MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#89201 Re: Komunistické stvůry

2016-07-27 19:56

#89200: - Komunistické stvůry 

 Zeman zaktivizoval opravdu odpornou pakáž, to je jednoznačné. 


Nepřihlášený uživatel

#89202 Re: Za socíku bylo fajn

2016-07-27 19:57

#89200: - Za socíku bylo fajn!!! 

 Ty už stojíš mimo zákon, banderovče!


Nepřihlášený uživatel

#89203 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popojedem...

2016-07-27 19:58

#89097: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popojedem... 

 

 Existuje islám, křesťanství, židovství, ateismus atd. a pak sekty tvářící se, že ctí pravidla ale přitom se jedná jakési podivné alterace sekt ateismu tedy  komunistů a nácků, neboť tito nemají žádná morální pravidla, nepřipouští je přece ateismus sám o sobě, přesto ateista může být slušným člověkem a uvědomovat si, že využívá výhod uceleného morálního kodexu monoteistických náboženství. Pokud si to neuvědomuje, lehce se stane zvráceným násilníkem bez váhání vraždící kapitalistu, kterému krade továrnu, stejně jako člověka žijící prostě jen "po svém", který ovšem nikoho neohrožuje.

Je nesmyslné vytvářet dojem, že na světě je 1,6 mld. muslimů, kteří jsou zločinci a vyvolávat tím naprosto nesmyslný konflikt mezi lidmi, které přitom spojuje stejná myšlenka monoteismu a morálních pravidel z toho plynoucích. 

Důvod proč to ruská propaganda aktuálně dělá je naprosto jasný, snaží se relativizovat vlastní  min. stoleté zločiny a odvrátit od nich pozornost. Rusko se stalo marginální zemí a komunisté v rusku tím více, přetože sedí v Kremlu a mají jaderné zbraně jsou z hlediska světa marginální. Jsou tu obrovské civilizace Indů, Číňanů, je tu obrovská technologická euro-atlantická civilizace - demokracie a pak je tu 156 mil. Rusko, které není schopno spravovat ani svou zem. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#89204 Re:

2016-07-27 19:59

#89103: -  

 

 Představa komunistů či nácků, že u člověka musí být touha po svobodě "někým vyprovokována" souvisí přimo s jejich absurdním ateismem a tím, že oni sami velmi dobře ví, že komunistickou dikaturu nelze prosadit jinak, než vražděním, násilím a zločinnosti. Mimochodem proto totality zavádějí cenzuru, omezují cestování, výuku jazyků, nepřipouští do vzdělání i jen pasivní oponenty režimu, omezují rozvoj kultury, provádí masivní interní propagaci a skolí teroristy. 

Totality ničí svět, demokracie nikoliv a to mimo jiné proto, že demokracie k tomu nemá dostatek finačních ani materiálních prostředků, neboť občané demokracií nic takového nechtějí a pokud by měli v nějaké válce umírat jejich spoluobčané, ozvou se. Proto i ve II. světové válce politici demokracií museli velmi pečlivě vážit každé nasazení vojsk, naproti tomu nacistická a komunistická totalita, tam to bylo jedno, proto se také mezi sebou vraždili v milionech, ačkoliv na začátku vyvraždili společně nejen polskou elitu. 


Nepřihlášený uživatel

#89205 Re:

2016-07-27 20:01

#89106: Patriot -  

  To, že má Miloš Ubu Zeman nesmazatelný podíl na rozkvětu radikalizace v ČR o tom opravdu není těch nejmenších pochybností, proto přece masivně lhal a masivně porušoval volební zákon, chtěl to tak, chtěl voliče komunisty, nácky a obecně radikální polodementní pakáž. Volili ho, protože skutečně došlo k porušení demokracie, nestalo by se tak, kdyby neporušoval ústavu, volební zákona. I v tom je demokracie skvělá, pokud se dodržují její pravidla. Nejvyšší správní soud selhal, správně konstatoval, že Miloš Zeman porušoval volební zákona, ale alibisticky vyhodnotil míru nebezpečnosti, když nezohlednil celou kampaň a celé Zemanovo lhaní. 


