Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Mistr Yoda

#7576 Národe, do zbraně!

2016-03-15 19:56

Pečlivě čtěte poselství od nejvyššího z nejvyšších.


Nepřihlášený uživatel

#7577 Re: Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla

2016-03-15 20:30

#7412: - Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla 

 Stojím pevně za těžce zkoušeným německým lidem proti krvavé diktátorce Merkelové!


Nepřihlášený uživatel

#7578 Re: Re: Ruské nálety v Sýrii jsou přesné a efektivní, uznává studie NATO

2016-03-16 08:27

#7574: - Re: Ruské nálety v Sýrii jsou přesné a efektivní, uznává studie NATO 

 Po úspěších dosažených Syrskou arabskou armádou ve spolupráci s ruským letectvem v boji s terorismem a při obnovně bezpečnosti a stability mnoha oblastí v Sýrii se syrská a ruská strana během telefonického rozhovoru prezidentů Bašára Asada a Vladimira Putina shodly na snížení ruských leteckých sil v Sýrii. Copak z tím asi vězí? Ještě před pár dny avizovali, že letecké útoky zintenzivní. 


Nepřihlášený uživatel

#7579 FASISTICKY PROTEKTORAT ČECH A MORAVY!!!!!1939

2016-03-16 10:39

Před 77 lety začala okupace II. republiky a vznikl Protektorát Čechy a Morava. Český mainstream k výročí jenom mlčí a do vysílání místo vzpomínky zařazuje komedianta!

Přesně před 77 lety,  dne 15. března 1939, začala německá vojska v noci nad ránem překračovat hranice druhorepublikové ČSR. Historická videa zachycují porobu českého národa do takové surové míry, že dnešním politickým elitám není doporučováno, aby tato videa byla prezentována, protože mají příliš mnoho podobenství ve vztahu k současné servilitě české vlády k Bruselu a k Washingtonu a lidé by se mohli dovtípit, že se vlastně v politice ohnutých gumových zad českých politiků mnoho nezměnilo.

Tento černý den českého národa jako den vzniku Protektorátu Čechy a Morava byl po roce 1989 postupně upozaďován v seznamu důležitých výročí. Státní elity, organizace a média dnes už toto kritické datum přecházejí naprostým mlčením. Mediální mainstream typu iDnes.cz nebo Lidovky nemají nikde ani slovo o tomto výročí. Představitelé vlády jsou zalezlí v úřadech, bojí se lidu a mají moc práce s jinou nadcházející okupací, tentokrát v podobě migrantů, kterým už česká vláda vyhlíží budoucí ubytování, nezřídka právě v opuštěných kasárnách. Zatímco tehdy z nich odešli čeští vojáci kvůli Wehrmachtu, v 90. letech z nich odešli čeští vojáci kvůli NATO. Zatímco tehdy se do nich nastěhovali z invazních skupin Němci, dnes to mají být islamisté, kteří po určité době, až se zabydlí, začnou terorizovat zemi stejně, jako to dělali Němci, kteří se zpočátku také chovali relativně slušně.

VICE-Před 77 lety začala okupace II. republiky a vznikl Protektorát Čechy a Morava. Český mainstream k výročí jenom mlčí a do vysílání místo vzpomínky zařazuje komedianta!


