigrovalo 300 000 lidí, kdy mnozí se najednou z ničeho nic hlási k pravoslaví, které je tak pěkně napojené na Kreml? Nebo to snad bude tím, že rusácká ambasáda v Praze má násobný počet lidí proti rusácké ambasádě např. v Londýně? Nebo stan bude tím, že do ČR imigrují ilegálně tisíce Rusů ročně a pracují zde bez pracovního povolení? Nebo to bude tím, že je zkušenost, že sem naskákali s počtem 500 000 lidí v roce 1968, což se dnes jeví jako naprosto neuvěřitelné např. i v poměru k bojovníkům IS který je také někdy odhadován na 25 000?  Nebo to snad bude tím, že na Hradě je podivná banda bez bezpečnostních prověrek se vřelým vztahem k ruským zpravodajským službám? 

Co z výše uvedeného jste si vybral - až 600 000 emigrujících Rusů ročně? Není to dostatečný důvod?