Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7676

2016-03-23 18:24

Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

Stalo se, o čem jsem hovořil minulý pátek na Svobodném rádiu. Záznam zde. Došlo na potvrzení mých slov o tom, že Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál dobyvatelů. Útoky Islámského státu v centru evropské moci otřásly (už poněkolikáté) suverenitou evropského lokajstva na nejvyšších místech, že když se kácí les neřízenou islamizací Evropy, že dirigenti islamizace budou ušetřeni padajících stromů a odlétávajících třísek. Ne, nebudou. Oni první zařvou, buď při výbuchu v metru, anebo později ve volbách, to až občanům dojde trpělivost, a to jak s výbuchy v metrech a na letištích, tak i z toho, že mají kvůli migrantům (a teoristům mezi nimi) strach vycházet na ulici a pouštět děti samotné na hřiště mezi bytovkama.

Když vybuchují bomby vítačům migrantů do obličejů

Jsme Chralie Hebdo, proklamovali politici před více než rokem, když v Paříži teroristé vystříleli redakci komiksového časopisu, který si dovolil znesvětit jistého pedofila, kterého shodou okolností muslimové uctívají jako proroka. Najednou byli všichni Charlie Hebdo. Uběhlo pár měsíců a vloni v listopadu, opět v Paříži, zaútočili teroristé na několika místech na restaurace, obchody a také hudební klub Bataclan. Najednou byli všichni Paříž. Ve Francii od té doby platí výjimečný stav. Sice ta výjimečnost není skoro vidět, pouze na důležitých bodech státní moci (banky, úřady, elektrárny, nádraží, nemocnice, školy) jsou k vidění vojáci a ozbrojení policisté, ale je to připomenutí toho, že něco se stalo, myslí si mainstream.

VICE-Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!


Nepřihlášený uživatel

#7677

2016-03-23 19:51

Proč lid volí pořád ty stejné politycké strany? ODS, čssd, top09, kdu-čsl. Pořád ty stejné zmetky! Te už i ANO 2011 se vybarvuje.

Politikům jsou problémy obyčejných lidí ukradené. Oni sedí na svých teplých místech už tak dlouho, že nemají vůbec páru o realitě. Lidi, začnete prosím přemýšlet a choďte k volbám. Volím SPD Tomia Okamury. Jsem proti přijímání nelegální migrantů. A jsem pro vystoupení z EU.

Děkuji. Mějte se hesky.
Vlastenec Patriot

#7678 Předsednictvo hnutí SPD zve všechny své členy a příznivce v sobotu 14. května 2016

2016-03-23 19:53

DEMONSTRACE!!!!!ZA NAŠÍ VLAST!!!!

Předsednictvo hnutí SPD zve všechny své členy a příznivce v sobotu 14. května 2016 na vlasteneckou demonstraci. Demonstrace se koná na Václavském náměstí od 14:00. Připomeneme si 700 let od narození otce vlasti krále Karla IV. Vystoupíme na podporu občanů Havířova a Kostelce nad Orlicí, kam se vláda rozhodla stěhovat nelegální islámské imigranty.


Nepřihlášený uživatel

#7679 Re: Re: Dokonalý Západ, Rusko jako věčné zlo a proč se přepisují ruské dějiny – video

2016-03-23 19:54

#7668: - Re: Dokonalý Západ, Rusko jako věčné zlo a proč se přepisují ruské dějiny – video 

 Krym a Kosovo mají hodně společného: Autonomní status, vojenské základny jiných zemí na svých územích a přání nezávislosti u většiny obyvatel. Jsou však také rozdíly – v ochráncích. V posledních dnech srovnávají mnozí lidé události na Krymu s agresí NATO proti Jugoslávii v r. 1999. Přitom interpretují tyto události libovolně. Například bývalý velvyslanec USA v Moskvě Michael McFaul ve vysílání CNN tvrdil, že vojenské zasahování Ruska je nepřijatelné, protože je velký rozdíl mezi situací na Krymu a v Kosovu v r. 1999: „Srovnávat Krym a Ukrajinu s Kosovem a Srbskem není správné. Srbsko ohrožovalo Kosovany, a Ukrajina nikoho neohrožuje“.Může ale stát ohrožovat část vlastního území? V autonomním kraji Kosovo žijí Srbové, Albánci, Turci a jiné národnosti. Žádní „Kosovani“ nejsou, není takový národ. Koho tam bránily USA? V Kosovu není ani jeden Američan, a na Krymu žije 1,5 milionu Rusů. To je velký rozdíl.

Pro západní tisk je ale mezi Krymem a Kosovem hodně společného. Jak napsal v  The Guardian Ian Traynor, „Taktika a metodologie, jichž použil Miloševič v době války v bývalé Jugoslávii a v Kosovu, je tu zřejmá. Když se rozhodl Putin stát se novým Miloševičem, uvidí Západ další rozkol v Evropě“.