Nepřihlášený uživatel

#7580 Otevřený dopis ministru zahraničních věci ČR L. Zaorálkovi

2016-03-16 10:41

Otevřený dopis ministru zahraničních věci ČR L. Zaorálkovi

Dobrý den, pane ministře Lubomíre Zaorálku,

     dříve, než budete na politickém kolbišti a před českou veřejností věrolomně a tvrdě obhajovat ukrajinskou „majdanovskou“ hrdinku (suku) Naděždu Savčenko, leteckou navigátorku fašistického batalionu „AJDAR“, podle vašeho názoru nevině a nespravedlivě zadrženou a obviněnou z účasti a nabádání k vraždě ruských novinářů VGRK na Donbasu, dnes zadrženou, vězněnou a souzenou v Rusku, dovolte mi připomenout obligátní konstatování, že každá mince má dvě strany. Ta jedna, Vaše strana této mince, je jen trapné, pokrytecké a falešné tvrzení, podlézání Vašim eurounijním, ale hlavně americkým lídrům protiruské propagandy, začaté sestřelením letadla nad Ukrajinou a konče současnou obhajobou majdanské vražedkyně. Ta druhá strana mince, pane ministře, jsou fakta a důkazy, které však zřejmě mají pro Vás cenu pokáleného toaletního papíru. Jak Vám ale také komunistický poslanec Zdeněk Ondráček připomenul, Vaše shánění či zjišťování „seriozních“ informací prostřednictvím ČT je stejné, jako je získat někde na tržišti, nebo způsobem JPP (jedna paní povídala).

VICE-Otevřený dopis ministru zahraničních věci ČR L. Zaorálkovi


Nepřihlášený uživatel

#7581 První skupina ruských letadel opustila Sýrii. Ale tajně byly přivezeny Iskandery – co se děje? Videa

2016-03-16 10:47

První skupina ruských letadel opustila Sýrii. Ale tajně byly přivezeny Iskandery – co se děje? Videa

RF nařídila návrat leteckých sil do Ruska, neboť přítomnost těchto jednotek již není nutná – řekl novinářům prezidentův tiskový tajemník Dmitrij Peskov.

Vysvětlil, že počet bojových letů ruských VKS letadel byl snížen o dvě třetiny. „Vlastně je nyní skutečnost taková, že počet bojových letů se snížil o dvě třetiny, a samozřejmě, že přítomnost takového kontingentu je nepotřebná“  – doplnil tiskový mluvčí prezidenta.

Rusko zahájilo nálety na pozice militantů IS v Sýrii 30.září. Za současného stavu příměří dne 14.března ruský prezident Vladimir Putin nařídil stažení ruských sil z leteckého nasazení  v Sýrii. Hlava státu zdůraznila, že ruská letadla splnila všechny své úkoly. Ukončení VKS v Sýrii bylo  oficiálně zahájeno dnes. První skupina Tu-154 a Su-34 opustila leteckou základnu Hmeymim. Za nimi pokračovaly Su-25, Su-24 bombardéry a víceúčelové Su-34. zdroj

VICE-První skupina ruských letadel opustila Sýrii. Ale tajně byly přivezeny Iskandery – co se děje? Videa


Nepřihlášený uživatel

#7582 Re: Šestnáctiletý běženec z Libye se ve Vídni pokusil znásilnit dvě dívky, jedné z nich se ale podař

2016-03-16 11:48

normální občan

#7583

2016-03-16 13:08

Nechci být nadále ve spolku, kde jsem jako HETEROSEXUÁLNÍ BĚLOCH KŘESŤANSKÉHO PŮVODU příslušníkem nejnižší kasty. EU už dávno není o prosperitě a demokracii (tedy ideálech pro něž jsme do ní všichni nadšeně vstupovali), ale o diskriminaci domácích a vůbec všech normálních lidí ve prospěch exotů, imigrantů a všeho hnusu. Tomuhle spolku dávám červnou kartu.


Nepřihlášený uživatel

#7584 Nechceme slyšet projev Miloše Zemana, rozhodla se TOP 09. Opustí sál

2016-03-16 14:18

Nechceme slyšet projev Miloše Zemana, rozhodla se TOP 09. Opustí sál - Nová aktivita Angely Merkelové zavání takovým průserem, že se z něho Evropa jen tak nevzpamatuje! Možná tak za tisíc let! - Ve Vídni vznikla skupina samozvaných strážců islámských zvyků. Ženy v nákupním centru v nočních hodinách se musí mít na pozoru - Uprchlíci jsou nezvladatelní. Maďarsko vyhlásilo krizový stav, zuří i Slovinsko, Chorvatsko a další - Zdechovský a jeho zlé zjištění z Německa. Musíme si dát pozor - Merkelová to pěkně schytala od dánského ministra. Německo nemůže rozhodovat za celou EU - Ďábel se nám směje do obličeje:
Hromadná masturbace pod orlojem - The Nation: USA jsou připravené podpořit kohokoli proti Rusku, dokonce i Erdogana - 150 let starý mrazivý dopis: Předpověděl obě války i 3. světovou!.

