Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7776 Re:

2016-03-24 13:05

#7775: -  

 KOTLEBO VÍTEJ V ČR HRDINO SLOVENSKA


Nepřihlášený uživatel

#7777 Re: nechci žít !!!

2016-03-24 13:07

#7687: EU, ve které - nechci žít !!! 

 Silvestrovské ošahávání – stovky poškozených, Charlie hebdo 12 mrtvých, útoky v Paříži 120 mrtvých, útoky v Bruselu 34 mrtvých. A kdo za to všechno může? Viníci jsou jasní: Merkelová, neschopný Brusel, promigrantská politika EU, sluníčkáři v čele se zločinným syndikátem neziskovek, neschopnost Řecka a Itálie ochránit své břehy, připosraní kolaboranti ve vládách ad… 


Nepřihlášený uživatel

#7778 Re: Re:

2016-03-24 13:08

#7776: - Re:  

 KOKOT LEBA?


Nepřihlášený uživatel

#7779

2016-03-24 13:09

KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Tomio Okamura: Premiér řekl, že nedovolí občanům referendum o vystoupení z EU


Nepřihlášený uživatel

#7780 OOKRe:

2016-03-24 13:10

#7779: -  

 OKamjura do ruska!!!


Nepřihlášený uživatel

#7781

2016-03-24 13:14

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

 SOBOTKA-(balík č. 3)

 SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

VICE--ČSSD: NEOMARXISTICKÁ HROZBA PRO ČESKÝ NÁROD


Nepřihlášený uživatel

#7783 Re: OOKRe:

2016-03-24 13:22

#7780: - OOKRe:  

JAK ŘEKL REDAKTOR S ČT HAVLOJDI SOU VRAHOVÉ

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.


Nepřihlášený uživatel

#7784

2016-03-24 13:33

POLITICI NEPLATÍ DANĚ EU PŘIZNALA


VICE-Daně, Politici a Šibenice.za Vlastizradu k zemi vlasti


Nepřihlášený uživatel

#7785 Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku

2016-03-24 13:41

Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku. Zpackaná prefabrikace slovenských mediálních agentur, která se opravdu nepovedla!

Redakce AE News se zamýšlí nad patovým výsledkem slovenských parlamentních voleb a přináší i zajímavý diagram, který pěkně znázorňuje podivný zrcadlový efekt mediálního průzkumu na Slovensku.

Volby na Slovensku skončily obrovským zemětřesením pro mainstreamové politiky a rovněž i mainstreamový tisk. Do slovenského parlamentu (Národnej rady) se dostalo i hnutí Mariána Kotleby pod křídly Lidové strany – Naše Slovensko, které získalo přes 8% hlasů a v absolutních číslech přes 200.000 voličů. Jak už jsem před volbami předpovídal v předminulém pořadu na Svobodném rádiu, Marián Kotleba se do parlamentu opravdu dostal, zatímco slovenská mainstreamová média a agentury mu předpovídaly propad a pouhé desetiny procenta. Naopak zcela propadla strana Sieť vedená Radoslavem Procházkou, která měla být jakýmsi slovenským derivátem Babišova českého hnutí ANO. Strana se sice dostala do parlamentu, ale jen tak tak, získala 5.6% a je nejmenším subjektem v Národnej rade. Pojďme se podívat na zajímavý diagram, který pro nás připravil jeden ze čtenářů a za grafiku mu moc děkujeme.

Zrcadlový efekt nepovedené prefabrikace

Situaci a výsledkový stav jsme konzultovali s panem Petrem, se kterým jsme dělali známý rozhovor o mediálním průzkumovém průmyslu v ČR a dozvěděli jsme se, k čemu na Slovensku došlo. Podle pana Petra ukazuje výsledek voleb na Slovensku v porovnání s průzkumy, které volbám předcházely, že na Slovensku mediální agentury naprosto podcenily metodiku spinu. Samotné nadhodnocené a zákazníky nakoupené vylepšené předvolební modely musí být podložené spinovou prací, aby se přetavily v potřebný výsledek. Bez toho nelze prefabrikaci provádět. Proces prefabrikace průzkumového modelu musí brát v úvahu i tzv. určující spinové faktory, které definujícelospolečenskou objednávku č. 1, a tou je na Slovensku právě problém imigrace. Spinová metodika spočívá v exploitaci společenských otázek, které mohou být sice zástupné, ale voliče přitom zajímají velmi významně.