Slobodan Miloševič chtěl problém vyřešit, ale nevyšlo to. Neměl síly, aby zabránil postupu NATO na východ. Kdy NATO chtělo posílit své síly na východě Evropy, zvolila si Amerika srbský autonomní kraj Kosovo a Metochii pro založení své strategické základny. Za tímto účelem využili Osvobozeneckou armádu Kosova, která byla přitom dokonce na americkém seznamu teroristických organizací.

Poté co vstoupily síly NATO do Kosova, postavily tam USA druhou největší vojenskou základnu v Evropě – Bondsteel. Tato umožňuje USA kontrolovat námořní prostor Středozemního a Černého moře, a také trasy na Blízkém východě, v Severní Africe a na Kavkazu, stejně jako tranzit energetických médií z Kaspického regionu a ze Střední Asie. Pro ně je dislokace v Srbsku zcela zákonná a velmi výhodná. Američané neplatí pronájem státních pozemků v Kosovu.

Rusko na rozdíl od Američanů v Kosovu platí za svou základnu 100 milionů USD ročně. A ruská Černomořská flotila je na Krymu už 230 let. „Černomořská flotila není bezdomovec. Sevastopol je její domov“, zdůraznil místopředseda vlády Ruské federace Dmitrij Rogozin. Ještě před 50 lety byl Krym součástí SSSR, kdežto USA prostě okupují pomocí agrese část srbského území a dělají všechno, aby z ní vytvořily svou loutkovou mocnost.

Historické, ekonomické a kulturní styky s Ukrajinou dávají Rusku plné právo zasáhnout, aby bránilo svůj národ. A co dělají USA na srbském území? 

Vlastenec Patriot

#7680 Re:

2016-03-23 20:04

#7677: -  

O LIDECH

A pastevec v pozici elit jim rád vyhoví. Bude mít méně práce a obav s ovcemi, že by se mu rozutíkaly, že by mu lezly do míst, kam nechce, aby mu lezly. A každá ovce, kvůli její bezpečnosti, dostane velký zvonec, který zazvoní kdykoliv, když ovce udělá krok. Cink. Druhý krok. Cink. Třetí krok. Cink. A když se ozve Cink, Cink, Cink rychle za sebou, hlídací psi vědí, že ovečka se dala na útěk. Kdo ví, jestli kvůli strachu před vlkem, nebo už prozřela a má života v hlídané ohradě po krk a chce utéct od chránitelů, kteří jí nutí sdílet ohradu s divnýma dovezenýma kozama, slepicema, vepřema, krávama, volama… různých barev a druhů z celého světa, kteří začínají ovečky v jejich vlastní ohradě ohrožovat, později šikanovat a utlačovat. Ovečku už nebaví život v multikulti ohradě. Nechce cizáky ve svém výběhu, ve své vlastní ohradě, ale bača se prostě zbláznil a dál do ohrady dováží podivné a veskrze nebezpečně exoty z celého světa.

Taková ovce nemá sílu vyhodit se (a ostatní) do vzduchu. Nemá schopnosti bránit se tomu, aby kvůli jednomu vlkovi (kterému pastevec podstrojoval v boji proti medvědovi, který také běhá po lese, ale pastevec ho nemá rád, a proto vlka proti medvědovi naváděl, ale vlk se vymkl z podkontroly… kupodivu) nemusela na sobě nosit zvonec. Politická reprezentace EU zneužije teroristické útoky v Bruselu k instalaci zvonců na krky občanů EU. Zpřísní se držení zbraní, zpřísní se postihy za projevy nenávisti proti migrantům, zpřísní se kontroly na letištích i na internetu, přijmou se špehovací a šmírovací zákony, které dohlédnou na blaho ovčanů v EU. A dokonce se za ty sežrané ovce v ohradě neobviní vlk, ale medvěd. A co na to ovčané? Slyšíte? Cink, cink… cink, cink…


Nepřihlášený uživatel

#7681

2016-03-23 20:05

To by se vám líbilo komunisti. odstěhujte se do ruska.

my patříme na západ


Nepřihlášený uživatel

#7682 Re:

2016-03-23 20:09

#7681: -  

 hey fetak nenadávej tu!!!!ty jen odvedeš co máš a nasledku dojdeš


Nepřihlášený uživatel

#7683 Re:

2016-03-23 20:15

#7681: -  

Dobře ovladatelné je pouze stádo XENOFILOVÉ,SLUNIČKÁŘI,ATD

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí. „Vítězové“ si přitom neuvědomují, že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj. Jestli jsou tedy mé odhady správné, pak ukrajinský nacistický lídr Jaroš, si svým individualistickým postojem podepsal ortel smrti. Měsíc? Dva? Déle to většinou u takových lídrů netrvá. Neposlušnost v podobě samostatného myšlení, natož jednání, se v mocenských společenstvích radikálně trestá. Už třeba pro výstrahu.ZDROJ


Nepřihlášený uživatel

#7684 Re:

2016-03-23 20:32

#7681: -  

 vy vytači jste jen vedeni na poražku jak prasata to se stalo v Bruselu ale media taji fakta!!!!