Studio REPORT 11.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#7585 Stovky lidí vyšly na mítink v Berlíně proti politice Merkelové

2016-03-16 14:19

Stovky lidí vyšly na mítink v Berlíně proti politice Merkelové - Reportáž Zdeňka Chytry z Berlína - Maďaři zasáhli na hranicích proti migrantům. Tři sta lidí bylo zraněno - Demonstrace na podporu prezidenta Miloše Zemana - Sestřih z demonstrace 12.3.2016 v Praze na Klárově.

VICE-Studio REPORT 14.3.2016

VYS.... TE SE NA TV A ČT TU MATE VŠE A S FAKTY OD A DO Z!!!


Nepřihlášený uživatel

#7586 Schapiro a jeho vlezdoalrawismus! - ČR je vstřícná vůči cizincům

2016-03-16 14:22

Představitelé Národní demokracie, předseda Adam B. Bartoš a bývalý místopředseda Ladislav Zemánek, půjdou k soudu - Radek Rozvoral: Schapiro a jeho vlezdoalrawismus! - ČR je vstřícná vůči cizincům: Nově by mohli volit v místních volbách nebo zakládat odbory - Před 77 lety začala okupace II. republiky a vznikl Protektorát Čechy a Morava. Český mainstream k výročí jenom mlčí a do vysílání místo vzpomínky zařazuje komedianta! - Připomenutí března 1939 - Přestaňme být hračkami mocných.

VICE-TV MAGAZÍN 16.3.2016

Vlastenec Patriot

#7587 VŠICHNI JSME SI ROVNI NIKDO NENI NADČLOVĚK

2016-03-16 14:31

VŠICHNI JSME SI ROVNI NIKDO NENI NADČLOVĚK JSME LIDI VŠICHNI AJI NAŠI BLB.... POLITICI CO SLUNIČKAŘUM DAVAJ NA DEMONSTRACÍCH DROGY A ALKOHOL!!!!AJ MLADEJM STUDENTUM COŽ JE TRESNÉ ALE POLICIE JE FAŠISTICKÁ TA NIC NEŘEŠÍ!!!!M.V.


Nepřihlášený uživatel

#7588 Re:

2016-03-16 15:08

#7575: -  

 Pokud v ČR nevznikne jasně profilovaná národní a euroskeptická strana, jako je francouzká Front National, německá AfD, britský UKIP, maďarská Fidesz, obrozená Slovenská národná strana (bez ožralce Sloty) nebo Švédští demokraté, nezatížená JAKÝMKOLIV dosavadním a tedy zprofanovaným politikem je to o ničem. Taková strana se musí jednoznačně přihlásit ke spolupráci s výše jmenovanými národními stranami na evropské úrovni a společně vytvořit doposud nepředstavitelného: Internacionálu evropských nacionalistů! Docela by se mi líbilo, kdyby se toho ujal pan Václav Klaus jr.

Vlastenc Patriot

#7589 NEJVÍCE ŘVOU FAŠISTÉ NA DEMOKRATY JAKO JE KOTLEBA A SPOL

2016-03-16 15:37

Extrémizmus, extrémista, extrémistický! Mediálna manipulácia s verejnou mienkou na Slovensku

Celé predvolebné obdobie bolo plné výziev občanom, aby využili svoje volebné právo a aktívne tak  prejavili svoju vôľu. Výzvy k občanom smerovali od politických strán ale vyzýval  i prezident Kiska, ktorý sa ešte v ďeň volieb prihováral k občanom slovami  „nebudeme rozhodovať o svojich ideálnych predstavách, budeme však rozhodovať a rozhodneme o tom, ako môže a ako bude vyzerať Slovensko o štyri roky, v roku 2020“. Tento blahodárne pôsobiaci výrok bol jeho posledný, v súvislosti s voľbami do Národnej Rady SR 2016. Od oznámenia prvých „exit pollov“ ťažko zachytiť vyjadrenie prezidenta v súvislosti s týmito voľbami, v ktorom by nespomenul extrémizmus, boj s extrémizmom, zákaz extrémizmu alebo nemenoval extrémistické osoby a strany. Podľa oficiálnych výsledkov, strana Kotleba – Ľudová strana naše Slovensko, získala 8,1 % čo predstavuje necelých 210 000 hlasov.