Nepřihlášený uživatel

#89206 Re:

2016-07-27 20:03

#88922: Vlastenec -  

 

 Přimo prototyp vlastence je pro tebe evidentně lhář, komunista a polodementní alkoholik Miloš Zeman, bývalý předseda socanů a bývalý čestný předseda Zemanovců. :-). 

http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm

Už před více než dvaceti lety ten idiot "citoval" jako největší propandistické hovado. Je dobré si také pročíst reakce na jeho projev a to, že mu jeho kolegové věřili, že cituje Höschla, přitom naprosto evidentní, že si miminálně větu o debilech idiot Miloš Zeman vymyslel naprosto celou. Je to prostě hovado, ale pro tebe je vlastencem :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89207 Re:

2016-07-27 20:04

#88886: -  

 

 Na pozadí všech náboženství vznikají sekty, kdy komunisté a nacisté jsou také jen sektou jakési "víry" v neexistenci "vyššího principu mravního", proto jsou ve svém důsledku nejvražednější ze všech, popírají totiž základní věc v které žijeme, že máme schopnost myslet. 

Pokud se podívám na počet lidí hlásících se k islámu, není to zase tak hrozné, když se celkově hlásí k islámu 1,6 mld. lidí a IS má 25 000 bojovníků a ani sami muslimové nechtějí zůstat v jeho "chalífátu". 

Jan Žižka z Trocnova na pozadí sekt adamitů a husitů není nic jiného než současný IS v arabském světě. Jen Žižka se z odstupu nejeví "zas tak nebezpečný", neb jsou nám směšné tehdejší jeho zbraně. Tehdy směšným rozhodně nebyl a byl vnímám naprosto stejně jako IS, táhl Evropou s bandou nájemných vrahů, naprosto stejně, jako se dnes pod tlakem různě přesouvá IS.  

Součásti islámu je desatero stejně jako je součástí židovství i křesťanství. To, jak je či bylo v historii náboženství akcentováno je otázka i na Jana Žižku z Trocnova. To, jak bude desatero v islámu akcentováno dnes je jistě i na nás, kteří žijeme z výhod dodržování desatera. 


Nepřihlášený uživatel

#89208 Fašisti neprojdou!

2016-07-27 20:04

Jsem československý pohraničník, tak mě moc neserte!


Nepřihlášený uživatel

#89209 Re:

2016-07-27 20:05

#88827: -  

 

 Je to absurdní tvrzení, v demokracii má každý svůj osobní a většinu veřejného prostoru ve své moci. Tedy společnost je taková jaká je, není devastovaná. 

V totalitě je občanům sebrán veřejný a dokonce i jejich soukromý prostor, to je devastace, přestože jako komunista či nácek budete tvrdit opak. 

Je to jen na nás jací budeme, nepotřebujeme k tomu soudruhy ani soukmenovce.

Pokud máte sám před sebou strach, je to váš problém a zajděte si s ním k lékaři. 

Československý pohraničník

#89210

2016-07-27 20:06

Musíme chránit naší západní hranici proti nežádoucím elementům!


Nepřihlášený uživatel

#89211 Re: Re: Re:

2016-07-27 20:06

#88805: - Re: Re:  

 

 Pokud by byl skutečně zvolen demokraticky, nikdy by se nestalo, že by Nejvyšší správní soud musel konstatovat, že Miloš Zeman lhal ve volební kampaní a porušoval volební zákon. Je tedy možné, že Miloš Zeman tím, že "přijal" pozicie prezidenta republiky porušil následně Ústavu, neboť ta nepřipouští, aby v ústavní pozici byl porušovatel předevím volebního zákona. 

To je problém Miloše Zemana, ale bohužel zdaleka není jediný. 