Dr. Islamoklast

#7685 Re:

2016-03-23 21:05

#7676: -  

 Kdejakej sluníčkovej pračurák argumentuje tím, že omezování islámu je omezování svobody vyznání, ale není tomu tak, islám je především nebezpečná šovinistická politická ideologie, která za poslední léta připravila o život statisíce lidí. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod. Ve světle současných událostí mi přijde zcela racionální požadavek, že by měla být propagace islámu postavena mimo zákon, jelikož jde o netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod.


Nepřihlášený uživatel

#7686

2016-03-23 21:25

Belgické hlavní město Brusel se včera stalo terčem teroristických útoků. Nejprve otřásly dva výbuchy letištěm Zaventem a následně přerušila exploze provoz metra v centru, v blízkosti unijních institucí. Bruselský starosta potvrdil, že obětí při útocích je 34, zraněných téměř 200. Čtrnáct lidí zemřelo na letišti, 20 ve stanici metra. Škoda, že nějaká nálož nevyhodila do vzduchu i zmrdský bruselský papaláše, kterých by (na rozdíl od nevinných civilistů) škoda rozhodně nebyla!!!

EU, ve které

#7687 nechci žít !!!

2016-03-24 07:31

Multikulti "OBOHACENÁ" Evropa:

"V bytě bruselských atentátníků našli chemikálie a těžko detekovatelné výbušniny

V bruselském bytě atentátníků se našlo značné množství výbušniny TATP a chemikálií k přípravě této trhaviny, uvedl ve středu belgický federální prokurátor Frédéric Van Leeuw. TATP bylo použito při atentátech v Paříži. Běžné detektory výbušnin jej nezjistí."

A za všechny tyto, i v budoucnu další oběti v Evropě od teroristické sebranky, kterou jsme si do Evropy natahali: ... mají ušpiněné prsty Merkelová, Juncker, ... Dientsbier, Pelikán, Halík, Tusk, spící kníže, a.j. ... další šílení sluníčkáři, multikultinacisté, xenofilové, a jiná sběř, vítači a zfetovaní poblouznivci z Pražské a jiné (Bruselské) kavárny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krutá realita multikulturalismus je legalni genocida bíle rasy

#7688 multikulti jen u bělochu

2016-03-24 07:49

multikulti jen u bělochu

 čina japonsko korea vietnam jen pro asiaty muslimské země jen pro muslimy afrika jen pro negry indie jen pro indy izrael pro židy amerika  nový zeland australie evropa rusko poviny multikulturalismus zna někdo z vas aspon 1 stát kde jsou jen běloši


Nepřihlášený uživatel

#7689 Re: Re:

2016-03-24 07:51

#7682: - Re:  

 NECH ŽIJÚ ROMOVIA


Nepřihlášený uživatel

#7690

2016-03-24 07:52

UPRCHLÍCI VÍTEJTE


Nepřihlášený uživatel

#7691

2016-03-24 07:53

RUSKO JE TERORISTICKÝ STÁT A PUTIN JE MASOVÝ VRAH


Nepřihlášený uživatel

#7692 ĆRe: multikulti jen u bělochu

2016-03-24 07:55

#7688: krutá realita multikulturalismus je legalni genocida bíle rasy - multikulti jen u bělochu  

 Ćapí hnízdo. demente. ať pojdou všichni náckové a bolševici!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7693 čurákuRe: nechci žít !!!

2016-03-24 07:56

#7687: EU, ve které - nechci žít !!! 

 seš nepřinaný homosexuál

stav se do kavárny, pokecáme


Nepřihlášený uživatel

#7694 Re:

2016-03-24 07:58

#7691: -  

 ať žije Zeman!!! ale v rusku, i s celou jeho ruskou partou, konvičkou, okamurou, burešem, landou a ortelem

kolik si vykouřil negru

#7695 islám je nacizmus 21 století

2016-03-24 07:59

#7690: -  refugees not welcome 

 refugees not welcome 


Nepřihlášený uživatel

#7696 Re: Re:

2016-03-24 07:59

#7684: - Re:  

 nauč se pravopis vlastenče. vy skinheadi se hrdě bijete v prsa za češtví a neznáte ani svoji řeč. arab se naučí lépe česky než vy!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7697 Re: islám je nacizmus 21 století

2016-03-24 08:00


Nepřihlášený uživatel

#7698 Re:

2016-03-24 08:01

#7691: -  

 jseš napojenej na cia obamofile


Nepřihlášený uživatel

#7699 Re: Re:

2016-03-24 08:03

#7698: - Re:  

až pujdeš na pracák nezapomeň si hnědou košili


Nepřihlášený uživatel

#7700 allah buzerantu král

2016-03-24 08:03

#7694: - Re:  

 pražská kavárna je horši než nacizmus