VICE-Extrémizmus, extrémista, extrémistický! Mediálna manipulácia s verejnou mienkou na Slovensku

PREZIDENT STOJI ZA NÁRODEM!!!!

VICE-Prezident Zeman: Nikdo nemá právo urážet vlastní národ

PLUS V ODKAZU MÁTE JAK BYLY ZMANIPULOVANÉ VOLBY TO SAMÉ SE DĚJE AJI U NAS ALE SPD TO MÁ VYHRANO NE TY FAŠISTÉ CO SEM TAHAJ MIGRACI!!!!A JEN OKRADAJ NAROD NEPLATIJOU DANĚ JEN HRABOU 


Nepřihlášený uživatel

#7590 Projev prezidenta M Zemana 12 2 2016 ktery nam ceska masmedia zamlcela

2016-03-16 15:50

nový světový řád nebude fungovat

#7591 multikulturní sněhurka od miroslava donutila

2016-03-16 15:57

multikulturní sněhurka od miroslava donutila

 sněhurka měla jedinou vadu bilou plet jako mleko a tvořily se ji pihy proto si našla černocha a vzala si ho měly děti a jejich děti nebily bile ani černe ale světle hněde  pohadka od miroslava donutila je podpora nového světového řádu ale nechapu jak muže někdo tvrdit že když se běloška  oženi s černochem tak budou myt děti kteři budou světle hněde rasy mam přatele černochy kteři maji vstah s běloškamy a jejich děti jsou bile nemuže se narodit ditě světle hněde rasi to je blbost muže se narodit ditě bud bile a nebo černe ad se v česke televizi nauči biologii ten nový světový řád jim moc fungovat nebude a dalši duvod neznam moc holek kteři by chtěly myt vztah s afričanem arabem nebo muslimem to same rfid čip by do sebe nikdo z mych znamich nechtěl 


Nepřihlášený uživatel

#7592

2016-03-16 17:46

Petici podporuji, protože miluji svoji vlast, její hodnoty, její suverenitu (zatím) a chci aspoň tímto činem přispět pro její zachování i budoucím generacím České republiky.


Nepřihlášený uživatel

#7593 Re: multikulturní sněhurka od miroslava donutila

2016-03-16 19:08

#7591: nový světový řád nebude fungovat - multikulturní sněhurka od miroslava donutila  

Rasistická, naprosto nechutná a odporná pohádka. Takhle indoktrinovat nenávistnou ideologií mladé neviné dětičky! Zvedá se mi z toho žaludek. Tahle snůška fašounských nesmyslů jasně nabádá k rasové nesnášenlivosti a poukazuje na nerovnost ras, jelikož ponižuje bílou rasu na základě údajně nevhodné pigmentace (vysmívá se typickému europoidnímu rysu – pihatosti a poukazuje na její nedostatek při pobytu na slunci), doporučuji podat na Českou televizi trestní oznámení za hanobení rasy a na Miroslav Donutila taktéž, že podporuje toto hnutí za potlačení lidských práv a svobod a má prokazatelné styky s krajní pravicí. Po tomhle si ten extrémista ani neškrtne! Takovouto zrůdnou rasistickou propagandu bych čekal za dob nacismu a árijské eugeniky, ale ne v dnešní době, 21. století! Hanba všem zúčastněným, tímto se deklasovali na absolutní dno společnosti!