VICE-Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku. Zpackaná prefabrikace slovenských mediálních agentur, která se opravdu nepovedla!


Nepřihlášený uživatel

#7786 JO TY NAŠI VITAČI TAKY VYLETEJ BRZO DO POVĚTŘÍ POKUD SE NEZBUDĚJ

2016-03-24 13:45

Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

Stalo se, o čem jsem hovořil minulý pátek na Svobodném rádiu. Záznam zde. Došlo na potvrzení mých slov o tom, že Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál dobyvatelů. Útoky Islámského státu v centru evropské moci otřásly (už poněkolikáté) suverenitou evropského lokajstva na nejvyšších místech, že když se kácí les neřízenou islamizací Evropy, že dirigenti islamizace budou ušetřeni padajících stromů a odlétávajících třísek. Ne, nebudou. Oni první zařvou, buď při výbuchu v metru, anebo později ve volbách, to až občanům dojde trpělivost, a to jak s výbuchy v metrech a na letištích, tak i z toho, že mají kvůli migrantům (a teoristům mezi nimi) strach vycházet na ulici a pouštět děti samotné na hřiště mezi bytovkama.

Když vybuchují bomby vítačům migrantů do obličejů

JO TY NAŠI VITAČI TAKY VYLETEJ BRZO DO POVĚTŘÍ POKUD SE NEZBUDĚJ ALE TAK MAJ OD POLITIKU ZA PRACI DROGY,ALKOHOL PROSTE OVCE

Jsme Chralie Hebdo, proklamovali politici před více než rokem, když v Paříži teroristé vystříleli redakci komiksového časopisu, který si dovolil znesvětit jistého pedofila, kterého shodou okolností muslimové uctívají jako proroka. Najednou byli všichni Charlie Hebdo. Uběhlo pár měsíců a vloni v listopadu, opět v Paříži, zaútočili teroristé na několika místech na restaurace, obchody a také hudební klub Bataclan. Najednou byli všichni Paříž. Ve Francii od té doby platí výjimečný stav. Sice ta výjimečnost není skoro vidět, pouze na důležitých bodech státní moci (banky, úřady, elektrárny, nádraží, nemocnice, školy) jsou k vidění vojáci a ozbrojení policisté, ale je to připomenutí toho, že něco se stalo, myslí si mainstream.

VICE-Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

VICE-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

 


Nepřihlášený uživatel

#7787 PODVOD ZVANEJ CHARLIE HEBDO!!!!

2016-03-24 13:57


Nepřihlášený uživatel

#7788 Re: Polsko nepřijme uprchlíky, bojí se atentátů

2016-03-24 14:02

#7757: - Polsko nepřijme uprchlíky, bojí se atentátů 

 Členství v EU se pro nás stává v tuhle chvíli, kdy celou západní Evropu rozkládaj hordy islamistů značně nevýhodné. Je třeba zvážit založení Visegradské unie, pouze ze států, který ještě neztratily svůj přirozenej pud sebezáchovy a nevydaly svý občany všanc arabským hordám. Časem se můžeme dle potřeby rozrůst o Chorvatsko, Slovinsko, Srbsko, Makedonii, Rumunsko, Bulharsko, pobaltský staty, protože tyto budou z EU prchat jako první, až to na západě bouchne a EU se promění ve středovýchodní chaos.