Mimo to, Miloše Zemana není možné urazit, neboť takový výraz neexistuje, který by jej urazil a on jej sám už dávno veřejně nepoužil.


Nepřihlášený uživatel

#89212 Re: Zeman je komunista, tedy extrémista, proto v ČR došlo k masivnímu nárůstu extrému....

2016-07-27 20:08

#88676: -  

 

 Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi"


Nepřihlášený uživatel

#89213 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 20:10

#88624: - Re: Re: Re: Re:  

 

 Tedy moje posloupnost událostí je v pořádku. Je to tak?  

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střed s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisu zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už do února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#89214 Re: Re:

2016-07-27 20:12

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.... 


Nepřihlášený uživatel

#89215 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 20:20

#88625: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To to je nepochybně schvalování terorismu. Na netu je za to sazba až 15 let!


Nepřihlášený uživatel

#89216 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 20:23

#89215: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To se velmi pleteš, neschaliji ruský terorismus na Krymu ani na východě Ukrajiny. 

Neschvaluji žádný terorismus. 

Patriot

#89217 Re: Re:

2016-07-27 20:41

#89205: - Re:  

 Neopakuj se ty debile!!!


Nepřihlášený uživatel

#89218

2016-07-27 20:42

Komunismus a europeismus: formy různé, obsah stejný 


Nepřihlášený uživatel

#89219 Re:

2016-07-27 20:47

#89218: -  

 To, že komunista a nácek není schpen rozpoznat rozdíl, mezi EU a RVHP není vskutku vůbec nic divného. Naopak by bylo velmi podivné, kdyby komunista a nácek či komunisticý nácek byli schopni ocenit demokracii, dodržování mezinárodních smluv a zákonnosti. Místo toho logicky vítáte terorismus ve všech jeho podobách, podle vašeho starého bolševického hesla čím hůř tím líp - pro vás komunisticko-nacistickou pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#89220 Re:

2016-07-27 20:51

#89169: -  

 Jedinej z balkánu jsi tu ty, idiote! To si laskavě uvědom!

Křesťanské hodnoty
Nepřihlášený uživatel

#89221

2016-07-27 20:53

 


Mezi islámem a islamismem není rozdíl, vzkazuje pražské arcibiskupství

Marek Hilšer na Hrad
Nepřihlášený uživatel

#89222 Petice za prezidentskou kandidaturu Marka Hilšera

2016-07-27 21:01

Dost bylo ruského švába Zemana. Volme slušného kandidáta Marka Hilšera:

http://www.petice24.com/marek_hilser_na_hrad


Nepřihlášený uživatel

#89223 Re:

2016-07-27 21:01

#89221: -  

 Duka vypadal dávno jako ruský troll a je bohužel možné, že ruským trollem skutečně je. 

Na pozadí všech myšlenkových systémů vznikají sekty, nejhorší a nejvražednější jsou na pozadí ateismu, neboť tam se nejedná o myšlenkový systém, ale jakousi negaci bez "vyššiho principu mravního", tedy je logické, že pro komnisty a nácky - tedy sekty ateismu nemá život žánou hodnotu. 

Ale i na pozadí katolictví znikla velmi vražedná sekta kterou olvádal Jan Žižka z Trocnova  a sekty adamitů a husítů velmi pripomínají dnešní IS.  Tedy nic nového. 

Soudruh Badal by se tedy měl velmi krotit a je velmi pravděpodobné, že se do věci bude muset znovu vložit bývalý arcibiskup Vlk. 

 


Nepřihlášený uživatel

#89224 Re: Re:

2016-07-27 21:02

#89220: - Re:  

 Nevypadá to, že bys byl schopen myšlení. 

RSDr. Kořínek

#89225 Re: Re:

2016-07-27 21:07

#89223: - Re:  

 Duka byl Havlův kamarád, tudíž i Havel je ruský troll, viď? :D