idioti v české televizi

#7594 Re: Re: multikulturní sněhurka od miroslava donutila

2016-03-16 19:20

#7593: - Re: multikulturní sněhurka od miroslava donutila  

 a take neznaji biologii mam přetele černochy a maji vztah s běloškama a jejich děti jsou bile nemohou multikulturaliste tvrdit že když ma černoch děti s běloškou tak budou myt děti světle hněde rasy timhle se česka televize jen ponižuje že nezna lidskou biologii 

afričane a arábove jsou nejhloupější rasou na světě

#7595 zvířata jsou chytřejší než muslimové

2016-03-16 19:45

zvířata jsou chytřejší než muslimové

 když si opice vleze na auto tak je to ze zvědavosti a auto si osaha    imigranti auta niči  když se opička usměje na ženu žena přistoupi a bude si ji chtit pohladit  pokud se přibliži k ženě imigrant žena uteče protože dostane strach ze znasilněni  když imigrant  mlati hlavou o zem tak je to dement pokud to děla opice tak si dava banan  když ma imigrant plnovous a nechce si ho oholit tak je dement a žebrak pokud se někomu opice štara  v hlavě tak je to tim že ho češe a hleda vši když muslimové nutijou každemu pedofilii je to tim že muslimové jsou trosky a před ženami si nikdy nevěři stejně jako jejich prorok mohamed pokud opice někomu ukaže penis je to mezi zviřaty znamka dominance  když da imigrant někomu pěsti skonči to bytkou pokud to uděla opice bude vas celej den bolet hlava a pokud to uděla orangutan jste na cestě do nemocnice  někdy mam zvířata raději než lidi


Nepřihlášený uživatel

#7596 Nela Lisková svini Bělobrádkovi

2016-03-16 20:13

Představitelka rady Národní domobrany paní Lisková mluví za všechny české ženy: Lisková o Bělozmrdkovi

bíly se stanou otroky pro černochy

#7597 špatná zprava pro bílou evropu blíží se zotročeni bělochu

2016-03-16 20:29

špatna zprava pro bílou evropu blíží se zotročeni bělochu

 jaké označení a práva budou mít nevěrci v muslimské evropě  radikální islámský kazatel abu waleed nemuslimové se budou muset podřídit přísným pravidlum tak jako židé v nacistickém německu nosili žlutou hvězdu nevěřící budou muset nosit červený obojek a chodit s oholenou hlavou nebudou smět např ani chodit po chodnících ale jen ve vozovce nebudou smět řídit auto ale jezdit jen na mulech křestané budou muslimovi povinni otevřít dveře svého domu a poskytnout mu své lože kdykoli bude chtít


Nepřihlášený uživatel

#7598

2016-03-16 21:52

77 let od nacistické okupace a germánům se opět zachtělo nás podrobit. Tentokrát k tomu využívají wehrmachtu, ale docílí toho kvótami na čmoudy. Řekněme ne führehce Merklové!

Vlastenec Patriot

#7599

2016-03-16 23:02

BUH stvořil zemi na ní lidi kteří nesou obraz Boží a učinil je aby každý člověk na zemi si byl stejně roven ale aby žili na svém uzemi a ne aby se misily Afrika je bohatá zem má zlato a další věci ale USA to tam rozvratila a zkouší tam chemické víry jako Ebola Zíka to samé Sýrie Lybie atd jinač VŠICHNI JSME SI ROVNI 

svět ovladany penězi je věčne otroctví všech lidi na světě

#7600 normálně uvažující člověk nezáleží jestli jste ateista nebo křestan musíte chránit pravdu

2016-03-17 05:08

#7599: Vlastenec Patriot -  

 a satan podrazil lidi vytvořil otroctvi a vladu peněz po celem světě proto nemuže existovat rovnocenost protože vždy budou existovat hloupy a chytři lide a chytři lide třeba bankeři korporace banky a největši firmy na světě budou  vždy ovladat všechny lidi na světě člověk kterej vytvořil penize zotročil všechny lidi na světě člověk nepotřebuje vlady bankeře ani penize tenhle svět vytvořil buh dal všem tvorum a lidem na světě pudu rostliny vodu a svobodnou vuly tenhle svět patři všem a ne par vyvolenym aji zvyřata jsou svobodnějši neš lide protože zvyřata žiji v souladu s přirodou a když to dokažou zvyřata proč by nemohl inteligentni člověk dost často zavidim zvyřatum jejich svobodu obyčejny ptak hleda jen potravu pro svou ptači rodinu a když je zima odleti do teplych kraju kež bych byl take takhle svobodny byt člověkem neni vyhra když lide nejsou  svobodni