Nepřihlášený uživatel

#7789 Re:

2016-03-24 14:24

#7775: -  islám v čr nechceme

 refugees not welcome 


Nepřihlášený uživatel

#7790 sluničkaři jsou teplouši

2016-03-24 14:29

vaclav havel král české žumpy

 co maji muslimové a havloidi společne fanatizmus


Nepřihlášený uživatel

#7791 Re: Re:

2016-03-24 14:40

#7789: - Re:  

 UPRCHLÍCI VÍTEJTE


Nepřihlášený uživatel

#7792 Re: sluničkaři jsou teplouši

2016-03-24 14:41

#7790: - sluničkaři jsou teplouši  

 náckové, proberte se!!!! válku jste prohráli v roce 1945


Nepřihlášený uživatel

#7793

2016-03-24 14:44

a co má společného Zeman a Becherovka?


Nepřihlášený uživatel

#7794

2016-03-24 14:45

Myslíte si , že Bureš a Zeman jsou milenci? nebo si tak rozumí prostě jen proto, že to jsou oba dva darebáci

 


Nepřihlášený uživatel

#7795 Re: sluničkaři jsou teplouši

2016-03-24 14:46

#7790: - sluničkaři jsou teplouši  

 PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ


Nepřihlášený uživatel

#7796 Re: sluničkaři jsou teplouši

2016-03-24 14:48

#7790: - sluničkaři jsou teplouši  

 A TY SEŠ TEPLOUŠ Z PRACÁKU

tam nikoho nezbalíš buzničko, zkus to na spartě, indulonu s sebou


Nepřihlášený uživatel

#7797

2016-03-24 14:55

Plně souhlasím s panem Andrewem Shapirem, že nepřijal pozvání do loutkového divadla Jezevčí hrádek. Podpořil tím výzvu: S komunisty se nemluví


Nepřihlášený uživatel

#7798 Re: Re: Polsko nepřijme uprchlíky, bojí se atentátů

2016-03-24 14:57

#7788: - Re: Polsko nepřijme uprchlíky, bojí se atentátů 

 Napiš rovnou, že bys rád do Ruska. tak běž, nikdo tě tady nedrží. a tyhle bludy vykládej Leninovi v mauzoleu


Nepřihlášený uživatel

#7799

2016-03-24 15:10

Arab. pokus o rozšíř. „Domu islámu“ (Dár al-Islám) do Evropy přes Pyreneje ztroskotal 25. října 732 prohr. bitvou u franc. Tours. Po ní až r. 1492 konečně odešli z našeho kontinentu. Po Arabech převzali úkol islamizace Evropy nejprve seldžučtí, posléze osmanští Turci. Začali tím, že si podrobili své arab. učitele, ovládli celou byzant. Malou Asii, r. 1354 překročili Dardanely a vstoupili na evrop. kontinent; pro změnu přes Balkán. R. 1389 porazili Srby, roku 1444 rozdrtili u Varny vojsko kříž. výpravy ved. uher. králem Vlad.III. (v bitvě padl) a r. 1453 dobytím Konstantinopole (Cařihradu) definit. zničili křesťanskou Byzant. říši... R. 1526 porazili u Moháče česko-uhers. vojsko ved. Ludv. Jagelonským (zahynul). Pak prosadili na trůn sedmihr. vév. Jana Zápolského (proti dědici arciv. Ferd. I. Habsburskému). Do r. 1662 se roztáhli až do Hor. Uher. a Imre Thökölyho usadili na trůn. 14.7.1663 obsadilo 200 tis. Osmanů Vídeň. Obrnění polští husaři je v urputné bitvě 12.9. donutili k úprku!!! Celých 14 století Evropa čelí permanentní islámské invazi. Necháme ji nyní díky pár oikofobním papalášům padnout nebo nezradíme naše předky, nedáme, aby byla jeich krev prolita zbytečně a zbudujeme z našeho kontinentu islámuvzdornou pevnost, jako za starých časů?


Nepřihlášený uživatel

#7800

2016-03-24 15:24

DO EVROPY NEJDOU ŽÁDNÍ ZOUFALÍ IMIGRANTI,  PRCHAJÍCÍ PŘED VÁLKOU,  ALE OTROKÁŘI A VRAZI NÁS, NAŠICH DĚTÍ A NAŠICH VNOUČAT!!!